InterContinental Muscat | volné termíny | Cestolapka.cz

InterContinental Muscat Muscat, Omán

Středisko
Muscat
Poloha
InterContinental Muscat leží přímo u písečné pláže a je obklopen palmovou zahradou s bazénem nepravidelného tvaru. Hotel provozuje Palm Beach Club, který na ploše 900 m² nabízí posilovnu, vířivky, sauny a relaxační bazének. Hotel se nachází v luxusní diplomatické čtvrti Maskatu, 20 minut jízdy od mezinárodního letiště Muscat. Mešita sultána Kábúse je vzdálena 5 minut jízdy autem. Hotelové parkoviště je k dispozici zdarma.
Pláž
Resort InterContinental Muscat se nachází na exkluzivním místě přímo u 5 km dlouhé písečné, veřejné pláže, na kterou vede soukromá cesta přímo z rozlehlé palmové zahrady hotelu.
Vybavení
Moderní vstupní hala s recepcí (24 h), celkem 6 restaurací, několik barů, včetně baru u bazénu, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Wifi zdarma v areálu hotelu.
Ubytování
Dvoulůžkové pokoje Premium s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, fén, župan), klimatizací, SAT/TV, telefonem, WiFi, telefonem, minibarem (zdarma nealkoholické nápoje), setem na přípravu kávy/čaje, trezorem a balkonem.
Stravování
Snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení polopenze - vše formou bufetu. V tropickém prostředí restaurace Trader Vic's si můžete vychutnat havajská, tahitská a polynéská jídla. V 5 restauracích hotelu Muscat InterContinental je zdarma dostupné Wi-Fi připojení.
Sport a zábava
Muscat InterContinental má 2 osvětlené tenisové kurty a v rozsáhlém wellness centru nabízí řadu zdravotních a kosmetických procedur. V Palm Beach Clubu můžete využít také parní místnost a fitness centrum. Volejbal, squash, vodní sporty na pláži za poplatek, dětské hřiště.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
* transfery v cíli zájezdu
* 7/14 noclehů
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby delegáta
* pojištění dle zák. 159/99 Sb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti