Dimitrios Village Beach Resort | volné termíny | Cestolapka.cz

Dimitrios Village Beach Resort Ρέθυμνο, Řecko

Vynikající
172 RECENZÍ
4.6

Rychlý přehled
kvalitní stravovací služby výborná vybavenost a řecká atmosféra vstřícnost vůči rodinám s dětmi velmi populární ubytovací zařízení
Stručná poloha
přímo u široké písečné pláže (privátní) historické centrum Rethymna 2.5 km Chania a Heraklion cca 75 km mezinárodní letiště 70 km
Poloha
4* ubytovací komplex, který prošel postupnou rekonstrukcí, se pyšní skvělou polohou u písečně pláže s pozvolným vstupem do moře v malebném, spíše poklidném středisku Missiria, pouhé 2.5 km od další tradiční vesničky Platanes a cca 2.5 km od centra oblíbeného a vyhledávaného Rethymna s jeho historickými památkami, muzeem aj. Mezinárodní letiště, rovněž tak hlavní města oblasti Heraklion a Chania, jsou vzdáleny cca 75 km.
Pojmenování upoutávky 1
Pláž.
Popis upoutávky 1
Neopakovatelný západ slunce.
Vybavení hotelu
komplex je tvořen několika 3podlažními budovami s hlavním bazéném v centrální části, který je obklopen sluneční terasou s lehátky a slunečníky. Uvítá vás prostorná recepce s lobby a přijemným vnitřním barem, o stravování se stará selfservice bufetová restaurace a další a´la karte restaurace, k posezení dále poslouží venkovní snack bar a cafeteria s terasou. Ve vnitřní časti se nabízí menší krytý sladkovodní bazén. Ve venkovní části je i dětský bazén se skluzavkami, slunečníky a lehátka u bazénu a v opalovacích zahradách zdarma, na soukromé hotelové pláži jsou za poplatek). K aktivnímu odpočinku slouží volejbalové hřiště, stolní tenis, billiard, pro nejmenší hosty je zde dětský klub a vniřrní i venkovní herna (s průlezkami apod). Středisko vodních sportů je přímo na pláži, nabízí se pronájem vozidel, horských kol aj. Wi-Fi připojení, stejně jako privátní parkoviště, jsou hotelovým hostům k dispozici zdarma.
Vybavení pokoje
komplex nabízí ubytování v elegantně a účelně zařízených 2lůžkových studiích (s možností přistýlky, nebo sofa), apartmánech (zpravidla dvojlůžko a rozkládací sofa) a suitách. Studia a apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem s lednicí, coffee/tea sadou a zakladním nádobím k přípavě jidel, vlastním příslušenstvím se sprchou a vysoušečem vlasů, klimatizací, SAT-TV, telefonem s přímou volbou, radiem, trezorem (za příplatek na místě), terasou nebo balkonem. Ubytování v suitách na vyžádání.
Pojmenování zařízení 1
Dvoulůžkové studio s přistýlkou.
pojmenovani_zarizeni_1_en
DBL studio with extra bed.
Popis zařízení 1
Dvoulůžkové studio s přistýlkou je vybaveno kuchyňským koutem s lednicí, coffee/tea sadou a zakladním nádobím k přípavě jidel, vlastním příslušenstvím se sprchou a vysoušečem vlasů, klimatizací, SAT-TV, telefonem s přímou volbou, radiem, trezorem (za příplatek na místě), terasou nebo balkonem.
pojmenovani_zarizeni_2
Apartmán s jednou ložnicí (až pro 5 osob).
pojmenovani_zarizeni_2_en
1 bedroom apartment.
popis_zarizeni_2
Apartmány pro 4-5 osob (zpravidla dvojlůžko, rozkládací sofa pro 2 osoby a možnost přistýlky) jsou vybaveny kuchyňským koutem s lednicí, coffee/tea sadou a zakladním nádobím k přípavě jidel, vlastním příslušenstvím se sprchou a vysoušečem vlasů, klimatizací, SAT-TV, telefonem s přímou volbou, radiem, trezorem (za příplatek na místě), terasou nebo balkonem.
Stravování
All Inclusive formou bufetu.
Náš názor
oceňujeme zejména skvělou polohu u velké písečné pláže s plážovým servisem a možnostmi plážových aktivit, rovněž tak kvalitu stravovacích služeb, dobrou vybavenost a v neposlední řadě vstřícný přístup k nejmenším hotelovým hostům, pro které je zde skutečně velké zázemí. Výhodou je bezpochyby snadná dostpnost okolních zajímavých míst jako Rethymno a velká řada dalších. Vzhedem k atraktivitě zařízení doporučujeme včasnou rezervaci.
Odkaz na WWW
http://www.dimitriosvillage.com
www odkaz popis 1
www.dimitriosvillage.com
Cena letecky/osoba zahrnuje
ubytování, leteckou dopravu, služby delegáta, transfery z letiště na ubytování a zpět, letištní a bezpečnostní taxy.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku
Povinné příplatké letecké dopravy
pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.
pojmenovani_zarizeni_7
Dvoulůžkové studio s přistýlkou
pojmenovani_zarizeni_7_en
Dbl studio with extra beds

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.6/5.0
Recenze od uživatele Tomáš Chvátal

Tomáš Chvátal

22.10.2019

5.0

Super místo neskutečně ochotný personál a služby

Recenze od uživatele Vlada K

Vlada K

14.12.2018

5.0

Luxusní ubytování, milý personál, dobrá kuchyně, klidné místo, hotel přímo u pláže

Recenze od uživatele Josef Břeň

Josef Břeň

05.10.2018

5.0

Není příšerné, naopak skvělé. Já jsem špatně označil, za což se omlouvám!!!

Recenze od uživatele Jiřina Stolařová

Jiřina Stolařová

16.08.2018

5.0

Perfektne navrzeny hotel (koncipovany jako ulice, ci tedy vesnice s hlavni ulici), kde vas to na kazdem metru primo vybizi: "Pojd, lehni si tady na fatboye, nebo na lehatko, nebo na soklicek pod strom, nebo na obri matraci, nebo do houpaci site, pojd, popijej a cti si, sem tam si odskoc 10 az 50 centimetru do nektereho z bazenu ochladit a zase honem odpocivat... hlavne nic nedelej!" K mori je to tez par kroku, jemny pisek na plazi, do vody mirny vstup s oblazky, voda tepla jako kafe, ale cistounka. Proste parada. A co plati pro dospele, plati tu i pro deti: vodni skluzavka, houpacky, prolezacky, stale dostupna zmrzlinka... Jidlo je vynikajici, ruznorode, zadne nacincane blafy bez chuti. V AI zahrnut dostatek vody a spol., velmi slusne kafe, pivo a dobra rakije. A nikdo neresi, kam si co nosite:) V arealu je take do pulnoci otevreny obchudek (vcetne pohledu, znamek a nepreberneho mnozstvi suvenyru), takze kdo nechce, nemusi vytahnout paty. Ale byla by to skoda, neb prilehle Rethymno je naprosto okouzlujici!!!

Recenze od uživatele Štěpán Staněk

Štěpán Staněk

13.06.2017

5.0

Skvele pro rodiny s detmi. Dobre jidlo, hezke prostredi..

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti