Reef & Beach Resort | fotogalerie | Cestolapka.cz

Reef & Beach Resort Jambiani, Zanzibar

Velmi dobré
16 RECENZÍ
4.0

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.0/5.0
Recenze od uživatele Daniel Vajner

Daniel Vajner

12.03.2020

5.0

Super dovolená na pěkném místě

Recenze od uživatele Hanka Musiolová

Hanka Musiolová

18.01.2020

4.0

Až na to koupání v moři dobrý hotel,je tu klid,ne jako na severu

Recenze od uživatele Miroslav Heczko

Miroslav Heczko

14.01.2020

4.0

Klid příroda

Recenze od uživatele Bohumil Hrotek

Bohumil Hrotek

18.02.2018

5.0

Klidný hotel ... vhodný pro ty co chtějí být mimo rušný turistický ruch. Nejbližší vesnice se nachází cca 6 km daleko, stejně tak není v blízkosti ani jiný hotelový resort. V areálu se nachází několik bungalovů a vícepatrová budova s pokoji (u bazénu) ... osobně doporučuji bungalovy s výhledem na moře. Některé bungalovy mají trezor přímo na pokoji (5$ za pobyt), pro ostatní je k dispozici místnost s trezory u recepce. Úklid pokojů probíhá denně, včetně postřiku proti nějaké havěti .... ale tomu, že Vám na pokoj občas zavítá nějaká ještěrka se stejně neubráníte. Dále se zde nachází 1 bazén, bazénový bar a Jetty bar (to je ten na vodě), recepce a menší zázemí s prodejnou suvenýrů, spa (masáže) a cestovní agenturou pro výlety. Těm co nemají problém s angličtinou doporučuji využít místní agenturu, na některé výlety Vám dokážou nabídnout velice zajímavou cenu oproti zprostředkování přes českou CK. Počítejte s tím, že Vás mohou po cestě po pláži mimo resort oslovovat neoficiální průvodci s nabídkou výletů, ale naštěstí jich není mnoho. Animační programy se zde konají obvykle obden (africké tance, masajové, ...). Masajové zde zároveň dělají security a ve společenské místnosti mají svůj stánek se suvenýry. S ohledem na to, že se jedná o 3* hotel je nabídka jídel menší, maso je na Zanzibaru drahé, ale denně je v nabídce ryba nebo mořské plody, méně častěji ostaní druhy masa (vepřové nečekejte, jedná se o muslimskou zemi). Nicméně jídlo je chutné (pro některé může být až moc kořeněné) a dostatek. Nabídka koktejlů a nápojů je v pohodě. Dezerty očekávejte až večer ... jinak při snídani, obědě i večeři je k dispozici exotické ovoce (maracuja, ananas, banány, mango a vodní meloun). V době našeho pobytu po resortu pobíhaly opice, jsou celkém bojácné, ale vyfotit se nechaly. Ještě bych upozornil na to, že občas může dojít k výpadku proudu (je to koneckonců furt jenom Afrika), ale resort je vybaven generátory ... tak si po dobu než je personál hotelu nahodí připravte aspoň nějakou baterku na svícení, ať se o něco nezabijete .... já se takhle zamotal do moskytiéry :-).

Recenze od uživatele Ilona Petřinová

Ilona Petřinová

07.01.2018

3.0

Krásný resort, skromnější ale vše fungovalo, pokoje čisté, jídlo chutné - africká kuchyně skvělá. Oceán neměl chybu, i přes silný odliv, je možné koupání v laguně.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti