Perla Apartments | volné termíny | Cestolapka.cz

Perla Apartments Agia Pelagia, Řecko

Popis
Moderní komplex zrekonstruovaných studií a apartmánů obklopený pěknou zahradou se nachází 300 m od písečné pláže v oblíbeném letovisku Agia Pelagia. Hostům je zde k dispozici recepce s Wi-Fi připojením zdarma v celém areálu, k příjemným chvílím může také patřit posezení u velkého bazénu s barem a s lehátky a slunečníky zdarma. Tato nesmírně malebná přímořská osada, která si stále uchovává původní atmosféru, s úžasnými písečnými plážemi, malými zátokami a klidným mořem patří k nejkrásnějším rybářským vesnicím na Krétě. Dovolená zde nadchne jak milovníky koupání v průzračně modrém moři v kombinaci s individuálním stravováním v tavernách, tak i ty, kteří chtějí poznávat bohatou krétskou historii po vlastní ose.
Ubytovaní
Dvoulůžková studia (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, sejf, fén, koupelna, balkon nebo terasa. Apartmány (2 místnosti, max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, sejf, fén, koupelna, balkon nebo terasa.
Stravování
Bez stravy: vlastní nebo v okolních tavernách. Snídaně: kontinentální snídaně.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti