Hotel Roca Mar | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Roca Mar Madeira, Portugalsko

Slušné
6 RECENZÍ
3.4

Popis
Tento hotel je perfektní volbou pro pohodovou a příjemnou dovolenou.
Rychlý přehled
venkovní bazén s mořskou vodou komplex několika budov sluneční terasa s výhledem na moře
Stručná poloha
hotel přímo nad pláží centrum městečka 2,5 km město Funchal 15 km (doprava minibusem zdarma)
Poloha
4* Hotel Roca Mar se nachází v hotelové čtvrti městečka Caniço de Baixo, asi 2,5 km od centra městečka s obchody a restauracemi, cca 15 km od Funchalu (hotelový minibus do Funchalu 3x denně). Hotel se rozléhá na skále nad mořem, přístup k moři po schodišti nebo výtahem, přímý vstup do moře po žebříku (sousedí s hotelem Royal Orchid, se kterým má společné prostory a služby). Zastávka linkového autobusu nedaleko od hotelu.
Pojmenování upoutávky 1
Hotel.
Popis upoutávky 1
Hotelová terasa s úchvatným výhledem.
Vybavení hotelu
Hotelový komplex se skládá z několika menších budov, které jsou obklopeny kaskádovitými zahradami. Celkem je zde 99 pokojů: 37 s výhledem na hory a 62 s výhledem na moře. K dispozici je recepce s výtahem, lobby, restaurace s panoramatickou terasou, 2 bary, společenská TV místnost, WiFi zdarma. Venkovní bazén s mořskou vodou má sluneční terasu s lehátky a slunečníky (zdarma), ze které se přímo přechází po schůdkách k moři. Všechny služby a zařízení sousedního hotelu Royal Orchid jsou hostům Rocamar k dispozici. UPOZORNĚNÍ: V SOUSEDNÍM HOTELU ROYAL ORCHID PROBÍHÁ REKONSTRUKCE.
Vybavení pokoje
Elegantní a prostorné pokoje s možností 1 přistýlky mají dvoulůžko nebo 2 samostatné postele, sociální zařízení se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, klimatizaci, SAT-TV, telefon, trezor (za poplatek), miniledničku, balkon.
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností přistýlky (výhled na krajinu)
Popis zařízení 1
Pokoje pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají dvoulůžko nebo 2 samostatné postele, sociální zařízení se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, klimatizaci, SAT-TV, telefon, trezor (za poplatek), miniledničku a balkon s výhledem do vnitrozemí.
pojmenovani_zarizeni_2
Pokoj pro 2 osoby s možností přistýlky (výhled na moře)
popis_zarizeni_2
Pokoje pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají dvoulůžko nebo 2 samostatné postele, sociální zařízení se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, klimatizaci, SAT-TV, telefon, trezor (za poplatek), miniledničku a balkon s přímým výhledem na moře.
Stravování
Snídaně - formou bufetu (možnost dokoupení polopenze- večeře výběrem z menu a 2x týdně bufetovým způsobem).
Náš názor
Skvělé umístění na skále nabízí nádherný výhled ze společných prostor a pokojů s výhledem na moře. Oceňujeme vyskou kvalitu služeb. Hotel je vhodný pro všechny kategorie klientů.
Poznámka
Ubytování a letenky jsou vždy na vyžádání a zpětné potvrzení. Některé ubytovací kapacity již uvedly pro sezónu 2022 aktuální změny služeb s ohledem na Covid, ale upozorňujeme, že může dojít ke změnám i v průběhu celého roku.
Odkaz na WWW
http://www.hotelrocamar.com/
www odkaz popis 1
Hotel Roca Mar
Cena letecky/osoba zahrnuje
Ubytování na zvolený počet nocí s uvedenou stravou, leteckou dopravu, transfery, asistenční služby delegáta v českém nebo slovenském jazyce.
Cena letecky nezahrnuje
Komplexní cestovní pojištění, případnou pobytovou taxu (hradí se na recepci hotelu), případné navýšení palivového příplatku.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.4/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti