Dusit Thani Maldives | mapa | Cestolapka.cz

Dusit Thani Maldives Jižní Atol Male, Maledivy

Ujde to
2.4

Popis
Nádherný zelený ostrov s bělostně písečnými plážemi a úžasnou tyrkysovou lagunou! Najdete tu jeden z největších bazénů na Maledivách (750 m2) a příjemným překvapením budou pro Vás jistě lázně umístěné na stromech! Jedny z nejlepších potápěčských lokalit!
Rychlý přehled
transfer - hydroplán nebo vnitrostátní let a rychloloď možnost příplatku PURE INDULGENCE PACKAGE - ALL INCLUSIVE jedny z nejskvělejších podmínek k potápění i šnorchlování v průzračné vodě Devarana Spa v korunách stromů jeden z největších bazénů na Maledivách benefity pro novomanžele vhodné pro rodiny s dětmi Wi-fi internet zdarma
Stručná poloha
115 km od letiště v Malé v blízkosti biosférické podmořské rezervace pod ochranou UNESCO
Poloha
Baa Atoll, vzdálenost od letiště 115 km - transfer hydroplánem 35 minut nebo vnitrostátní let 30 minut, dále pak rychlolodí 10 minut.
Pojmenování upoutávky 1
Pláž.
Popis upoutávky 1
Pohled na pláž.
Rozloha
délka cca 700 m, šířka cca 350 m.
Popis resortu
resort otevřený v únoru 2012 patřící do známého hotelového řetězce Dusit Thani, Vás příjemně překvapí tradiční a elegantní thajskou pohostinností. Současný thajský design se tu citlivě snoubí s tradiční maledivskou architekturou. 31 Beach vil, 15 Beach vil s bazénem, 30 Lagoon vil s bazénem, 20 Ocean vil s bazénem, 2 Beach residence s bazénem a 2 Ocean Pavilions s bazénem.
Vybavení resortu
3 restaurace, 2 bary, obrovský bazén s centrálně umístěným banánovníkem (750 m2), Devarana SPA centrum, fitness, jóga, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, kajaky, rybaření, tenis, boutique, dětský klub, lékař, Wi-fi internet zdarma, půjčovna CD/DVD. Klienti mají k dispozici jízdní kola.
Vybavení pokoje
Beach vila - klimatizace, ventilátor, minibar, kinotéka, sejf, Nespresso přístroj, varná konvice, fén, telefon, 46´´SAT/TV, CD/DVD přehrávač, Bose systém, multimediální přípojka, Wi-fi internet zdarma, open air koupelna, sprcha, WC, venkovní sprcha, terasa, sedací souprava, plážová lehátka se slunečníky. Možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí v pokoji.
Pojmenování zařízení 1
Beach vila pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí v pokoji
Popis zařízení 1
Beach vila (122 m2) - klimatizace, ventilátor, minibar, kinotéka, sejf, Nespresso přístroj, varná konvice, fén, telefon, 46´´SAT/TV, CD/DVD přehrávač, Bose systém, multimediální přípojka, Wi-fi internet zdarma, open air koupelna, sprcha, WC, venkovní sprcha, terasa, sedací souprava, plážová lehátka se slunečníky. Možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí v pokoji.
Stravování
snídaně, možnost dokoupení polopenze, plné penze nebo Pure Indulgence Package (obdoba ALL INCLUSIVE) - vše formou kombinace bufetu a á la carte.PURE INDULGENCE PACKAGE zahrnuje:* snídaně formou bufetu v restauraci Market* obědy á la carte v restauraci Seagrill nebo Sandbar* večeře v jakékoliv restauraci na ostrově - buffet nebo á la carte* neomezenou konzumaci alkholických a nealkoholických nápojů ve všech restauracích a barech* minibar - pivo a nealko (doplňován 1x denně)* neomezené využití prádelny během pobytu* děti do 12 let zdarma (při pobytu se 2 dosp. osobami)** popis těchto služeb je informativní, přesný popis může být operativně změněn resortem s ohledem na sezónu, naplněnost resortu či nepředvídatelné situace
Náš názor
Nádherný zelený ostrov s bělostně písečnými plážemi a úžasnou tyrkysovou lagunou! Najdete tu jeden z největších bazénů na Maledivách (750 m2) a příjemným překvapením budou pro Vás jistě lázně umístěné na stromech! Jedny z nejlepších potápěčských lokalit!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii ubytování s bazénem.
Odkaz na WWW
https://www.dusit.com/dusitthani-maldives/
www odkaz popis 1
Dusit Thani Maldives
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha - Male - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u resortu, transfery uvedené v popisu resortu, pobytové taxy, asistenci místního partnera/resortu, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění.
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Celkové hodnocení 2.4/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti