Penzion Böhmerwald | volné termíny | Cestolapka.cz

Penzion Böhmerwald Železná Ruda, Česká Republika

Velmi dobré
16 RECENZÍ
4.4

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.4/5.0
Recenze od uživatele Jaroslava Cejpková

Jaroslava Cejpková

06.09.2020

5.0

Pokoj byl krásně čistý, stejně tak koupelna, kde nechybí fén. Na pokoji minibar, kde nejsou přemrštěné ceny. Venkovni žaluzie zajistí soukromí i stín. V penziónu je posilovna, masáže i dětský koutek, který byl opět krásně čistý. Na snídani opravdu velký výběr, od pečiva, müsli, jogurtů, marmelád, medů, šunky, sýry, vejce, parky, ovoce, zelenina, mnoho druhů čajů. Bezkofejnova káva i bezlaktozové máslo. Velmi přátelský personál! Jako bonus je zde výtah, nemusíte tahat kufry po schodech :)

Recenze od uživatele Elite Rengar

Elite Rengar

25.08.2020

2.0

Dnes jsme zavítali do této restaurace na doporučení. Jídlo bylo dobré, velké porce za pěknou cenu. Co se týče obsluhy, tak selhala v plném rozsahu. Obsluha se ani nezeptala, jestli bylo jídlo v pořádku a když už přijdou jednou za půl hodiny ke stolu tak to musí být. Otrávené obličeje a ještě s námi hádali, že budvar(33) je hořčí než Plzeňský Prazdroj. Neuvěřitelná drzost, už nikdy více. Bohužel kvůli obsluze.( kuchyni chválim)

Recenze od uživatele Alena P.

Alena P.

18.08.2020

5.0

Do pensionu už jezdíme několik let a vždy jsme spokojeni. Pokoje jsou krásné,čisté a útulné. Vybavení je moderní a najde se zde vše potřebné. Velká výhoda je výtah,který využijí i starší hosté. Restaurace nabízí vynikající jídla,pokaždé jsme si pochutnali. Ráda doporučuji.

Recenze od uživatele Teslar Is Here

Teslar Is Here

11.08.2020

5.0

Příjemná obsluha, čisté pokoje (Úklid na 110%). Nejlepší Burger v okolí. Nechybí obsáhlé snídaně a automaty na džus s kafem v ceně pobytu. Hotel je cca 2 min pěšky od centra Železné R. Hotel je vybaven výtahem, saunou i fitkem. Pokoje jsou vybaveny příjemnými ložemi, okny s el. venkovními žaluziemi, také je zde malá lednička (minibar) a koupelna vybavena sprchovým koutem v moderním stylu s ventilací. Moc se nám zde líbí a jezdíme sem každý rok 3x s celou rodinou. T.....v Gang .

Recenze od uživatele Ondra Pomothy

Ondra Pomothy

08.08.2020

5.0

Pension je pěkný a moderně vybavený, je tam velmi příjemný a přátelský personál. Jídlo bylo výborné a při snídani byl bohatý výběr. Restaurace s terasou. Ve fitness je mnoho možností vyžití. Hotel je blízko centra. Wi-fi po celém pensionu i v restauraci. Parkování je hlídané kamerovým systémem a přímo u pensionu. Děkujeme za krásný pobyt. Doporučujeme všem.

Recenze od uživatele Veonika Weberová

Veonika Weberová

14.07.2020

5.0

S pobytem jsme byli velmi spokojení. Okolí bylo hezky upravené, jak terasa v blízkosti řeky, tak prostorné parkoviště. Výběr jídla a pití byl pestrý, pochutnali jsme si. Obsluha rychlá a velmi milá. Pokoje jsou moderně a vkusně zařízené. Pan v recepci byl moc příjemný a vždy nám vše ochotně vysvětlil. Všem vřele doporučuji.

Recenze od uživatele Hana Linhartova

Hana Linhartova

12.07.2020

5.0

Velmi příjemný pokoj, mnoho místa pro věci, čisto a hlavně ticho. Poloha hotelu je v centru městečka a výchozí turistické značky po okolí jsou kousek. Velmi doporučují i restauraci a kuchyni.Krasne místo u vody, a saláty mají vynikající. Jsem vegan, podporuji své zdraví a zde byla zdravá výživa možná :), což pobyt opravdu zpříjemnuje.

Recenze od uživatele Petr Lestina

Petr Lestina

08.07.2020

5.0

Penzion nedaleko centra, příjemné a klidné místo, restaurace s posezením venku i uvnitř. Vynikající zázemí pro výlety, cyklo i pěší turistiku. Ideální na relax / dovolenou nebo jen na prodloužený víkend. Doporučuji !!!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti