Hotel Stamatia | fotogalerie | Cestolapka.cz

Hotel Stamatia Ayia Napa, Kypr

Slušné
7 RECENZÍ
3.4

Popis
Hotel u pláže nedaleko centra letoviska.
Rychlý přehled
pokoje s bočním výhledem stravování přímo v hotelu vhodné pro rodiny s 1-2 dětmi dobrá vybavenost a kvalita služeb
Stručná poloha
přímo u písečné pláže centrum střediska cca 100 m nákupní možnosti v přímém okolí mezinárodní letiště 45 km
Poloha
3* hotel se nachází v populárním středisku Agia Napa, pouze 5 minut chůze od jeho rušnějšího centra s nespočtem kaváren, obchůdků či taveren. Hotel se zároveň pyšní skvělou polohou u populární písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. V blízkém okolí v rozsahu do 1 km lze navštívit řadu zajímavostí a památek (klášter Agia Napa, Mořské muzeum aj.), do vzdálenějších míst lokality se lze snadno dostat místní hromadnou dopravou. Mezinárodní letiště Larnaca je vzdáleno 45 km (doba transferu cca 50 min).
Pojmenování upoutávky 1
Hotel.
Popis upoutávky 1
Pestrá škála sportovních aktivit.
Vybavení hotelu
v hlavní 5podlažní budově Vás uvítá moderní vstupní hala s recepcí a lobby. Ke stravování je k dispozici hotelová restaurace podávající tradiční i mezinárodní kuchyni (tématické večeře světové kuchyně), k posezení pak poslouží moderně provedený vnitřní bar. Ve vnitřních prostorách můžete využít fitness centrum a saunu, internetový koutek (WiFi ve společných prostorách zdarma). Venkovní areál tvoří bazén s dětským brouzdalištěm, snack bar u bazénu, rozlehlá sluneční terasa s lehátky a slunečníky (zdarma, na pláži za poplatek), k aktivnějšímu odpočinku je zde tenisový kurt, volejbalové hřiště, kulečník, stolní tenis, nechybí dětský koutek. V hlavní sezoně hotel pořádá večerní zábavné programy. Na pláži lze využít nabídky vodních sportů. Parkování pro hotelové hosty zdarma.
Vybavení pokoje
2lůžkové pokoje s možností přistýlky nebo s palandou pro 2 děti jsou vkusně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, telefon s přímou volbou, SAT-TV, trezor a chladnička (na vyžádání za poplatek), balkón s bočním výhledem na moře.
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 1-2 přistýlek.
Popis zařízení 1
pokoje pro 2 osoby s možností 1-2 přistýlek mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, telefon s přímou volbou, SAT-TV, pracovní desk a křeslo, trezor a chladnička (na vyžádání za poplatek), balkón s bočním výhledem na moře.
Stravování
polopenze formou bufetu nebo all inclusive (snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne snack občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby po celý den). Přesné časy stravování Vám budou sděleny po příjezdu.
Náš názor
příjemný moderní hotel v blízkosti turistického centra, vhodný nejen pro rodiny s dětmi. Výhodou je možnost stravování přímo v hotelu. Celkově je komplex velmi prostranný a nabízí dostatek možností vyžití. Chloubou hotelu je také jeho poloha u velké pláže. Doporučujeme všem kategoriím klientů.
Odkaz na WWW
http://www.stamatiahotel.com
www odkaz popis 1
www.stamatiahotel.com
Cena letecky/osoba zahrnuje
ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, komplexní pojištění, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.4/5.0
Recenze od uživatele Ncfbub

Ncfbub

22.02.2023

3.0

buy lanoxin 250mg online <a href="https://buylanoxpl.com/">digoxin 250mg oral</a> order molnunat 200 mg pills

Recenze od uživatele Gipglx

Gipglx

21.02.2023

3.0

buy lanoxin 250mg sale <a href="https://buylanoxpl.com/">purchase digoxin pill</a> order molnunat 200mg generic

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti