A11 Alanya | volné termíny | Cestolapka.cz

A11 Alanya Alanya, Turecko

Slušné
7 RECENZÍ
2.9

Středisko
Alanya
Poloha
Hotel se nachází pouze 2,5 km od centra Alanye, v části Oba, nejbliží nákupní možnosti jsou cca 50 m od hotelu. Letiště v Antályi je vzdáleno přibližně 130 km.
Pláž
Písčito-oblázková pláž, kterou od hotelu dělí pouze místní komunikace. Slunečníky, lehátka pro klienty hotelu zdarma, osušky (oproti kauci). Na pláž lze využít podchod.
Vybavení
Čtyřhvězdičkový hotel, který prošel částečnou renovací v roce 2022 disponuje vstupní halou, recepcí 24 hod., hlavní restaurací, 2 výtahy, 4 bary (bar u bazénu, vodní bar, tunnel bar a terrace bar), WiFi v lobby zdarma, v ostatních prostorách hotelu WiFi (za poplatek, 8 Euro/ 3dny, 14 Euro/7 dní), bazén, dětský bazén, 3 skluzavky. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Za poplatek kadeřnictví, hlídání dětí, půjčovna aut, minimarket, prádelna, lékař.
Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, fén), klimatizací, SAT/TV, telefonem, minibarem (voda na uvítanou), trezorem (za poplatek, 2Eura/den) a balkonem. Za příplatek stejně vybavené pokoje s bočním výhledem na moře. Za příplatek a na vyžádání lze rodinný pokoj - 2 pokoje.
Stravování
All inclusive (do 23:00) zahrnuje snídaně (7:00-09:30), obědy (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bufetu, pozdní snídaně (9:30-10:00), občerstvení během dne, káva, čaj a zákusky (16:00-17:00), nočnípolévka. Nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem.
Sport a zábava
Denní a večerní animace, živá hudba, plážový volejbal, fitness, stolní tenis, vodní aerobik. Za poplatek vodní sporty, sauna, masáže, turecké lázně.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
* transfery v cíli zájezdu
* 7/10/11/14 noclehů
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby delegáta
* pojištění dle zák. 159/99 Sb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.9/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti