Hotel Catalonia Goya | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Catalonia Goya Madrid, Španělsko

Středisko
Madrid
Poloha
Hotel se nachází v Calle Goya, v elegantní čtvrti Salamanca. Hosté zde najdou všechny nejlepší místní butiky a restaurace a také pobočky několika nadnárodních společností. Paseo de la Castellana, hlavní silnice vedoucí do Madridu, je také relativně blízko a umožňuje hostům přímý přístup ke všem hlavním kulturním památkám a také k jedinečným obchodům ve městě. Letiště Madrid je vzdáleno 13 km.
Vybavení
Hostům je k dispozici vstupní hala a recepce. Služby, jako je úschovna zavazadel a trezor, zajistí pohodlný pobyt. Bezdrátové připojení k internetu umožňuje hostům zůstat ve spojení. V zařízení jsou k dispozici následující gastronomické možnosti: restaurace, kavárna a bar. Hosté, kteří přijedou vlastním vozidlem, mohou zaparkovat na parkovišti. Mezi další dostupné služby patří pokojová služba a prádelna. K dispozici je obchodní zóna s konferenční místností a business centrem.
Ubytování
Dvoulůžkový pokoj - pro 2 osoby, manželská postel nebo 2 oddělená lůžka. 
Trojlůžkový pokoj - pro 3 osoby, manželská postel a oddělené lůžko nebo 3 oddělená lůžka. 
Pokoj Family - až pro 4 osoby, manželská postel a palanda. 

Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. V koupelnách hosté najdou sprchu a fén. Ve většině pokojů je balkon nebo terasa. K dispozici je také trezor, minibar a psací stůl. Všechny pokoje mají připojení k internetu, telefon, TV a rádio.
Stravování
Snídaně formou bufetu v hlavní restauraci. Během jídla je na výběr několik druhů nápojů. Možnost také ubytování bez stravování.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* transfery v destinaci
* 3/4/5/7 nocí - dle smlouvy o zájezdu
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby virtuálního českého delegáta
* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti