La Pirogue & Spa | mapa | Cestolapka.cz

La Pirogue & Spa Flic en Flac, Mauricius

Vynikající
50 RECENZÍ
4.7

Popis
Jako typická půvabná rybářská vesnička s půlkruhem malebných bungalovů rozesetých podél nekonečné písečné pláže v bezkonkurenčním kokosovém háji! Úchvatné západy slunce! Vůbec nejstarší hotel na Mauritiu! A nezapomeňte navštívit světoznámý Buddha Bar Beach v sesterském sousedním resortu Sugar Beach!
Rychlý přehled
možnost příplatku na ALL INCLUSIVE slevy pro novomanžele - 5-15% sleva na osobu (dle sezóny) legální svatební balíček ZDARMA (do 31.10.2023) slevy pro děti do 18 let boho-chic hotel skvělé gastronomické zážitky jeden z nejlepších dětských klubů na ostrově exklusivní lázeňské procedury pro golfisty - neomezené green fee zdarma na hřištích Ile aux Cerfs Golf Club a Tamarina Golf Club Wi-fi internet zdarma
Stručná poloha
cca 60 minut jízdy z letiště přímo u bílé písečné pláže v blízkosti golfových hřišť
Poloha
na západním pobřeží ostrova, v pěší vzdálenosti od městečka Flic en Flac, v roce 2017 rekonstruovaný hotel v boho stylu pod vedením mauricijské designérky Virginie Koenig leží v sousedství sesterského resortu Sugar Beach, u 1,5 km dlouhé písečné pláže, v tropické zahradě plné kokosových palem, odkud nabízí malebné výhledy na horu Le Morne. Klienti mají možnost využívat veškerá zařízení sousedního resortu Sugar Beach, mají také možnost volného vstupu do blízkého golfového klubu Ile aux Cerfs Golf Course vč. transferu zdarma.. Nedaleko se nachází také Tamarina Golf Course. Vzdálenost od letiště cca 60 minut jízdy, od hl. města Port Louis cca 45 minut jízdy.
Pojmenování upoutávky 1
Stravování.
Popis upoutávky 1
Vybrané stravování s výhledem na moře.
Vybavení hotelu
248 půvabných přízemních bungalovů a pavilionů. 6 restaurací, 3 bary, bazén, SPA centrum, fitness, aerobic, jóga, aquagymnastika, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, paddle boards, šlapací kola, katamarány, kajaky, rybaření, tenis, plážový volejbal, badminton, fotbal, jogging, golf, minigolf, stolní tenis, boutique, dětský klub, nahrávací hudební studio, konferenční sál, Wi-fi internet zdarma, pronájem aut. Klienti mají možnost využívat hotelové vybavení, restaurace a bary v sousedním sesterském resortu Sugar Beach.
Vybavení pokoje
Garden bungalow - klimatizace, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, terasa s posezením. Možnost přistýlky.
Pojmenování zařízení 1
Garden bungalov pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky.
Popis zařízení 1
Garden bungalov pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky.
Stravování
polopenze, možnost příplatku na plnou penzi či ALL INCLUSIVE - vše formou bufetu.
Náš názor
Jako typická půvabná rybářská vesnička s půlkruhem malebných bungalovů rozesetých podél nekonečné písečné pláže v bezkonkurenčním kokosovém háji! Úchvatné západy slunce! Vůbec nejstarší hotel na Mauritiu! A nezapomeňte navštívit světoznámý Buddha Bar Beach v sesterském sousedním resortu Sugar Beach!
Speciální nabídka
Vaše svatba, náš dárek pro Vás: služby svatebního koordinátora svatební výzdoba místa obřadu svatební kytice pro nevěstu korsáž pro ženicha svatební dort a sekt pro 2 osoby možnost zvolit si hudbu k obřadu 3chodová romatická večeře pro novomanžele snídaně pro novomanžele na jejich pokoj následující den po svatbě platí pouze pro legální svatby
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii bungalovů či paviliónů.
Odkaz na WWW
https://www.lapirogue.com/en
www odkaz popis 1
La Pirogue Mauritius
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha-Mauritius-Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, česky mluvící asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění.
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Celkové hodnocení 4.7/5.0
Recenze od uživatele fapeko

fapeko

06.12.2019

5.0

Krásný luxusní tropický ráj. Jídlo 4 **** , zábavní program pátek a sobota super 5 ***** zbytek týdne 3*** . Výběr obědu z all inclusive malý 3*** , personál super 5*****

Recenze od uživatele David Aksman

David Aksman

24.09.2019

5.0

Prostě ráj

Recenze od uživatele blanka efflerová

blanka efflerová

13.02.2019

5.0

Myslím že tato destinace si zaslouží pět hvězdiček . Jídlo 4 hvězdičky a zábavní program byl mezi 3-4hvezdičkami. Pitný program je v resortu dražší .levněji nakoupíte ve Sparu kam můžete dojet taxikem

Recenze od uživatele Lenka Hrnčiřík Hejdukova

Lenka Hrnčiřík Hejdukova

12.02.2019

5.0

Krásný, čistý resort, chatky v nádherné, pečlivě udržované zahradě, plně vybavené vším co je potřeba k relaxaci a odpočinku. Usměvavý a velmi ochotný personál,skvělá kuchyně!

Recenze od uživatele Eva Víšková

Eva Víšková

02.04.2018

5.0

Luxusní dovolená, báječná kuchyně, perfektní personál. Možnost delegáta, který je schopný všechno zařídit.

Recenze od uživatele Daniel Chaloupka

Daniel Chaloupka

24.03.2018

5.0

Super služby, klidné a luxusní ubytování, skvělé večerní programy na poslech a tanec. Výborná kuchyně.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti