Hotel Barcelo Mussanah Resort | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Barcelo Mussanah Resort Muscat, Omán

Ujde to
2 RECENZÍ
2.2

Středisko
Muscat
Poloha
Resort se nachází přímo u pláže v regionu Jižní Batinah u Ománského zálivu. Letiště je vzdálené cca 45 minut, samotný Muscat je vzdálený cca 1 hodinu. Je ideálním výchozí bodem k objevování nejlépe střežených tajemství Středního východu.
Pláž
Soukromá písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí (24h), hlavní restaurace s terasou, kde se podávají snídaně, obědy i večeře, à la carte restaurace (orientální, indická, nutná předchozí rezervace), kavárna, několik barů (včetně baru u bazénu), konferenční místnost. Hotel Barceló Mussanah Resort disponuje 4 bazény s výhledem na Ománský záliv a jedním dětským bazénem. Osušky, lehátka i slunečníky jsou u bazénu zdarma. Resort je obklopen krásnou zahradou a palmami. Kromě toho má celý komplex bezplatné Wi-Fi připojení.
Ubytování
V základní ceně jsou nabízené pokoje typu Deluxe s možností až 2 přistýlek, o rozloze 31 m2 s výhledem do zahrady a na pohoří Hajar. Pokoje jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, fén, župan), klimatizací, SAT/TV, telefonem, WiFi, telefonem, minibarem, setem na přípravu kávy/čaje, trezorem a balkonem. Za příplatek pokoje superior s výhledem na moře, dále pak na vyžádání možnost rodinníých pokojů s 1 ložnicí nebo rodinný pokoj se 2 ložnicemi (za příplatek).
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně (6:30-10:30), obědy (12:30-15:30), večeře (18:30-22:30) formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-24:00) v časech a místech určených hotelem.

Od soboty do čtvrtka se alkohol podává od 12:00 do 23:00, kromě času mezi 15:00 a 18:00, v souladu s místními zákony země. V pátek jsou alkoholické nápoje podávány od 14:00-23:00.
Sport a zábava
Minigolf, tenis, zip line, součástí resortu je i Zayna Spa and Health Fitness Club , který má 10 místností pro procedury (za poplatek) a personalizované služby jako lázně, sauna, pára, jacuzzi a posilovna. Za poplatek jsou také možné lekce potápení na otevřeném moři, pedl board, jet ski, banan boat a mnoho dalšího.
Informace
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
* transfery v cíli zájezdu
* 7/14 noclehů
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby delegáta
* pojištění dle zák. 159/99 Sb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.2/5.0
Recenze od uživatele Ryairn

Ryairn

04.11.2022

3.0

purchase calcitriol pill <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol usa</a> buy rocaltrol for sale

Recenze od uživatele Xolhvu

Xolhvu

04.11.2022

3.0

order rocaltrol generic <a href="https://rocaltrtn.com/">rocaltrol 0.25mg cheap</a> rocaltrol price

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti