Calypso | volné termíny | Cestolapka.cz

Calypso гр.Бургас, кк Слънчев бряг, Bulharsko

Velmi dobré
136 RECENZÍ
4.2

Popis hotelu

Umístění

Hotel Calypso, otevřený v roce 2009, se nachází v jižní části Slunečného pobřeží, odkud to není daleko (cca 1 km) do půvabného městečka Nesebar (UNESCO) s jedinečnou atmosférou, úzkými kamennými uličkami a přístavem. V blízkosti hotelu se nachází řada kaváren, barů, supermarketů a o něco dále (v centru Slunečného pobřeží cca 3 km od hotelu) noční kluby a diskotéky (snadno dostupné veřejnou dopravou). Letiště v Burgasu je vzdáleno cca 35 km a letiště ve Varně cca 105 km.

.

Pláž

Hotel se nachází přibližně 200 m od krásné, dlouhé, písečné veřejné pláže. Průchod na pláž přes hlavní ulici. Slunečníky a lehátka za příplatek.

.

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, lobby bar, bar u bazénu, hlavní restaurace v příjemném jednoduchém skandinávském stylu s malou terasou, venkovní bazén, malý bazén se slunečníky a lehátky (zdarma).

.

Internet

Internet v prostorách hotelu za příplatek.

.

Catering

All inclusive: snídaně (7:30-10:00), oběd (12:30-14:30), večeře (18:30-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Občerstvení (15:00-17:00), zmrzlina (10:00-23:00), místní alkoholické a nealkoholické nápoje podávané v baru u bazénu (10:00-23:00). Dvakrát týdně tematické večery s pokrmy z různých částí světa.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí 6 dní v týdnu denní animaci pro děti a dětský klub. Dvakrát týdně animační večery pro dospělé. Hosté mohou zdarma využívat posilovnu.

.

Webové stránky

http://www.calypso.bg/en/

Místní kategorie

***+

Podle našeho názoru

Malý hotel, jehož design navozuje uvolněnou prázdninovou atmosféru, osloví mladé zákazníky a všechny, kteří oceňují přirozený a neformální styl. Doporučujeme jej zejména párům.

.
Sezónnost

Hlavní turistická sezóna je v Bulharsku obvykle od poloviny června do poloviny září.

Výlety v okolí

MYS KALIAKRA A BALČIK (1 den)
Mys Kaliakra - přírodní fenomén přitahující tisíce turistů. Úzký, dvoukilometrový mys, z nějž se rozprostírá dechberoucí výhled na moře. Mezi zdejší zajímavosti patří také pozůstatky římských staveb, stejně jako delfíni často navštěvující nedaleké vody.
Balčik - jedno z nejkrásnějších měst Bulharska. Díky poloze na úpatí vápencových skal je nazýváno "Bílým městem Černého moře". Hlavním bodem programu bude prohlídka nábřežního malebného zahradně-palácového komplexu rumunské královny Marie. Lze zde obdivovat například nádherné stavby a rezervaci s kaktusy a růžemi.
Cena cca 32 EUR ze Zlatých Písků a Albeny/cca 47 EUR ze Slunečního pobřeží.

PIRÁTSKÁ PARTY - (1/2 dne)
Vzrušující plavba pirátskou lodí! Turisty vítá animační tým a personál, který je oblečen v pirátských kostýmech - vypadají jako hrdinové z filmu "Piráti z Karibiku". Loď má tři paluby a vodní skluzavku. Během plavby lehké občerstvení, nápoje, hry a zábava. Cena cca 39 EUR.

ISTANBUL (1 den)
Autobusový výlet do Istanbulu umístěného u Bosporu - orientálního města se stoletou historií. Program zahrnuje: panoramatickou projížďku evropskou částí města (včetně stanice Orient Express'u, egyptského tržiště, zálivu Zlatý roh a paláce Dolmabahçe) s návštěvou Hipodromu a Modré mešity, přejezd Bosporským mostem do asijské části. Ve volném čase možnost vstupu do chrámu Hagia Sophia nebo návštěva tureckého bazaru. Pro zájemce plavba po Bosporu spojená s návštěvou egyptského tržiště. UPOZORNĚNÍ! Je vyžadován platný cestovní pas!
Cena cca 75 EUR.

S dětmi

VODNÍ ZÁBAVA V AQUAPARKU ACTION
Nejznámější aquapark na Slunečném pobřeží. Nabízí více než 30 vodních atrakcí vhodných pro všechny věkové kategorie. Zábavu zajistí řeky, fontány, bazény, vodopády a skluzavky. Nejvyšší skluzavka je 18 metrů vysoká a nejdelší měří 120 metrů. Je otevřen od konce května do poloviny září.

Relax

ŠÍLENSTNÍ OD SOUMRAKU DO SVÍTÁNÍ - PÁRTY, PÁRTY!
Sluneční pobřeží je místo pro všechny, kteří se chtějí bavit a zažít pořádnou párty. Zažijte šílenstní v Cacao Beach - od roku 2011 je dle uživatelů internetu tento klub považován za nejlepší v jihovýchodní Evropě. Vstupenka stojí cca 20 LV (cca 10 EUR). https://cacaobeach.bg/en

BLAŽENÉ LENOŠENÍ NA ZLATAVÉ PLÁŽI
Užijte si "slunečné lázně" na nejkrásnější a nejdelší pláži v Bulharsku. Největší atrakcí Slunečního pobřeží je totiž právě samotná pláž - 6 km dlouhá, tvořící půlměsíc obklopený dunami a hotely. Místy je zde pláž široká až 60 metrů! Vyvěšená Modrá vlajka vypovídá za vše - toto označení totiž znamená, že tato pláž patří k těm nejčistším v Evropě. Mořský vánek do značné míry snižuje teplo během dne a naopak příjemně osvěží v noci.

Pro aktivní

HURÁ NA HORY
Několikadenní výlet do balkánských hor je skvělý způsob, jak si zpestřit pobyt v bulharských letoviscích. Ze Slunečného pobřeží je to jen kousek do oblasti východního Balkánu. Pásmo Stara Planina (Balkán) se rozkládá od hranic se Srbskem přes střed Bulharska až k Černému moři.

RÁJ PRO VŠECHNY AKTIVNÍ
Sluneční pobřeží je vysněným místem pro milovníky vodních sportů. Můžete si vybrat plavání, plachtění, windsurfingu, vodního lyžování, parasailingu a potápění.

Poznávání

VELIKO TARNOVO - PEVNOST TSAREVETS
Archeologická rezervace - nachází se na kopci a skýtá zachované ruiny carského paláce, nachází se zde fragmenty obranných zdí, původní pozůstatky kostela a věže, které se zachovaly až dodnes. Některé budovy byly zrekonstruovány a jsou otevřeny k nahlédnutí. Nejstarší stopy lidstva pochází ze 2. století př.n.l.

Kuchyně

DŽUVEČ - CHUŤ BULHARSKA
Džuveč - neboli bulharský guláš - bohatá chuť masa a zeleniny v kombinaci s aromatickou omáčkou. Tradičně se připravuje v malých hliněných nádobách nazývaných právě "džuveč".

VÍNO, VÍNO NALEJTE!
Bulhaři jsou proslulí produkcí mnoha druhů kvalitních vín. Pravidelně se zde pořádá festival s názvem "Den sv. Tryfona" - je věnován všem, kteří mají rádi víno a podílejí se na jeho výrobě.

Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informační a nepředstavují obchodní nabídku. Nemůžeme proto zaručit, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů.

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti u stanoviště CK 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letový řád sledujte na r.pl/rozklady

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři, fakultativní výlety atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Jiné

Bulharsko - základní informace

Měna
LV - Bulharská Leva. Lze platit kreditními kartami a používat bankomaty. V turistických střediscích lze na některých místech směnit dolary i eura.

Spropitné
Je vhodné nechávat malou částku jako spropitné, zejména řidičům na fakultativních výletech a číšníkům v restauracích. Ocení jej také pokojová služba v hotelech.

Vízum
Čeští občané mohou cestovat do Bulharska na základě platného občanského průkazu.

Čas
+1 hodina oproti času v ČR.

Orientační ceny
Oběd od 10 LV; voda 1,5 l - 1-2 LV; pivo v baru od 1,5-3 LV; káva v kavárně od 1 LV.

Pošta
Poštovní známka na pohlednici stojí 0,35 EUR. Na mnoha místech jsou poštovní schránky, často i v hotelech.

Elektřina
Elektrické napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými typy zástrček fungují bez problémů.

Telefony
Telefonní karty lze koupit v obchodech a trafikách v blízkosti veřejných telefonních automatů. Mobilní telefony fungují po celém Bulharsku. Místní hovory jsou levné. Poplatky za roaming v Evropské unii byly od 15. června 2017 zrušeny.

V regionu

Albena
Letovisko je ideální pro rodiny s dětmi, nachází se na velké ploše obklopené lesy a zelení. Funguje jako turistické městečko - všechny atrakce jsou tedy dostupné, bez ohledu na hotel, ve kterém jste ubytování. Krásná široká pláž s jemným bílým pískem nabízí všem klientům lehátka a slunečníky (zdarma). Je dost velká na to, aby nebyla nikdy přelidněná a pyšní se oceněním Modré vlajky, která svědčí o čistotě vody a pláže. Po celém areálu jezdí turistický vláček, který Vás doveze na každé místo. Je zde rozsáhlá nabídka rekreačních a sportovních zařízení a mnoho atrakcí pro děti. Oblast je doslova pokrytá zelení a zdejší hotely se nachází v zahradách obklopených stromy, nebo přímo u pláže. Ideální místo pro rodiny s dětmi, nejlepší na bulharské riviéře.

Zlaté Písky
Úchvatná písečná pláž, která poskytuje neomezenou škálu možnosti pro aktivní strávení Vaší dovolené, skvěle vybavená centra, půjčovny a sportovní objekty. Hotely nenáročné pro jakýkoliv rozpočet a turisté z celé Evropy. Zdejší noční život uspokojí všechny milovníky tanečního šílenství a prázdninové zábavy.

Slunečné pobřeží
Největší a nejstarší turistické městečko na bulharském pobřeží. Podél 6-kilometrové pláže se nachází mnoho hotelů a turistických atrakcí. Hotely se specializují na poskytování služeb rodinám s dětmi, mnoho hotelů tedy disponuje četnými zařízeními pro ty nejmenší. Pláž pozvolna vstupuje do moře a je bezpečná i pro ty, kteří neumí plavat.

Sozopol
Jedno z nejstarších měst na pobřeží Černého moře, které je považováno za kulturní hlavní město pobřeží. Oblíbené místo umělců a fotografů, kteří zachycují malebná zákoutí, klikaté uličky a originální dřevěné domy z 18. století. Staré město očaruje svou romantickou atmosférou. Turisté zcela jistě ocení také krásné písčité pláže.

Odlety z: Varšavy, Katovic, Lodži, Vratislavi, Gdaňska, Poznaně, Krakova a Bydhoště. Sraz na letišti u stanoviště CK 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letový řád sledujte na r.pl/rozklady

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí (v případě zájezdu na 11 dní - 10 nocí, v případě zájezdu na 12 nebo 13 dní - 11 nocí), stravování dle popisu ubytování, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

Název zájezdu v polském jazyce: Bułgaria, Słoneczny Brzeg - wczasy

Červen - Od 12 290,-

Srpen - Od 13 690,-

Září - Od 13 190,-

Celkové hodnocení 4.2/5.0
Recenze od uživatele ArroffDab

ArroffDab

20.07.2023

3.0

Certain conditions associated with abnormal cortisol levels need to be excluded alcoholism, major depression, stress, thyrotoxicosis, poorly controlled diabetes mellitus, pregnancy or kidney failure <a href=https://acialis.sbs>canadian pharmacy cialis</a>

Recenze od uživatele Biptexiff

Biptexiff

26.02.2023

3.0

A single wound was made across each well automatically using a Wound Maker 96 Tool Essen Instruments <a href=http://buycialis.lol>buy cialis canadian</a>

Recenze od uživatele Kitamoila

Kitamoila

26.02.2023

3.0

Medications known to have significant interactions with fluvoxamine oral <a href=https://buycialis.autos>cialis online without</a> In breast cancer cells, PAK4 inhibits cell adhesion 22 24 and promotes cell migration by selectively inducing О±vОІ5 mediated breast cancer cell motility through the phosphorylation of the integrin ОІ5 cytoplasmic tail and by regulating actin depolymerisation through phosphorylation of LIMK1 24 28

Recenze od uživatele Opposevew

Opposevew

20.02.2023

3.0

4 per year beyond age 20, and mean T levels were 31 lower in men older than age 80 compared to men in their 20 s <a href=https://buycialis.lol>generic cialis online</a> Several factors affect the levels of serum phosphate

Recenze od uživatele booserb

booserb

17.02.2023

3.0

My first iui had to be cancelled due to the cyst and that my bloodwork showed I already ovulated on cd 8- 9 when I always ovulate on cd 15- 17 <a href=https://vkamagras.cyou>jelly kamagra paypal</a>

Recenze od uživatele Appeltvep

Appeltvep

16.02.2023

3.0

Unlike the SERMs clomiphene citrate and tamoxifen, AIs reduce estrogen levels 47 <a href=https://cialis.christmas>buy viagra and cialis online</a>

Recenze od uživatele prearyven

prearyven

12.02.2023

3.0

<a href=http://propecia.bond>buy generic propecia</a> This gene therapy strategy may prove a useful tool for the treatment of prolactinomas in patients that do not respond well to classical treatments

Recenze od uživatele RokSkergo

RokSkergo

10.02.2023

3.0

Asfour et al <a href=https://priligy.buzz>dapoxetine priligy uk</a> 17 g kg of ethanol

Recenze od uživatele Gywhern

Gywhern

09.02.2023

3.0

Benjamin AqvjiKpFNnZaODmGXaw 5 20 2022 <a href=http://propecia.skin>buy 5mg propecia in the uk</a> This is a small clinic and I m really not sure how many IVF cycles they actually do

Recenze od uživatele floagmawl

floagmawl

06.02.2023

3.0

When the thyroid is not keeping up with the metabolic demands of the body, says Dr <a href=https://acialis.top>cialis no prescription</a>

Recenze od uživatele flienny

flienny

05.02.2023

3.0

Fernandez E <a href=http://cialis.autos>order cialis</a> The supernatant was collected, and the total protein concentration was measured using a Bio Rad DC kit Bio Rad, Richmond, CA

Recenze od uživatele flienny

flienny

02.02.2023

3.0

Castel LD, Hartmann KE, Mayer IA, Saville BR, Alvarez J, Boomershine CS, Abramson VG, Chakravarthy AB, Friedman DL, Cella DF Time course of arthralgia among women initiating aromatase inhibitor therapy and a postmenopausal comparison group in a prospective cohort <a href=http://cialis.hair>buy cialis</a>

Recenze od uživatele Fesefeani

Fesefeani

01.02.2023

3.0

Two representative images were taken at 20x <a href=https://doxycycline.buzz>what is doxycycline hyclate</a> Potential common but mild side effects like blurred vision or teariness make driving unsafe in the first hours after surgery

Recenze od uživatele bepriva

bepriva

01.02.2023

3.0

2008 Dec; 93 12 4567 75 <a href=http://acialis.top>buy cheap generic cialis uk</a> The discovery of the IDH1 and IDH2 mutations in diffuse gliomas has greatly helped to identify patients who are considered high risk

Recenze od uživatele dioddelay

dioddelay

29.01.2023

3.0

<a href=http://doxycycline.buzz>doxycycline vs minocycline</a> WeГў ve seen countless scholarly studies and a great deal of political speechmaking in support of pre kindergarten education for lower income kids

Recenze od uživatele Frogede

Frogede

28.01.2023

3.0

Toxicity of tamoxifen Tamoxifen was initially considered an antiestrogen in breast tissue, acting through competitive inhibition of estrogen binding to the ER <a href=https://cialis.boats>is generic cialis available</a>

Recenze od uživatele Telmepilm

Telmepilm

26.01.2023

3.0

For the first couple of months I had no side effects but then I started getting gastrointestinal symptoms so I cut out then eliminated the B12 <a href=https://brandcialis.best>cialis coupons</a>

Recenze od uživatele fedPluple

fedPluple

24.01.2023

3.0

Expectorants, which are decomposed along the k and endemic warfare <a href=https://cialis.makeup>buy cialis canadian</a>

Recenze od uživatele assecency

assecency

24.01.2023

3.0

<a href=https://priligy.skin>buy priligy in usa</a> Lopez R, Kemalyan N, Moseley HS et al 1990 Problems in diagnosis and management of desmoid tumors

Recenze od uživatele gursept

gursept

20.12.2022

3.0

Different forms of health care now coexist, forming a pluralistic model <a href=https://nolvadex.mom>can nolvadex be shipped into the us</a> Consider DPP 4 inhibitors as a possible cause for severe joint pain and discontinue drug if appropriate see ADVERSE REACTIONS

Recenze od uživatele Fligeof

Fligeof

11.12.2022

3.0

Phytoestrogen, also called dietary estrogen, is a naturally occurring plant derived compound that chemically looks a bit like estrogen <a href=http://sviagras.cyou>viagra pill meaning</a>

Recenze od uživatele slogsjata

slogsjata

11.12.2022

3.0

<a href=http://clevitras.cyou>para que sirve levitra 20 mg</a> Phosphodiesterase type 5 medications for erectile dysfunction ie, sildenafil, tadalafil, vardenafil may cause blue tinged vision, and these medications have been implicated in cases of nonarteritic ischemic optic neuropathy

Recenze od uživatele AMERBIBLE

AMERBIBLE

10.12.2022

3.0

<a href=http://accutane.one>isotretinoin buy online uk</a> Kaylee dCsnvbkKCy 6 18 2022

Recenze od uživatele dymnmagma

dymnmagma

07.12.2022

3.0

The heart is a muscle of course <a href=https://clomid.one>clomid without prescriptions mexico</a>

Recenze od uživatele Zodemyday

Zodemyday

22.11.2022

3.0

Recurrent breast cancer is breast cancer that returns after initial treatment; it may occur months or years after your initial treatment <a href=https://clomid.mom/>clomid over the counter</a> It has been described that increased vascular ET 1 levels can result from reduced nitric oxide bioavailability due to endothelial dysfunction, a characteristic alteration found in aged vessels

Recenze od uživatele optople

optople

19.11.2022

3.0

My MO suggested Osteo Bi Flex which didn t help at all <a href=http://stromectol.ink/>stromectol online kaufen</a> Therefore, South American countries should not be analyzed as a monolithic group without regard for specific regional genetic ancestry, as the ethnic differences between South American populations suggests that medically relevant genetic variations may differ according to population and region

Recenze od uživatele Ruspets

Ruspets

14.11.2022

3.0

<a href=https://lasix.autos/>how much potassium for 20 mg lasix</a> 500, the Pirates would need to go 27 47 over the rest of the season to finish with a losing record for the 21st year in a row

Recenze od uživatele coinkitte

coinkitte

13.11.2022

3.0

Pathways Pathway Category Ketorolac Action Pathway Drug action Pharmacogenomic Effects ADRs <a href=https://doxycycline.world/>can you drink on doxycycline</a>

Recenze od uživatele outfigh

outfigh

09.11.2022

3.0

<a href=http://nolvadex.one/>is tamoxifen an aromatase inhibitor</a> Wilmer, USA 2022 06 27 02 58 13

Recenze od uživatele Cooredo

Cooredo

08.11.2022

3.0

Murine AT2 cells were isolated using the above protocols <a href=https://priligy.me/>how to buy priligy as a child</a>

Recenze od uživatele joyclecep

joyclecep

27.10.2022

3.0

Contemporary Issues for Management of CPP <a href=http://stromectol.autos/>ivermectin purchase online</a>

Recenze od uživatele Deltfeeld

Deltfeeld

15.08.2022

3.0

<a href=https://iverstromectol.com/>ivermectin tablet</a> Viagra Sales In Mexico

Recenze od uživatele loyadlemy

loyadlemy

27.07.2022

3.0

<a href=https://buycialikonline.com>buy cialis online europe</a> Buy Ganeric Viagra Online

Recenze od uživatele Vladimír Hájek

Vladimír Hájek

05.07.2020

5.0

Vše super.

Recenze od uživatele jirka hampl

jirka hampl

08.09.2019

5.0

Fajn hotel i dovolená..Spoustu jídla, ze kterého si každý vybere. Kdyby nebylo jedinců,kteří si nabrali plný talíře všeho a pak se většina vyhodila,bylo by ještě líp..Pokoje čisté,každý den úklid..Že se k pláži chodí pět minut pěšky? Hrozná katastrofa.. Pláže čisté, písčité.. Moře taktéž,sem tam chaluha a řasa. Ale,je to moře,ne bazén,že...Starý Nessebar je krásný,dobře se tam utrácí a všude je levno... Slunečné pobřeží můžu jen doporučit

Recenze od uživatele Katerina Mimrova

Katerina Mimrova

12.08.2019

5.0

Perfektní dovolená. Vše bylo super. Hotel čistý, jídlo skvělé(pořád se měnilo).

Recenze od uživatele Petr Záborec

Petr Záborec

23.07.2019

3.0

Pěkný hotel ale na rušné cestě nefungující WiFi za 30 Lvů na týden x13 Kč pláž cca 300 metrů po dřevěném chydniku jako životní zkušenost dobrý a víc bych nejel

Recenze od uživatele Michaela Krausova

Michaela Krausova

28.06.2019

5.0

Naprostá spokojenost. Byli jsme letos podruhé a opět vše na jedničku.. Hotel čistý, jídlo dobré, personál velice ochotný. Panuje tu velice přátelská a rodinná atmosféra. Nechybí dětské brouzdaliště a herna. Za mou rodinu doporučuji.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti