Titanic Beach Lara | mapa | Cestolapka.cz

Titanic Beach Lara Antalya, Turecko

Velmi dobré
82 RECENZÍ
4.1

Popis
Jedinečný hotel s největším bazénovým komplexem. Hotel Titanic Beach Lara nabízí perfektní zážitek z dovolené a nabízí svým klientům dokonalou atmosféru.
Rychlý přehled
vlastní Spa centrum a aquapark výtečná vybavenost a úroveň služeb 8 restaurací a 9 barů velký areál bazénů a slunečních teras
Stručná poloha
přímo u velké soukromé pláže Antalya 14 km mezinárodní letiště 10 km nedaleko golfového resortu
Poloha
Luxusní hotelový komplex (součást uznávaného hotelového řetězce Titanic Hotels) se rozléhá na celkové ploše 95 hektarů a to v oblíbeném turistickém letovisku Lara. Dotýká se přímo dlouhé a široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře (12 000 m2), která v přilehlé části patří hotelu. Zároveň se nachází pouhých 14 km od centra Antalye a 10 km od letiště (doba transferu cca 20 min).
Pojmenování upoutávky 1
Aquapark
Popis upoutávky 1
V hotelu se nachází 4 venkovní bazény, pro nejmenší je určen dětský bazén s pirátskou lodí a se skluzavkami.
Vybavení hotelu
Již z dálky Vás zaujme architektonické pojetí hlavní budovy v podobě kolosální lodě plující v okolní zeleni. Areál je tvořen hlavní budovou a řadou menších dependance nebo hospodářských budov posazených do udržovaných zahrad a piniového háje. V přední části areálu je spletitý komplex bazénů a sportovišť, který dále přechází až k dlouhé a široké pláži (soukromá) s velkým dřevěným molem s pavilonky. Uvítá Vás majestátní velká vstupní hala s recepcí, lobby s barem a výtahy. K dispozici Vám budou společenské prostory, business centrum, desítka konferenčních místností s různou kapacitou, herny, nákupní arkáda, kadeřnictví, půjčovna vozidel, dětské prostory, salónky aj. K relaxaci poslouží hotelové Befine Spa centrum s vnitřním bazénem pro dospělé (170 m2) i pro děti (20 m2), saunami, tureckou lázní, parní lázní, vířivkou a nabídkou masáží a kosmetických či revitalizačních procedur všech druhů. Stravovací služby obstarávají: velká hlavní bufetová restaurace, 2 snack-restaurace a 5 a´la carte tematických restaurací (japonská, italská, grill, rybí, tradiční turecká), k posezení budete mít k dispozici 9 vnitřních i venkovních barů, kavárnu i patisserii. Venkovní rozlehlý areál nabízí velký hlavní bazén (4500 m2), olympijský bazén (1250 m2), semi-olympijský bazén (315 m2) a velký aquapark se samostatnou částí pro děti a pro dospělé (dětská část - 750 m2 a celkem 6 skluzavek, část pro dospělé 180 m2 a celkem 4 skluzavky). Areál bazénů je posetý slunečními terasami s lehátky a slunečníky (v ceně) a pavilony (poplatek). Na pláži je rovněž zdarma k dispozici plážový servis (pavilonky na pláži a na molu za poplatek). K aktivnímu odpočinku se nabízí pestrá škála možností: tenisové kurty, multifunkční hřiště, basketbal, minifotbal, plážový volejbal, kulečník, bowling, stolní tenis, fitness centrum a další. Hotel pořádá animační programy pro všechny věkové kategorie hostů (sportovní, zábavné, soutěžní, taneční a hudební vystoupení, diskotéky, různé kurzy aj.). Pro děti je k dispozici Tini Kids Club s nespočtem aktivit. Na pláži lze využít nabídky centra vodních sportů, sjednat potápění aj. Pro hráče golfu je možnost rezervace v golfovém resortu Cullinan Links Golf Club (36 jamek). Parkování pro hotelové hosty je zdarma.
Vybavení pokoje
Hotel s celkovou kapacitou přes 600 pokojů nabízí ubytování ve velice elegantně a moderně zařízených pokojích a suitách v různých kategoriích. Všechny mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, hygienické propriety, klimatizaci, SAT/TV, telefon, trezor, minibar, coffee/tea set, pracovní desk, balkón nebo terasu. Pokoje Standard jsou umístěné v hlavní budově (26 m2, kapacita 3-4 osoby, výhled na okolí nebo boční výhled na moře), pokoje Annex Standard s umístěním v zahradě (26 m2, kapacita 2-3 osoby, výhled na okolí, na bazén nebo Annex swimm up s přímým vstupem do sdíleného bazénu), Annex Family (39 m2, kapacita 3-4 osoby, výhled na bazén nebo na okolí), suity Colonel s umístěním v hlavní budově (120 m2, kapacita 5+1 osob, obývací část, 2 koupelny-jedna s vířivkou, výhled na moře), suity Admiral umístěné v hlavní budově (80-150 m2, kapacita 5+1 osob, 1 koupelna, 2 samostatné ložnice, výhled na okolí nebo na moře), suity Duplex (mezonetový typ) a Junior umístěné v hlavní budově (65-85 m2, kapacita 3+1 osob, 1 koupelna, výhled na okolí, na bazén nebo na moře). K dispozici jsou i pokoje s bezbariérovými přístupy (na vyžádání).
Pojmenování zařízení 1
Dvoulůžkový pokoj s výhledem do okolí s možností 2 přistýlek
Popis zařízení 1
Pokoje Standard mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, hygienické propriety, klimatizaci, SAT/TV, telefon, trezor, minibar, coffee/tea set, pracovní desk, balkón nebo terasu
pojmenovani_zarizeni_2
Dvoulůžkový pokoj s bočním výhledem na moře s možností 2 přistýlek
popis_zarizeni_2
Pokoje Standard mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, hygienické propriety, klimatizaci, SAT/TV, telefon, trezor, minibar, coffee/tea set, pracovní desk, balkón nebo terasu
Stravování
all inclusive: snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení v průběhu dne a noci, místní a importované alkoholické a nealkoholické nápoje po celý den. Vyžaduje se formálnější oblečení. Přesné časy a místa stravování Vám budou sděleny po příjezdu.
Náš názor
Architektonicky velice zajímavý luxusní resort s veškerou vybaveností, vysokou kvalitou poskytovaných služeb, zřetelem na nejmenší hotelové hosty, s vlastním Spa centrem a aquaparkem, velkým výběrem stravovacích služeb, s vlastní velkou pláží a molem, nespočtem možností vyžití a v neposlední řadě se snadnou dostupností zajímavých míst lokality i města Antalya. Doslova to své si zde najde každá kategorie hostů. Výhodou je i rozmanitost nabídky typů ubytování s možností ubytovat až 6 osob. Vřele doporučujeme.
Odkaz na WWW
http://www.titanic.com.tr
www odkaz popis 1
www.titanic.com.tr
Cena letecky/osoba zahrnuje
odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.

Celkové hodnocení 4.1/5.0
Recenze od uživatele Jan Mikeš

Jan Mikeš

28.02.2018

5.0

Krásný hotel, velmi dobré služby, obrovský výběr jídla, který se každý den různě mění, doporučuji

Recenze od uživatele Karel Srsen

Karel Srsen

22.08.2017

4.0

Pekny hotel primo u more, spousta bazenu, dostatek mista u bazenu i na plazi. Hezky exterier i interier. Rozhodne za dane penize adekvatni dovolena. Pokud ovsem radi poznavate okoli, je to zde horsi, protoze v dochazkove vzdalenosti od hotelu nic moc neni a chybi zde i dolmuse (sberna taxi), ktere jezdi napriklad v okoli Side. Pokoj spise mensi, deti na pristylce z rozkladaciho gauce mely spani trochu tvrdsi. Jinak slusne vybavena koupelna se vsim potrebnym a hotelovy servis v poradku. Checkin a check out probehly bez problemu a rychle. Rodinam s detmi muze trochu vadit hudba, ktera je nektere dny hlasitejsi a muze hrat az do pulnoci (obvykle 23:30). Zasadnim plusem je dobra klimatizace, ktera jde na noc ztlumit na decentni vanek a clovek z ni nenastydne. Potesila i dobra kvalita WiFi. Jidlo se sice kazdy den temer opakovalo, ale nabidka byla tak siroka, ze si kazdy den mohl clovek dat neco jineho a neomrzelo se. Kvalita slusna, ale vylozene gurmansky zazitek to neni. Co vadilo asi nejvic, ze pri obedech a vecerich se nedalo natocit piti v samoobsluznem bufetu, ale byli jsme odkazani na obsluhu, ktera se za celou dobu dostavila maximalne 1x a jakekoliv dalsi piti bylo temer nemozne dostat. Piti nekdy donesli bez ledu (=teple), nebo naopak do bileho vina dali led (bez ledu rovnez teple). Michane alko i nealko napoje k dostani na nekolika mistech v hotelu i u bazenu byly velmi dobre. Ve spouste resortu je nedostatek plazovych lehatek, lide si je zaberou hned rano a kdyz clovek zaspi, ma smulu. To zde nehrozilo. Kdykoliv pres den se nekde u bazenu nebo u more lehatko naslo, dokonce i ve stinu. Bazenu okolo hotelu je tolik, ze se tam lidi nejak rozlozili a nektere bazeny byly skoro prazdne. Bazenek a skluzavky pro nejmensi byly zastinene plachtou. Vodni skluzavky byly temer bez fronty, akorat fungovaly jen 6 hodin denne a to 10-12 a 13-17 (takze za nejvetsiho vedra). Placene sluzby byly ponekud drazsi, coz zamrzelo zejmena u vodnich sportu (55 EUR za 15 minut vodniho skutru mi prijde vazne hodne drahe). V hotelu se vyskytuje par nahanecu na ruzne fotografovani a jine sluzby, ale nejsou prilis agresivni. Hotel je sice skoro nejblize letiste v Antalyi (30 minut), ale je dost obtizne se dopravit do historickeho centra Antalye. Na rozdil od hotelu v oblasti Çolaklı, kde jezdi spousta dolmuşu (minibusu) do historickeho Side, zde nic takoveho neni a musite spolehat na sluzby celkem drahych taxi (30 EUR do Antalye). Primo v hotelu lze nakoupit spoustu veci na plavani a taky falesne znackove bryle z Ciny s certifikatem pravosti za premrstene ceny. Za branami hotelu uz neni skoro nic zajimaveho, budova s nazvem Shopping mall je spis mistni trziste. Pekna pisecna plaz, ale ve vode neni videt zadny zivot. Udajne se zde vyskytuji karety, ale bohuzel jsem zadnou nevidel. Pokud se chce clovek podivat na nejake ty morske zivocichy, musi se vypravit do Aquaria v Antalyi. Celkove hodne vydarena dovolena bez vetsich vyhrad.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti