Aparthotel El Pinar | volné termíny | Cestolapka.cz

Aparthotel El Pinar Cala Llonga, Španělsko

Ujde to
3 RECENZÍ
2.4

Středisko
Cala Llonga
Poloha
Hotel se nachází na východě ostrova, cca 50 m od pláže a je obklopen borovicovým lesem. Supermarket a další nákupní možnosti jsou vzdáleny přibližně 250 m, půjčovna aut a autobusová zastávka jsou cca 400 m, letiště cca 20 km.
Pláž
Písečná pláž Cala Llonga s pozvolným vstupem do moře se nachází přibližně 50 m od hotelu. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky k pronájmu za poplatek.
Vybavení
Hotel se skládá z hlavní čtyřpatrové budovy a několika vedlejších objektů. Svým hostům nabízí ubytování v celkem 90 pokojích. Poslední renovace komplexu proběhla v roce 2018. K dispozici je recepce, lobby, dva výtahy, klimatizace, trezor (za poplatek), parkoviště, směnárna, restaurace, bar, WiFi (zdarma), bazén s integrovaným dětským bazénem (v provozu od května do listopadu) s lehátky a slunečníky zdarma.
Ubytování
Prakticky vybavený pokoj typu Standard Studio nabízí manželskou postel, rozkládací pohovku, koupelnu, malou kuchyňku s chladničkou, mikrovlnkou, posezení.
Možnost ubytování v prostornějším Superior Studiu, které nabízí stejné vybavení, navíc má terasu s posezením a výhledem na moře, skleněnou zástěnu mezi obývací částí a ložnicí.
Standard Apartment nabízí stejné vybavení, poskytuje větší soukromí se samostatnou ložnicí.
Studio nebo Apartmán lze rezervovat také s výhledem na moře.
Stravování
Snídaně formou bufetu (08:30 - 11:00).
Sport a zábava
Tenisový kurt (za poplatek), večerní zábavní program, herna, dětské hřiště, přibližně 150 m od hotelu nabídka vodních sportů od místních poskytovatelů služeb.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* transfery v destinaci
* noclehy dle smlouvy o zájezdu
* služby česky hovořícího delegáta na telefonu
* pojištění dle zák. č. 159/1999 Sb.
Informace
Cena nezahrnuje povinný turistický poplatek na Baleárských ostrovech (platba na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení, orientační cena cca 2,2 €/osoba/den pro hotely a apartmány 1*, 2*, 3*; cca 3,30 €/osoba/den pro hotely 3*+, 4* a apartmány 3*+; cca 4,40 €/osoba/den pro hotely 4*+, 5* a apartmány 4*, 4*+ dle oficiální kategorie ubytovacího zařízení). Děti do 16 let tuto taxu neplatí.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.4/5.0
Recenze od uživatele Zckzqo

Zckzqo

23.02.2023

3.0

lanoxin pills <a href="https://buylanoxpl.com/">buy digoxin 250mg without prescription</a> order molnunat pill

Recenze od uživatele Vqpsxl

Vqpsxl

22.02.2023

3.0

generic lanoxin <a href="https://buylanoxpl.com/">lanoxin 250mg generic</a> molnunat price

Recenze od uživatele Lvfqdq

Lvfqdq

21.02.2023

3.0

cheap lanoxin 250mg <a href="https://buylanoxpl.com/">purchase digoxin generic</a> order molnupiravir for sale

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti