Bella Beach | fotogalerie | Cestolapka.cz

Bella Beach Anissaras, Řecko

Velmi dobré
6 RECENZÍ
4.1

Popis
Prostroný resort s plnou vybaveností a skvělým umístěním u soukromé pláže s plážovým servisem zdarma. Je vhodný pro páry i pro rodiny s dětmi.
Rychlý přehled
klidná část střediska Anissaras 2 venkovní a 1 vnitřní bazén stravování all inclusive prostroný areál
Stručná poloha
přímo u dlouhé privátní pláže středisko Hersonissos 5 km město Heraklion 25 km mezinárodní letiště 25 km
Poloha
Komplex leží přímo u krásné písečné pláže v letovisku Anissaras, které se tradičně řadí mezi jedno z nejvyhledávanějších míst. Nejznámější letovisko Hersonissos plné obchodů a neutuchající zábavy je vzdáleno pouhé 4 km a letiště 25 km. Nedaleko hotelu se nachází zastávka místní hromadné dopravy, odkud se snadno dopravíte do Hersonissosu či na jiných zajímavých míst ostrova.
Pojmenování upoutávky 1
Hotel
Popis upoutávky 1
Vnitřní bazén v hotelovém wellness centru.
Vybavení hotelu
Hlavní hotelová budova je postavena v tradičním řeckém stylu z cihel a mramoru a rozléhá se v udržované zahradě s bazény. Tato oáza klidu a relaxace bude pro Vás bezpochyby správným místem k odpočinku. Hotel s celkovou kapacitou 175 pokojů Vás uvítá vstupní halou s recepcí, najdete zde hlavní restauraci Pergola, 2 á la carte restaurace Olive Tree a Onion s nabídkou středomořských a řeckých jídel, 3 bary (ve vstupní hale, na pláži a u bazénu), které jsou ideálním místem pro posezení s úchvatným výhledem na moře. Bazénové centrum nabízí vnitřní vytápěný bazén a 2 venkovní v malebné zahradě, kde se nezapomíná ani na děti a proto bazény mají brouzdaliště a oddělenou sekci. Součástí hotelu je i wellness centrum s tureckou a parní lázní, saunou, různými druhy masáží a fitness centrem, nechybí diskotéka, TV místnost, internetový koutek, minimarket, obchůdky. Pro aktivnější chvíle jsou k dispozici minigolf, stolní tenis, 2 tenisové kurty (noční osvětlení za příplatek), hřiště na basketbal, minifotbal, šipky, boccia, dětské hřiště, velice oblíbený miniklub a minidisko pro nejmenší. Na pláži lze sjednat pronájem vybavení k vodním sportům či využít hřiště na plážový volejbal. Wi-fi internet je v hotelu zdarma. Lehátka, slunečníky i osušky jsou zdarma jak v hotelu, tak i na privátní pláži. Hotel zajišťuje každý den bohaté animační programy pro děti i dospělé, pronájem aut a kol a další služby.
Vybavení pokoje
Pokoje jsou moderně a elegantně zařízené, z velké části jsou po renovaci. Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, čtyřlůžkové pokoje s patrovou postelí nebo rodinné pokoje s oddělenou ložnicí až pro 5 osob mají moderní sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, župan a pantofle, psací stůl, křeslo/židli, individuální klimatizaci, žehlící prkno, SAT-TV, DVD přehrávač, Wi-fi internet zdarma (high speed za poplatek), trezor (za poplatek), minilednici, varnou konvici na čaj nebo kávu, balkon nebo terasu. Některé pokoje mají balkon s výhledem na moře, jiné do zahrady nebo do vnitrozemí. Ubytování s výhledem na moře je nutno sjednat předem u CK.
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.
Popis zařízení 1
Pokoje pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají moderní sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, župan a pantofle, psací stůl, křeslo/židli, individuální klimatizaci, žehlící prkno, SAT-TV, DVD přehrávač, Wi-fi internet zdarma (high speed za poplatek), trezor (za poplatek), minilednici, varnou konvici na čaj nebo kávu, balkon nebo terasu.
pojmenovani_zarizeni_2
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky (výhled na moře).
popis_zarizeni_2
Pokoje pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají mají moderní sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, župan a pantofle, psací stůl, křeslo/židli, individuální klimatizaci, žehlící prkno, SAT-TV, DVD přehrávač, Wi-fi internet zdarma (high speed za poplatek), trezor (za poplatek), minilednici, varnou konvici na čaj nebo kávu, balkon nebo terasu s výhledem na moře.
Stravování
All inclusive podávané formou bufetu v hlavní restauraci s výběrem jídel jak řeckých tak i specialit mezinárodní kuchyně. Během dne je vícekrát podáváno menší občerstvení. Vybrané nápoje (zpravidla místní nealko a alkoholické nápoje) po celý den.
Náš názor
Velmi příjemný a hezky zařízený hotel vstřícný rodinám s dětmi, s výborným poměrem ceny vůči nabízeným službám. Určitě oceníte vybavenost a formu stravování, rovněž tak výhodné umístění vůči centru střediska. Doporučujeme všem kategoriím klientů.
Odkaz na WWW
http://www.hersotels.gr/hotels/bella_beach
www odkaz popis 1
www.hersotels.gr
Cena letecky/osoba zahrnuje
ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.
Povinné příplatké letecké dopravy
pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.1/5.0
Recenze od uživatele Eva Brabcova

Eva Brabcova

14.12.2018

5.0

Super místo pro dovolenou, skvělá kuchyň, příjemný personál, čisto, pohoda.

Recenze od uživatele Ladislav Baumruk

Ladislav Baumruk

31.08.2018

5.0

Zatím super,jsem tu první den

Recenze od uživatele Václav Macák

Václav Macák

10.07.2018

5.0

Jedním slovem vynikající

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti