Clover Magic Hotel | volné termíny | Cestolapka.cz

Clover Magic Hotel Antalya, Turecko

Středisko
Side
Poloha
Menší hotel Clover Magic se nachází přibližně 1 km od centra města Side, 65 km od mezinárodního letiště v Antalyi, 65 km od centra města Alanya.
Pláž
Soukromá hotelová písčitá pláž leží 900 m od hotelu, lehátka, slunečníky a osušky zdarma na pláži i u bazénu. Autobus na pláž zdarma.
Vybavení
HVkusná vstupní hala s recepcí (24 h), hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén, spa centrum, fitness. WiFi zdarma v celém areálu hotelu. Za poplatek: služby lékaře, prádelna, směnárna, obchody, půjčovna motorových vozidel.
Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky pro dítě jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, fén), klimatizací, SAT/TV, telefonem, WiFi, minibarem (doplňován vodou), trezorem (za poplatek) a balkonem.

Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně (7:30-09:30), obědy (12:30-14:0), večeře (19:00-21:00) formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-24:00) v časech a místech určených hotelem.
Sport a zábava
Spa centrum, vstup do tureckých lázní, masáže, kadeřnictví, šipky, pétanque, animační denní i večerní program. Za poplatek: masáže, různé telové procedury, kadeřnictví, vodní sporty na pláži.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
* transfery v cíli zájezdu
* 7/10/11/14 noclehů
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby delegáta
* pojištění dle zák. 159/99 Sb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti