Reef & Beach Resort | volné termíny | Cestolapka.cz

Reef & Beach Resort Zanzibar a Tanzanie

Velmi dobré
1 RECENZÍ
3.7

Cena obsahuje
  • - pořet nocí s all inlcusive
  • - zpáteční letenka včetně letištních tax dle tarifu knihovací třídy economy (cena se mění dle dostupnosti letenek v dané knihovací třídě v době kalkulace zajezdu)
  • - zpáteční transfer letiště-hotel-letiště
  • - český delegát na místě
  • - pojištění CK proti úpadku dle zákona
Cena neobsahuje
  • PCR test tam i zpět
  • cestovní pojištění
  • pobytové taxy splatné na místě ( 1USD/os./noc)
  • plážová osuška 5USD
  • trezor 5USD pobyt
  • Vízum Zanzibar / Tanzanie - 50 USD osoba
Poznámka

termíny a počet nocí jsou variabilní, lze upravit na přání klienta, cena je orientační v daném termínu a při nejnižším tarifu letenek, v případě změny cen letenek na trhu se cena může změnit v závislosti aktuální ceny letenky v době knihování.
Povinný test PCR ne starší než 72 hodin do letadla při letu se společností KLM tranzit Amsterdam , pro všechny cestující nad 13 let. Rouška povinná v letadle ( děti do 10 let nemusí mít roušku během letu )
Při vstupu do země není povinný test na covid. Po návratu z destinace musí klienti v ČR neprodleně absolvovat test na covid nebo podstoupit 14ti denní karanténu.

Reef & Beach resort

Poloha: Hotel v africkém stylu v tropické zahradě je situován na východním pobřeží ostrova Zanzibar a postaven s ohledem na životní prostředí. Hotel se nachází v tropické zahradě mezi městečky Jambiani a Makunduchi na jihovýchodním pobřeží Zanzibaru. Mezinárodní letiště je vzdáleno 64 km.Hotel patří do řetězce Paradise and Wilderness, která se posledních třech letech velmi prudce rozvíjí a buduje řadu nových hotelů a safari lodží po celé Tanzanii. Majitelé a vedení společnosti jsou Švýcaři a je to na provozu společnosti a jejích hotelů znát. Nic se tu nepředstírá, na nic se tu nehraje. Hotel Reef and Beach je velmi dobrý 3* hotel, kompletně rekonstruovaný v roce 2019. Dobrý poměr kvalita-cena z něj dělá velmi oblíbené místo pro dovolenou u moře pro každého, kdo hledá výborné jídlo, hotel přímo u pláže s bílým pískem a smaragdovým mořem, hotel s velmi příjemným zázemím.

Pláž: vlastní pláž - 600 m dlouhá pláž s bílým pískem, odkud můžete v dáli pozorovat delfíny. Vstup do oceánu je možný také přes molo. Několik set metrů od pobřeží se nachází korálový atol.

Strava: Program all inclusive. Program all inclusive zahrnuje snídaně, oběd a večeře formou bufetu (v místech a časech určených hotelem, neomezené množství rozlévaných nealkoholických a místních alkoholických nápojů.

Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, restaurace a bary, business centrum, směnárna. 3 bazény,jeden z bazénu u oceanu, jeden v tropické zahradě o rozloze 1200 m, dětský bazén, lehátka a slunečníky zdarma.

Ubytování: Standardní pokoje (45m2)v hotelové budově mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, minibar, trezor, zařízení pro připravu kávy a čaje, terasu s váhledem na bazen, , moskitiera. Možnost dvou přistýlek. Ubytování v zahradních a plážových bungalovech, suitách na oceán, nebo zahradu za příplatek a cenu v CK

Služby: Hosté mají k dispozici venkovní bazén, wellness centrum, masáže, plážový volejbal, vodní sporty na pláži. V okolí resortu jsou dostupné aktivity jako kite-surfing a vyjížďky na lodích s místními rybáři. Pro děti je venkovní bazén, večerní animační programy. Hlídání dětí za poplatek.

Padi Diving Centre
• Spa & Wellness Centre
• Safari
• Kite surfing
• kola a kayak k pronájmu
• ping-pong & hry
Za poplatek : pobytové taxy splatné na místě ( 1USD/os./noc)
plážová osuška 5USD
trezor 5USD pobyt

Při vstupu do země není povinný test na covid. Pokud letíte s leteckou společností KLM ta ho vyžaduje. Po návratu z destinace musí klienti v ČR neprodleně absolvovat test na covid nebo podstoupit 14ti denní karanténu.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.7/5.0
Recenze od uživatele Hlbatk

Hlbatk

Před měsícem

3.0

order generic atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">order generic atorvastatin 10mg</a> buy lipitor 80mg

Recenze od uživatele Ljafwn

Ljafwn

22.02.2023

3.0

buy digoxin 250 mg online <a href="https://buylanoxpl.com/">digoxin price</a> molnunat 200mg cheap

Recenze od uživatele Jgnexf

Jgnexf

21.02.2023

3.0

lanoxin 250mg usa <a href="https://buylanoxpl.com/">lanoxin 250mg cheap</a> buy molnunat generic

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti