Joy Island | fotogalerie | Cestolapka.cz

Joy Island Severní Atol Male, Maledivy

Středisko
Nort Malé Atoll
Poloha
Hotel je od mezinárodního letiště Velana vzdálen 40 minut rychločlunem.Nachází se na ostrově, který je součástí atolu Severní Malé, a pyšní se krásnými písečnými plážemi lemovanými tyrkysovou lagunou. Kromě nádherné krajiny a strhujících panoramat se můžete těšit na špičkové služby v hotelových lázních či bohatou nabídku vodních sportů. Milovníky potápění jistě potěší, že po jedné straně ostrova se rozkládá korálový útes a možnosti pro šnorchlování.
Pláž
Hotel Joy Island se nachází na malebném ostrově, který lemují široké bělostné písečné pláže a úchvatná tyrkysová laguna skrývající i nedaleký korálový útes.
Vybavení
Hotel Joy Island se navíc může pochlubit čtyřmi prvotřídními restauracemi a bary s pestrým výběrem pokrmů z celého světa, které jsou zárukou nezapomenutelných kulinářských zážitků. Pro malé hosty je zde k dispozici dětský klub Kiddie Cove.

Splňte si svůj sen o dokonalé dovolené v luxusních hotelových lázních Zen Spa, které stojí přímo nad tyrkysovou lagunou. Čeká vás komplexní lázeňský zážitek zaměřený na správné nastavení mysli, těla i duše. Můžete si vybrat z široké nabídky terapeutických procedur inspirovaných různými kouty světa nebo vyzkoušet soukromou masáž pro páry s úchvatným výhledem na Indický oceán.   Součástí resortu je také posilovna a venkovní bazén.
Ubytování
Hotel Joy Island nabízí celkem 151 nádherně zařízeních luxusních vil (50 - 300 m2). Stačí si vybrat, zda chcete bydlet přímo na pláži nebo ve vile stojící nad tyrkysovou lagunou. K dispozici jsou také vilky se soukromým bazénem.

Beach Villa (50 m2) se nachází na východní části ostrova, a nabízí tak dechberoucí výhledy na východ slunce. Interiér vily je vybaven manželskou postelí a tradiční maledivskou venkovní koupelnu. Maximální kapacita: 2 dospělí a 1 dítě nebo 3 dospělí.
Beach Suite (70 m2) vám poskytne velkorysý prostor na západní části ostrova, odkud můžete pozorovat nádherné západy slunce. Uvnitř najdete velký obývací pokoj, manželskou postel a typickou maledivskou venkovní koupelnu. Maximální kapacita: 3 dospělí a 1 dítě.

Beach Suite Pool (100 m2) se může snadno stát vaším plážovým domovem se soukromým bazénem. Můžete se těšit na pohodlnou manželskou postel a úchvatné výhledy na západ slunce. Maximální kapacita: 3 dospělí a 1 dítě.
Lagoon Villa (60 m2) stojící přímo nad vodou je ztělesněním vkusné elegance. Je vybavená manželskou postelí, z níž si díky orientaci vily můžete v soukromí vychutnat krásný výhled na východ slunce. Maximální kapacita: 3 dospělí.
Lagoon Suite (70 m2) má přímý přístup do tyrkysové laguny a ohromí vás překrásnými výhledy na oceán a nádherné západy slunce. Maximální kapacita: 3 dospělí.
Family Beach Villa (100 m2) je ideálním místem pro rodiče, kteří chtějí strávit dovolenou spolu s dětmi, ale zároveň si užít trochu soukromí. Jedná se o propojené vily nabízející spoustu prostoru a krásné výhledy na východ slunce. Každá ložnice je vybavená manželskou postelí a navzájem sdílejí vchod z verandy. Maximální kapacita: 6 dospělých nebo 4 dospělí a 2 děti.

Lagoon Suite Pool (100 m2) stojí přímo nad lagunou a pyšní se terasou se soukromým bazénkem, odkud se můžete kochat výhledy na západ slunce. Ideální volba pro páry toužící po romantických chvílích strávených na unikátním místě. Maximální kapacita: 3 dospělí.
Stravování
Balíček All Inclusive zahrnuje:  
snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci
odpolední čaj/káva a lehké občerstvení (16:30-18:00)
balenou vodu, vybrané rozlévané nápoje (nealko nápoje, pivo, espresso, prosecco, rozlévané víno a destiláty jako gin, whiskey, brandy, vodka, rum, arrack a martini) v době 10:00-00:00 (po půlnoci nápoje za normální cenu) vybrané koktejly a moktejly minibar s nealko nápoji a vodou (doplňován jednou denně)
zařízení na přípravu kávy a čaje na pokoji


Balíček PLUS All Inclusive zahrnuje:  
vše, co balíček All Inclusive
výběr prémiových vín z celého světa v restauracích a barech
neomezené koktejly, speciální nápoje, čerstvé džusy, nealko nápoje, čaj a káva prémiový minibar s nealko nápoji, vodou, pivem, vínem a lehkým občerstvením (doplňován jednou denně)
2 exkurze zdarma (rybolov při západu slunce a výlet na místní ostrov, v závislosti na počasí)
20 % slevu na všechny lázeňské služby
jedna romantická večeře na pláži jedna BBQ večeře na pláži
min. počet nocí: 5
Sport a zábava
Kromě hotelového bazénu mohou hosté využívat i plně vybavené centrum pro vodní sporty a potápění s certifikací PADI a týmem profesionálních instruktorů. Milovníky šnorchlování jistě potěší, že jen kousek od pláže se nachází úchvatný korálový útes. Hotel navíc disponuje tenisovým kurtem a hřištěm na paddle.
Cena zahrnuje
* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.
Informace
Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/pokoj/noc.
V případě transferu hydroplánem je nutné rezervovat přílety do 14:00.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti