Riverside Garden Resort | volné termíny | Cestolapka.cz

Riverside Garden Resort Girne (Kyrenia), Kypr

Ujde to
9 RECENZÍ
2.5

Rychlý přehled
malý hotelový aquapark pro děti wellness a fitnes centrum vhodné i pro rodiny s dětmi
Stručná poloha
písečná pláž 3 km centrum letoviska Kyrenie 11 km mezinárodní letiště 55 km historické město Larnaka 90 km
Poloha
hotel Riverside Garden Resort 4* leží pouhých 11 km od centra známého letoviska Kyrenie na severním pobřeží ostrova. Místní písečná pláž je vzdálená 3 km, hotel na ni pořádá kyvadlovou dopravu po dobu celého dne. Mezinárodní letiště Ercan je vzdáleno 55 km (doba transferu cca 1 hod.). Golfový klub Korineum Country club je vzdálen 39 km, historické město Larnaka 90 km.
Pojmenování upoutávky 1
Zábava.
Popis upoutávky 1
Hotelový vodní park.
Vybavení hotelu
hotelový komplex je tvořen několika 2-3podlažními budovami obklopujícími centrální část resortu se zahradou a areálem bazénů. V hlavní budově Vás uvítá vstupní hala s recepcí, lobby s barem (WiiFi připojení ve společných prostorách zdarma), stravování a příjemné posezení u nápoje zajišťují hlavní restaurace, á la carte restaurace (1 x vnitřní a 1 x venkovní), pool bar a stylový Ranch bar. Ve vnitřních prostorách jsou k dispozici směnárna, internetová kavárna, pronájem vozidel, minimarket, TV společenská místnost, dětský koutek, vnitřní bazén, sauna, wellness a beauty centrum i fitness centrum. Venkovní prostory nabízí velký hlavní bazén (nově vybudovaný), relaxační bazén pouze pro dospělé, 1/2olympijský bazén a dětský bazén propojen s menším aquaparkem pro děti i dospělé (v provozu červen-září). Kolem bazénů je do zahrady vsazeno několik slunečních teras s lehátky a slunečníky (zdarma). K aktivnímu odpočinku slouží tenisový kurt, multifunkční hřiště, herna, kulečník, šipky, stolní fotbal aj. Na pláži lze využít nabídky vodních sportů a služeb místní potápěčské báze. Hotel pořádá animační programy, tématické večery a pořady pro nejmenší hosty.
Vybavení pokoje
hotel s celkovou kapacitou 252 ubytovacích jednotek nabízí několik kategorií ubytování umístěných v hlavní budově či ve vilkách a bungalovech. Hotelové pokoje Premium (dvojlůžkové s možností 1-2 přistýlek) jsou velmi vkusně a komfortně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, telefon, minilednici, coffe/tea set, balkón nebo terasu (výhled na zahradu nebo na bazén). Vilky a bungalovy mají stejné vybavení, liší se umístěním, počtem samostatných ložnic (1-3) a výhledem (na vyžádání).
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.
Popis zařízení 1
Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, telefon, minilednici, coffe/tea set, balkón nebo terasu (výhled na zahradu nebo na bazén).
Stravování
polopenze nebo soft all inclusive.
Náš názor
velice elegantní resort s pestrou škálou nabízených služeb, rozmanitostí typů ubytování a velkým důrazem na nejmenší hosty. Areál poskytuje dostatek prostoru, je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry. Vřele doporučujeme.
Odkaz na WWW
https://www.riversideholidayvillage.com
www odkaz popis 1
www.riversideholidayvillage.com

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.5/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti