Corali | volné termíny | Cestolapka.cz

Corali Plakias, Řecko

Poloha a popis
Hotelový komplex Corali se skládá z hlavní budovy a několika pěkných bungalovů rozličných barev ležící v krásné rozlehlé zahradě o rozloze 20000 m2. Hotelový komplex má kapacitu 180 pokojů a nachází se v klidné oblasti Tigaki. Je vzdálený asi 400 m od přírodní pláže a nabízí přímý přístup k široké škále vodních sportů, či jen k relaxaci. Centrum střediska Tigaki je v dosahu 2 km, město Kos 10 km a letiště 15 km.
Vybavení hotelu
V hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, bar u bazénu, Wi-Fi připojení (za poplatek), minimarket. V zahradě naleznete 2 bazény, dětské hřiště, minigolf, tenisový kurt, volejbalové hřiště, stolní tenis, kulečník, posilovna, terasu na slunění s lehátky a slunečníky, půjčovna jízdných kol a parkoviště.
Vybavení pokoje
Hotel nabízí ubytování v několika typech pokojů: Dvoulůžkový pokoj Promo je vybaven koupelnou se sociálním zařízením, satelitní TV, telefonem, klimatizací, trezorem, ledničkou. Pokoj nemá k dispozici balkon ani terasu. Dvoulůžkový pokoj je vybaven koupelnou se sociálním zařízením, satelitní TV, telefonem, klimatizací, trezorem, ledničkou a balkonem. Rodinný pokoj je vybaven koupelnou se sociálním zařízením, satelitní TV, telefonem, klimatizací, trezorem, ledničkou, vysoušečem vlasů, vybavením pro přípravu kávy a čaje, kuchyňským koutem a balkonem. Jednolůžkové pokoje jsou na vyžádání a na zpětné potvrzení.
Stravování
formou polopenze či all Inclusive: Aktuální program ALL INCLUSIVE hotelu CORALI 4* • Snídaně: formou bufetu v hlavní restauraci ( 07:00 - 09:30 ) • Oběd: formou bufetu v hlavní restauraci ( 12:30 - 14:00 ) • Zmrzlina: ( 16:00 - 17:00 ) • Večeře: formou bufetu v hlavní restauraci ( 18:30 - 21:30 ) Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby ( 10:00 - 23:00 ) Složení programu all inclusive je orientační. Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.
Pláž a plážový servis
Hotel je vzdálen cca 400 m od písčito-oblázkové pláže a 800 m od hlavní pláže Tigaki. Možnosti vodních sportů (za poplatek).
Pro děti
Dětský bazén a dětské hřiště. Na vyžádání dětská postýlka.
Sport a zábava
Bazén, dva tenisové kurty s osvětlením, stolní tenis, minigolf, animační program, volejbalové hřiště a fitness. Vodní sporty na pláži (za poplatek). Nabídku sportů a zábavy, které jsou v rámci all inclusive, získáte po příjezdu do hotelu.
Služby v ceně
Nabídku služeb, které jsou zahrnuty v ceně získáte po příjezdu do hotelu.
Služby za poplatek
Internetový kout, Wi-Fi připojení, vodní sporty na pláži, lehátka a slunečníky na pláži, trezor. Nabídku služeb, které nejsou zahrnuty v ceně zájezdu a jsou za poplatek získáte po příjezdu na hotel.
Storno podmínky
Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE Důležité informace k zájezdu ZDE
Povolená hmotnost zavazadla:
23 Kg zavazadlový prostor + 8 Kg kabina
Cena nezahrnuje
Cestovní pojištění včetně storna zájezdu Generali pojišťovna, fakultativní služby za poplatek, které nejsou zahrnuty do programu all inclusive či do ceny zájezdu. Povinnou pobytovou taxu, která platí pro všechny přílety od 1. 1. 2018. Pobytová taxa je splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od oficiální kategorie daného ubytovacího zařízení. Přibližná výše této pobytové taxy je pro 1*-2* hotel cca 0,5 € pokoj/noc, 3* hotel cca 1,5 € pokoj/noc, 4* hotel cca 3 € pokoj/noc, 5* hotel cca 4 € pokoj/noc. Upozorňujeme, že výše pobytové taxy může být během sezóny změněna.
Cena zahrnuje
Ubytování, letecká doprava včetně povinných příplatků a paliva, transfer v místě pobytu, stravování dle uvedení, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Květen - Od 11 790,-

Červen - Od 12 290,-

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti