Chata ROUBENKA Ruprechtov - Ruprechtov | volné termíny | Cestolapka.cz

Chata ROUBENKA Ruprechtov - Ruprechtov Ruprechtov, Česká Republika

Vynikající
7 RECENZÍ
5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny.

Celkové hodnocení 5.0/5.0
Recenze od uživatele Bara Chopok

Bara Chopok

31.08.2020

5.0

Krásné místo, příjemné ubytování, nic nám nechybělo, nadstandardní vybavení. Doporučuji !

Recenze od uživatele Edith Nastoupilová

Edith Nastoupilová

10.08.2020

5.0

Nádherné místo na odpočinek a relax... Dokonale zařízená, čistá roubenka. Komunikace s majitelem super, nic není problém. Možnost spousty výletů v okolí.

Recenze od uživatele Tomas Galba

Tomas Galba

07.08.2020

5.0

Můžeme jenom doporučit. Byli jsme na týden a určitě přijedeme znova. Pan majitel velmi příjemný člověk. Zoo, Macocha, Dinopark, vše kousek od Roubenky.

Recenze od uživatele Lena Voleská

Lena Voleská

04.08.2020

5.0

Nádherné místo pro větší počet osob... Děti se tu vydovádí s hračkami, které tu majitel má a zároveň umožní rodičům si v klidu ugrilovat nějakou tu pochoutku.. Doporučujeme

Recenze od uživatele Eva Mašková

Eva Mašková

23.06.2020

5.0

Byli jsem zde s partou na 5 dní. Roubenka je krásná, čistá. Kuchyň skvěle vybavená (dostačující pro 4 rodiny), společenská místnost/jídelna je prostorná a je zde i dětský koutek. V horním patře jsou 4 pokoj, každý má samostatnou koupelnu. Venku je velmi hezky řešené posezení, kde se dá sedět i za deště. K dispozici je i gril, nebo ohniště. Pobyt byl krásný, jen to moc rychle uteklo. Byla to krásná dovolená a všem toto ubytování doporučuji.

Recenze od uživatele Michal Bartoš

Michal Bartoš

03.06.2020

5.0

Jako 4 manželské páry jsme zde strávily 4 noci. Pěkná, čistá, nová roubenka, obrovská velkoryse řešená společenská místnost, pokoje menší, ale na vyspání naprosto dostatečné. Velmi dobré zázemí (kolárna, pingpongový stůl, venkovní zastřešené posezení, parkoviště,...). Umístění v centru vesnice, takže v okolí jsou ostatní domy a chybí větší výběh pro děti (ty jsme naštěstí sebou neměli). Zkrátka - byli jsme spokojeni.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti