Corallium Dunamar By Lopesan Hotels | recenze | Cestolapka.cz

Corallium Dunamar By Lopesan Hotels San Bartolomé de Tirajana, Kanárské ostrovy

Vynikající
50 RECENZÍ
4.6

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.6/5.0
Recenze od uživatele Karel Dufek

Karel Dufek

20.10.2019

5.0

Super hotel, super snídaně v okolí spousta plážových restaurací a hlavně kousek na pláž.

Recenze od uživatele Jaroslav Hejl

Jaroslav Hejl

25.09.2019

5.0

Nádherný hotel na Gran Canaria. Ubytování moc krásné, jen výhled z pokoje který jsme měli zklamáním. Velky obdiv patří personálu. Milý, ochotný a při tolika lidech stále usměvavý. Personálu hotelu patří velké Díky.

Recenze od uživatele Roman

Roman

11.09.2019

5.0

4* hotel ve kterém je převážná část klientů německé národnosti. Často spíše starší lidé. V hotelu nesmí být ubytováni děti. Což obrovsky přispívá ke klidnému prostředí v hotelu. Je velice poznat, když u jídla nebo bazénu nevískají děti. Celý hotel je velmi čistý a klidný. Má 3 bazény. U bazénu kvalitní lehátka a vždy bylo nějaké volné. Strava Hotel nabízí, snídaně, polopenzi, plnou penzi nebo program all inclusive. Jídlo je v hotelu výborné a podávané formou bufetu. Každý si nabere co chce a kolik chce. Bohaté jsou především snídaně a večeře. Kvalita velmi dobrá. Obědy a večeře jsou také formou bufetu. Jen pití si objednáváte u číšníků, kteří se vás přijdou zeptat co si dáte na pití. Při této příležitosti musíte předložit kartu od pokoje (pro kontrolu) a to i v případě že máte all inclusive. To samé při objednávání pití na baru. Poloha Poloha hotelu je kousek od hlavní pláže a kousek od dun. Poloha hotelu je tedy velmi dobrá. Pokud jste dočetli až sem a recenze vám pomohla dejte like. Na fotkách je foceno převážně jídlo, které jsem si nandával na talíře, ale najdete tam i foto seznamu možných nápojů které byly v programu all inclusive, vyfocený pokoj a výhled z hotelového baru a ze střechy hotelu ( na okolí okolo hotelu).

Recenze od uživatele Pavel Orel

Pavel Orel

28.07.2019

5.0

Naprostá spokojenost, pokoj s terasou a výhledem no moře super. Personál milý a ochotný, jídlo velmi dobré

Recenze od uživatele Jarda Štefan

Jarda Štefan

22.09.2018

5.0

Byli jsme mile překvapeni. Luxusní hotel s velmi příjemným personálem. Jídlo velmi dobré. Schodovité bazény. Na pláž pár metrů. V blízkosti mnoho barů a restaurací.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti