White Lilyum Kemer | volné termíny | Cestolapka.cz

White Lilyum Kemer Antalya, Turecko

Středisko
Kemer - Camyuva
Poloha
Hotel se nachází v oblasti Kemer - Camyuva. Do centra letoviska Kemer je to cca 5 km, kde naleznete mnoho nákupních a zábavných příležitostí. Letiště v Antalyi je vzdáleno cca 65 km.
Pláž
Hotelová písčitá pláž je vzdálená pouze 100 m a od hotelu ji odděluje silnice; slunečníky, lehátka i osušky jsou na pláži zdarma. Plážový bar v rámci all inclusive (drobné občerstvení, pivo, nealkoholické nápoje).
Vybavení
Budova hotelu má 4 patra, recepci, lobby, restauraci, bar v lobby, plážový bar, bar u bazénu, bazén se 2 skluzavkami pro dospělé, bazén pro děti, WiFi. Za poplatek spa centrum, kadeřnictví, prádelna, obchody, půjčovna aut.
Ubytování
Dvoulůžkové pokoje v hlavní budově s výhledem do okolí a možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (WC, koupelna, vysoušeč vlasů), SAT/TV, telefon, trezor, lednice, WiFi (za poplatek), klimatizace, balkon. Za příplatek a na vyžádání lze rodinný pokoj - jedná se o 2 menší pokoje v pokoji pro děti je palanda.
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně (07:00-09:30), pozdní snídaně (09:30-10:00), obědy (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) a noční občerstvení v hlavní restauraci formou bufetu, snack u plážového baru, zmrzlina, čaj; nealkoholické a místní alkoholické nápoje v časech a místech určených hotelem
Sport a zábava
Fitness, stolní tenis, plážový volejbal, aerobik, animace pro děti i dospělé, miniklub, dětské hřiště, sauna, turecké lázně. Za poplatek billiard, masáže, půjčovna kol, vodní sporty, potápěčský klub.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
* transfery v cíli zájezdu
* 7/10/11/14 noclehů
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby delegáta
* pojištění dle zák. 159/99 Sb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti