Eva | fotogalerie | Cestolapka.cz

Eva Primorsko, Bulharsko

Velmi dobré
10 RECENZÍ
4.4

Pláž

Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 50 m od rodinného hotelu a jižní, vzdálená cca 550 m od rodinného hotelu) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a svažující se postupně do moře. VYHRAZENÝ PROSTOR NA SEVERNÍ PLÁŽI SE SLUNEČNÍKY ZDARMA POUZE PRO ZÁKAZNÍKY ALEXANDRIA GROUP. Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky (mimo vyhrazený prostor CK Alexandria), lehátka, vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na plážích je nutné dodržovat předepsané rozestupy mezi slunečníky s lehátky. Vzhledem k nižšímu počtu turistů a kapacitním omezením v hotelech, sice neočekáváme, že bude docházet k nedostatku slunečníků a lehátek, avšak to nelze ani vyloučit. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Poloha

Rodinný hotel Eva se nachází v bezprostřední blízkosti severní písčité pláže (cca 50 m). Je vzdálen cca 550 m od jižní pláže a 350 m od centra letoviska.

Stravování

Snídaně jsou podávány formou bufetu v hotelové restauraci. Možnost dokoupení večeří (formou bufetu) nebo programu ALL INCLUSIVE SPECIAL v nedaleké (cca 200 m) restauraci Alexandria Club Restaurant. Služby all inclusive special zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:00 h, večeře v době od 17:30 do 20:30 h) v restauraci Alexandria Club Restaurant (cca 200 m). Dále zahrnuje malá dopolední a odpolední občerstvení formou balíčku (např. sendviče, slané nebo sladké pečivo apod.). Při snídani jsou podávány vybrané teplé nápoje a stolní voda, k obědu a večeři neomezená konzumace vybraných místních nealkoholických nápojů (limonád), stolní vody, jedna sklenice vína nebo sklenice piva. Stravování bude striktně bezkontaktní, jídlo bude z bufetových stolů podáváno personálem (na základě Vašeho výběru).

Ubytování

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, chladničkou a varnou konvicí. Bez možnosti přistýlky. Jsou zde k dispozici i studia S 2+2 (jedna místnost, maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti) a apartmány A 2+2. Apartmány se skládají ze dvou místností, každá s balkonem – ložnice se dvěma lůžky a denní místnost s rozkládací sedací soupravou (lze využít jako přistýlku pro dvě osoby). Apartmány jsou klimatizovány (zdarma, klimatizace jen v denní místnosti) a vybaveny TV/SAT, chladničkou a varnou konvicí. Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti.

Vybavení

Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a příjemné posezení v místní restauraci.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách.

TIP

Rodinný hotel Eva svým hostům nabízí komfortní ubytování v bezprostřední blízkosti severní pláže i příjemné posezení v místní restauraci.

Celkové hodnocení 4.4/5.0
Recenze od uživatele Jan Tomášek

Jan Tomášek

01.09.2018

5.0

Dobré pivo a příjemně pofukuje větřík

Recenze od uživatele Renata Voralová

Renata Voralová

17.07.2018

5.0

Příjemný a ochotný personál, pokoje každý den uklizené, snídaně formou švédského stolu, sladké, slané, ovoce i zelenina.

Recenze od uživatele Antonín Štefánek

Antonín Štefánek

15.07.2018

5.0

Jsme tu druhý rok a jsme spokojeni po všech stránkách.

Recenze od uživatele Jan Beranek

Jan Beranek

04.09.2017

4.0

V hotelu Eva jsme během naší dovolené byli spokojení. Hotel má výhodnou polohu v blízkosti severní pláže. Nachází se v novější části letoviska Primorsko. Budova je v dobrém stavu, pokoje jsou čisté, úklid probíhal ob den. Snídaně byly jednodušší. Paní majitelka mluví a rozumí česko-slovensky. Snaží se hostům vyjít vstříc. Součástí hotelu je i bistro, kde je možné si dát jídlo i nápoje během celého dne. Hotel je čtyřpatrový bez výtahu.

Recenze od uživatele Hana Vesela

Hana Vesela

24.08.2017

3.0

Vybavení odpovídalo ceně, úklid na pokoji každý den, jídlo jednotvárné, průměrné. Byli jsme spokojeni hlavně s tím, že hotel je hned u moře, vedle je obchod, pekárna a směnárna.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti