Blue Sky Beach Resort | volné termíny | Cestolapka.cz

Blue Sky Beach Resort Unawatuna, Srí Lanka

Popis hotelu
Příjemný Blue Sky Beach Resort je nejenom oázou klidu, ale také zázemím pro nezapomenutelnou dovolenou, která se rozprostírá přímo v srdci nádherného města Unawatuna, známého pro své bílé písečné pláže a úchvatné výhledy na modré vody Indického oceánu. Tento resort, který je osvěžující jako jasné nebe nad ním, se nachází podél malebných břehů Dalawelly a Mihiripenny, což poskytuje hostům nezapomenutelnou atmosféru pro odpočinek, zábavu a prozkoumávání místních krás. Blue Sky Beach Resort dále svým hostům nabízí širokou škálu služeb a aktivit, včetně masérských procedur pro dokonalé uvolnění těla a mysli, restaurace s bohatým výběrem místních i mezinárodních specialit a grilování na místě pro skvělé gastronomické zážitky. Pro hosty je také k dispozici bezplatné parkování v areálu a díky skvělé poloze resortu jsou v dosahu oblíbené turistické atrakce, jako jsou maják Galle, pevnost Galle, holandský kostel Galle, továrna na bílý čaj a želví farma. Ubytování v Blue Sky Beach Resort představuje dokonalou symbiózu pohodlí a elegance. K dispozici jsou různé kategorie ubytování, a to Dvoulůžkový pokoj Economy s manželskou postelí (28 m²), Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí (28 m²) a Dvoulůžkový pokoj Deluxe s výhledem na moře a manželskou postelí (33 m²). Každý pokoj disponuje pohodlným posezením a je vybaven moderním zařízením, jako jsou klimatizace, televize, telefon, bezpečnostní schránka, vysoušeč vlasu a bezplatné připojení k WiFi. Milovníci jógy se mohou těšit na Sri Yoga Shala, která se nachází pouhých 600 metrů od resortu a nabízí možnost domluvit si lekce jógy a meditace. Pláž Wijaya, vzdálená pouhých 60 metrů, láká na odpočinek pod slunečními paprsky, zatímco slavná lanová houpačka Dalawella poskytuje adrenalinové zážitky. V Blue Sky Beach Resort si hosté mohou užít dokonalou relaxaci a odpočinek v jedinečném prostředí, které kombinuje pohostinnost srílanské kultury s péčí o detaily a poskytuje nezapomenutelné zážitky pro každého návštěvníka.
Vybavení
Cestující na Srí Lanku za turistickým účelem před příjezdem na Srí Lanku musí zajistit elektronickou cestovní autorizaci, tzv. ETA (Electronic Travel Authorization), a to prostřednictvím webové stránky http://www.eta.gov.lk . Poplatek USD 50 / osoba.

Říjen - Od 27 538,-

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti