Dolce Vita | volné termíny | Cestolapka.cz

Dolce Vita Goden Sands, Bulharsko

Ujde to
2.2

Středisko
Zlaté Písky
Poloha
Hotel Dolce Vita Sunshite Resort se nachází v turistickém letovisku Zlaté Písky, 250 m od nákupních možností 25 km od letiště Varna.
Pláž
4km dlouhá a 100 m široká pláž se nachází 200 m od hotelu. Soukromá hotelová pláž (před hotelem Admiral) se náchází 1,5 km, lehátka a slunečníky zdarma (dle dostupnosti), plážový bar s nápoji a kyvadlová doprava v ceně.
Vybavení
Vstupní hala, recepce, směnárna, hlavní restaurace s terasou, bulharská restaurace, řecká restaurace, lobby bar s terasou, bar salon, snack bar u bazénu, beach bar, 2 bazény, 1 s oddělenou dětskou částí, vnitřní bazén, mini aqua park, sluneční terasa, slunečníky, lehátka a osušky u bazénu zdarma, dětský klub, dětské hřiště, WiFi v lobby zdarma.
Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní příslušenství (koupelna se sprchou, vysoušečem vlasů, WC), klimatizaci, SAT/TV, telefon, WiFi zdarma, minibar (za poplatek), balkon.
Za příplatek dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a výhledem na moře.
Prostornější dvoulůžkové superior pokoje a apartmány s 1 ložnicí a obývacím pokojem takém za příplatek.
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké odpolední občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem.
Sport a zábava
Mini aqua park (pro děti 3-14 let), dětský klub, dětské hřiště, fitness, 2 bazény, 1 s oddělenou dětskou částí, vnitřní bazén, stolní tenis, vodní pólo, aquagym, pétanque, dětské animace, animace pro dospělé, večerní animační program, za poplatek: SPA, sauna masáže, salon krásy, vodní sporty na pláži.
Cena zahrnuje
LETECKY:
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* transfery v destinaci 
* 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby delegáta
 * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

VLASTNÍ DOPRAVA:
* 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby delegáta
* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.2/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti