Grand Hotel Strand: Seniorský Pobyt 60+ - 5 Nocí | volné termíny | Cestolapka.cz

Grand Hotel Strand: Seniorský Pobyt 60+ - 5 Nocí Vyšné Ružbachy, Slovensko

Slušné
49 RECENZÍ
3.2

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.2/5.0
Recenze od uživatele Dana Diblíková

Dana Diblíková

16.12.2019

2.0

Nedostatečná hygiena welnes centra

Recenze od uživatele Lenka Tomešová

Lenka Tomešová

13.11.2019

5.0

Krásný hotel. Výborně tam vaří. Byla jsem na pobytu, kde jsme měli plnou penzi. Večer opravdu bohaté švédské stoly. V hotelu je možnost čerpat masáže, jít do bazénu i saunoveho světa. Vedle hotelu je i termální koupaliště. Moc se mi tam líbilo, opravdu velmi čistý vzduch a krásná příroda okolo

Recenze od uživatele Jiří Šimůnek

Jiří Šimůnek

26.03.2019

3.0

GHS je velmi pěkný hotel, navštěvuji jej od jeho rekonstrukce. Pokoje jsou pěkné, vybavení dobré, kuchyně neurazí. Personál je velmi milý a čistota na pokojích i péče o společné prostory také vzorná. Za poslední roky však stále více vyvstává potřeba oprav a renovací. Nábytek je otlučený, vybavení wellness značně zašlé... Okolí hotelu také potřebuje četu údržbářů, rozhodně v tomto stavu jsou 4* hotelu přespříliš, bohužel. K tomu se však částečně váže i lázeňské centrum Balneoterapie, kde jsou podávány procedury. Budova a její zařízení také volá po údržbě, také jakoby došel oxid uhličitý, protože před 4 lety byly uhličité koupele plné bublinek, které vám hustě nasedaly na kůži, dnešní se omezují na ojedinělé osamělé a nesmělé bublinky, jako byste seděli v obyčejné vodě Škoda.

Recenze od uživatele Lukáš Kamenský

Lukáš Kamenský

14.02.2019

2.0

Mrzí mě že tak krásné místo chátrá.I tak ale pro nás má pořád svoje kouzlo a rádi se vracíme.Obsluha hotelu se snaží a vycházejí hostům vstříc.Hotel má hezké pokoje. Škoda je i té termální vody asi už to není vlastně termální koupaliště.Podle místních vím, že při vrtání pramene pro vyšší výron termální vody došlo k narušení geotermálního vrtu a začala do něj vnikat studená “netermální” voda.Je to jisté, protože si pamatuji,že v travertínovém jezírku se v pohodě dalo koupat i v zimě v 90letech.Dnes je už dost studené.Pokud mohu doporučit tak raději Vrbov i když je to o 30min dále autem tak je to aspoň termální voda. Mám i přes to všechno na Vyšné Ružbachy nezapomenutelné vzpomínky s dětmi.

Recenze od uživatele MrM Kab

MrM Kab

26.07.2018

4.0

Pekný hotel, kde Vám zajistí maximálni pohodlí. Prostory hotelu jsou pohodlně uspořádané a pokoje útulné. Termální bazén je dostupný celý den bez nutnosti opustit hotel. Prostě se svezete výtahem. Pára, whirpool, sauny vše čisté a připravené pro Vás. Personál hotelu o Vás bude pečovat a zajistí vše na co vzpomenete. Kuchaři jsou profesionálové, kteří Vám při večeři sami prezentují připravené menu. Jídlo naprosto skvělé. Snídaně formou bufetu, skvělý výběr teplé i studené kuchyně. K obědu výběr z pěti jídel. Když se vydaří počasí je možnost využít koupaliště přilehajici k hotelu. Lázně jsou ovšem jiná kapitola. Trochu omšelé, je zde příliž vidět hospodaření bývalého majitele - ROH. Ale to není problém hotelu. K běžnému velnes pobytu v hotelu přidají lázně něco navíc pro zdraví. Většina předchozích recenzí se netýká zcela jistě samotného Grand hotelu Strand. Podobně jako publikované fotografie se výtky týkají jiných zařízení v areálu. V hotelu nám bylo báječně.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti