Steigenberger Coraya Beach | fotogalerie | Cestolapka.cz

Steigenberger Coraya Beach Marsa Alam, Egypt

Vynikající
10 RECENZÍ
4.8

Popis hotelu

Umístění

Nachází se na pobřeží zálivu Coraya Bay, necelých 10 km od mezinárodního letiště Marsa Alam. Do centra města je to přibližně 75 km.

.

Pláž

Soukromá písečná pláž dlouhá asi 800 m s krásným korálovým útesem v klidné zátoce. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

K dispozici pro hosty

Nádherný pětihvězdičkový hotel pro dospělé nabízí tři bazény (jeden v zimní sezóně vyhřívaný) a vstup do Aqua Coraya s 8 skluzavkami pro dospělé. Dále hlavní restauraci El-Maha, restaurace a'la carte (za příplatek, nutná předchozí rezervace) Fayruz (středomořská), Nino (italská), Sofra (orientální),a 5 barů.

.

Internet

Přístup k internetu zdarma (150 MB pro 2 zařízení za pobyt, další MB za poplatek).

Catering

Snídaně (6:00-10:30) a večeře (18:30-21:30) se podávají formou bufetu v hlavní restauraci. Za příplatek All Inclusive: snídaně (06:00 - 10:30), oběd (12:30 - 14:30) a večeře (18:30 - 21:30) podávané formou bufetu v hlavní restauraci. Plus občerstvení v restauraci Fayruz (12:00 - 17:00). Alkoholické a nealkoholické nápoje jsou k dispozici v barech Night & Day (14:00 - 00:00), Margharite (09:00 - 18:00), Palmito (09:00 - 18:00), Dar Rl-Hava (19:00 - 00:00) a Zuzu (18:00 - 00:00). Jednou za pobyt je možné využít a'la carte restaurace Nino nebo Sofra.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí zdarma tenisový kurt během dne, basketbalové hřiště, hřiště na plážový volejbal a fotbal, posilovnu, klub zdraví (jednou za pobyt), šipky, aerobik, stolní tenis, kulečník a večerní hotelové animace. Za příplatek - tenisový kurt ve večerních hodinách, kadeřnictví, masáže a centrum vodních sportů na pláži.

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel určený pouze pro dospělé uspokojí každého, kdo chce uniknout ruchu velkoměsta a užít si luxusní služby renomovaného hotelového řetězce Jaz.


Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum - cca 25 USD/os. (platí se na letišti), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje.

Název zájezdu v polském jazyce: Marsa Alam wypoczynek

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště CK.
Aktuální letové řády sledujte na r.pl/rozklady.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.

Výlety v okolí

Luxor a Karnak
Celodenní výlet autobusem do slavné Théby - města se stovkou brán. V programu mimo jiné: návštěva chrámu v Karnaku, Údolí králů - s hrobkami faraónů (mimo jiné slavná Tutanchamonova hrobka), Memnonovy kolosy (pozůstatky chrámu Amenhotepa III.) a monumentálního chrámu královny Hatšeptsut (zrestaurovaného polskou archeologickou výpravou). Během výletu oběd.

Hlubinné potápění
Skvělý výlet lodí ke korálovým útesům, koupání v moři, potápění a pozorování krás korálových útesů. Vše pod dohledem profesionálních instruktorů. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění a jízda na čtyřkolkách je rizikový sport.

Plavba lodí Seascope
Pobyt v Marsa Alam bez obdivování útesu? Nemožné! Doporučujeme cca 1,5hodinovou plavbu lodí s proskleným dnem plující mezi korálovými útesy. Možnost obdivování nádherného podmořského světa z paluby lodi.


V galábiji přes El Quseir!
Odpolední výlet po nejstarším egyptském městě na pobřeží Rudého moře - El Quseir. Je to jedno z mála pobřežních měst, kde se podařilo udržet skutečné zvyky Egypťanů ještě nedotčené cestovním ruchem. Oblečeni v tradičních místních egyptských kostýmech čili galábijích navštívíme nejstarší mešitu ve městě, koptský kostel a projdeme se úzkými uličkami města. Následně oběd v místní rybí restauraci. Po jídle návštěva místního trhu, kde se nachází tradiční parfumerie a coffee shop, kde ochutnáme kávu s kardamónem nebo ibiškový čaj a zapálíme si vodní dýmku.

Potápění - ostrov Qulaan
Fantastický výlet lodí na ostrovy Qulaan - malé rajské ostrovy roztroušené po Rudém moři, obklopené pohádkovými útesy! Během výletu jsou naplánovány 2 více než hodinové zastávky na šnorchlování (vybavení ke šnorchlování v ceně). Během potápění je velká šance, že se k nám připojí delfíni! V ceně výletu je zahrnut oběd. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění je rizikový sport.


Super expedice 2 v 1 - poušť a útesy!

Expedici začneme cca 2hodinovou jízdou na čtyřkolkách po poušti - během jízdy pouští obklopenou majestátními horami, se budeme cítit jako skuteční objevitelé! Po dávce adrenalinu budeme mít příležitost k odpočinku v beduínské vesnici u občerstvení a ibiškového čaje. Následně přejezd do zátoky Marsa Mobarak, čili želví zátoky. Čas na koupání a opalování, stejně jako šnorchlování na jednom z nejkrásnějších korálových útesů v oblasti Marsa Alam. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění a jízda na čtyřkolkách je rizikový sport.

Želví dům
Skvělý výlet na místo, kde obří želvy rudého moře vytvořily svůj domov. Vyplujeme z krásného přístavu v Port Ghalibu a začneme naše dobrodružství, během něhož jsou plánovány tři zastávky na šnorchlování. Oběd na lodi v ceně. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění je rizikový sport.

Asuán a Abu Simbel
Dvoudenní autobusový výlet. 1. den: navštívíme Velkou asuánskou přehradu a chrám bohyně Isis na ostrově Philae. Následně nocleh v Asuánu (na lodi nebo v hotelu). V brzkých ranních hodinách odjezd z Asuánu a přejezd do Abu Simbel - monumentálních a úchvatných chrámů faraóna Ramzese II. a jeho manželky Nefertari. Následně přejezd do města Edfú, kde uvidíte chrám boha Hora. Cena zahrnuje 2 obědy, večeři a snídani.

Quad safari
Výlet terénními vozy po rozlehlé poušti a návštěva beduínské vesnice, kde lze poznat beduínské zvyky a jednoduchost jejich života. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože jízda na čtyřkolkách je rizikový sport.


Další možnosti výletů:

Káhira letadlem
Plavby lodí po Rudém moři
Návštěva aquaparku Akassia

Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informativní a nejsou obchodní nabídkou. Nezaručujeme, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů. Výlety jsou komentovány v polském jazyce (při dosažení minimálního počtu 15 účastníků) nebo v anglickém jazyce. Jejich organizátorem není CK, ale místní cestovní kancelář, která ručí za kvalitu služeb a sestavuje jejich program, ceny a termíny odjezdů. Delegát je pouze zprostředkovatelem fakultativních výletů. Není možnost platby kreditní kartou.

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v Egyptě obvykle trvá od listopadu do poloviny března.

Jiné

EGYPT MARSA ALAM - základní informace

Vízum
Každý cestující je povinen mít platný cestovní pas s dobou platnosti nejméně 6 měsíců ode dne výjezdu z Egypta. Pro občany ČR je vízum povinné, je uděleno na mezinárodním letišti při příletu do země. Vízum je platné 30 dnů, je vyznačeno razítkem v cestovním pase a stojí 25 USD.

Čas
Stejný jako v České republice.

Úřední jazyk
Arabský (dialekt egyptský).

Měna
EGP - Egyptská libra. 1 USD = cca 16,6 EGP, 1 EUR = cca 17,5 EGP. Doporučujeme vzít s sebou eura nebo dolary (nejsou akceptované bankovky vydané před rokem 1996). Peníze lze vyměnit v mnoha směnárnách v hotelech nebo v bankách. Je nutné mít s sebou část financí v hotovosti, protože placení kreditní kartou a použití bankomatů může být někdy obtížné.

Elektřina
Elektrické napětí je 220 V, 50 Hz. Spotřebiče s českými zástrčkami fungují bez problémů.

Telefony
Mobilní telefony fungují jak v turistických lokalitách, tak i ve městech. Ověřte si před odjezdem, zda máte aktivován roaming a informujte se u svého operátora na ceny vámi používaného tarifu.

Spropitné
V arabských zemích je zvykem věnovat malé částky jako spropitné (minimálně 1 USD). Výdělky v Egyptě jsou nízké, a proto je spropitné často velkou finanční pomocí. Platí to zejména o řidičích během výletů do okolí, pro číšníky v restauracích, ale jsou také obvyklé v hotelech pro úklidový personál.

Orientační ceny
Oběd v restauraci od 150 EGP; pivo v baru 70 EGP; 1 l vody 3 EGP; káva v kavárně od 20 EGP. V arabských zemích je zvykem smlouvání, zvlášť u větších nákupů nebo koupi suvenýrů. Je však důležité dodržovat určitá pravidla: nikdy nenabízej cenu, kterou nejsi schopen zaplatit a při nakupování nelze spěchat.
V mnoha historických budovách jsou zavedeny poplatky za fotografování, které mohou být od 5 až do 100 EGP. Informujte se prosím u průvodce během jednotlivých výletů.

Pošta
Známka na pohled do České republiky stojí 20 EGP. Cena je úředně stanovena. Při koupi známky je třeba upozornit, že je to do České republiky.

Oblast

Marsa Alam
Marsa Alam se nachází v jižní části pobřeží Rudého moře, je jednou z nejmladších a nejméně přeplněných turistických oblastí Egypta. Tato část pobřeží je panenskou krajinou, jež si vybírají milovníci klidné dovolené, stejně jako milovníci vodních sportů. Oblast Marsa Alam je známá jako ráj pro potápěče - nádherně barevné korálové útesy a nepřeberné množství ryb okouzluje turisty z celého světa. Je to také skvělá základna pro turisty, kteří chtějí vidět památky starověkého Egypta - Abu Simbel, chrám Luxor, Údolí králů a chrám ve Filé.

Odlety z: Varšavy a Katovic. Sraz na letišti, u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na r.pl/rozklady.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.8/5.0
Recenze od uživatele ArroffDab

ArroffDab

28.07.2023

3.0

Suddock; Matthew D <a href=https://acialis.sbs>generic name for cialis</a> IT click iT EdU cell proliferation assay was performed to evaluate the number of dividing cells in TPC 1 transfected with ARPP19 or shRNA of ARPP19 plasmids

Recenze od uživatele Biptexiff

Biptexiff

07.03.2023

3.0

Leg cramps and myalgia have been reported commonly in patients receiving Zymoplex <a href=https://buycialis.boats>buy cialis and viagra online</a> and analyzed

Recenze od uživatele Opposevew

Opposevew

06.03.2023

3.0

<a href=http://buycialis.lol>п»їcialis</a> High protein foods

Recenze od uživatele Kitamoila

Kitamoila

19.02.2023

3.0

Their store stocks and extensive line of products, including injectable compounds <a href=http://buycialis.homes>buy cialis online 20mg</a>

Recenze od uživatele RokSkergo

RokSkergo

08.02.2023

3.0

I pray that the Lord wraps you in his loving arms bringing you comfort, strength and peace <a href=https://accutane.buzz>accutane cost</a> I had Pfizer both times

Recenze od uživatele Appeltvep

Appeltvep

08.02.2023

3.0

Integrated Biological Sciences Graduate Program, College of Medicine, University of Kentucky, Lexington, KY, 40536, USA <a href=http://cialis.makeup>buy cialis with paypal</a>

Recenze od uživatele Telmepilm

Telmepilm

05.02.2023

3.0

<a href=https://zithromax.top>azithromycin for pneumonia</a> it was so chaotic the other day w my daughter there

Recenze od uživatele dioddelay

dioddelay

04.02.2023

3.0

5 to 1 cm of tissue, appropriately oriented for the pathologist <a href=http://clomid.buzz>clomiphene in men</a> These molecules also alter the response of the hippocampus to the long term impact of the drugs following addictive behavior

Recenze od uživatele fedPluple

fedPluple

03.02.2023

3.0

<a href=http://cialis.makeup>buy cialis without prescription</a> Towards quality assurance and quality control in untargeted metabolomics studies

Recenze od uživatele flienny

flienny

29.01.2023

3.0

Retinal vein occlusion Current treatment <a href=http://cialis.autos>generic cialis vs cialis</a> identifying a patient suffering from a disease selected from the group consisting of cancer, autoimmune disease, and infection; administering to said patient adoptive cellular therapy ACT comprising either a cell used to enhance the immune system in treating said cancer or a cell derived from an immune lineage which directly treats said cancer; and administering a non toxic lymphodepleting agent NTLA, which lymphodepletes and ablates the secondary lymphatic binding sites where said cellular immunotherapy binds and accumulates, and is selected from the group consisting of Tacrolimus delivered as an injection or oral dose of 0

Recenze od uživatele floagmawl

floagmawl

28.01.2023

3.0

<a href=https://clomid.beauty>clomid vs letrozole</a> 96 in a meta analysis of 46 studies of over 13, 500 women 94

Recenze od uživatele Pydrith

Pydrith

24.01.2023

3.0

In kids, the most common cause of cortisol deficiency, and consequently high levels of 17 hydroxyprogesterone, is one of the forms of the genetic disorder congenital adrenal hyperplasia CAH <a href=http://priligy.buzz>buy priligy on the internet without a prescription</a> How Meibomian Gland Dysfunction is Treated

Recenze od uživatele assecency

assecency

23.01.2023

3.0

<a href=https://stromectol.skin>stromectol 3 mg tablet</a> The Spring Festival half life viagra holiday is not the end of everything, but a new beginning

Recenze od uživatele Frogede

Frogede

23.01.2023

3.0

The right side of the image F to J shows a high density scan using a 15 by 5 degree scan area was 49 horizontal B scans of 30 Km interscan spacing <a href=https://aviagra.best>cheap generic viagra</a>

Recenze od uživatele gursept

gursept

19.12.2022

3.0

Plaquenil hydroxychloroquine is also an antimalarial drug used to treat and to prevent malaria, a disease caused by parasites, which enter the body through the bite of a mosquito <a href=http://clevitras.monster>levitra economico</a> I only got a positive one day, not two like the Clear Blue Easy had said

Recenze od uživatele Fligeof

Fligeof

16.12.2022

3.0

<a href=http://ccialiss.top>non prescription cialis online pharmacy</a> In contrast, FCAS Il18r animals were born and survived a median of 12 days, similar to FCAS Il1r animals fully backcrossed to C57BL 6 greater than 10 generations, which occasionally survived a few days longer Figure 2A

Recenze od uživatele slogsjata

slogsjata

16.12.2022

3.0

<a href=https://ccialiss.icu>cheapest cialis available</a> 5 mm Hg for chlorthalidone at week 4, 6

Recenze od uživatele AMERBIBLE

AMERBIBLE

12.12.2022

3.0

1997 Jun; 15 6 2302 11 <a href=http://vpriligys.buzz>priligy where to buy</a>

Recenze od uživatele dymnmagma

dymnmagma

07.12.2022

3.0

<a href=http://clomid.one>clomid ovulation calculator</a> Four stages of disease progression are described 1 inflammatory or vascular phase, 2 epithelial phase, 3 ulcerative bacteriologic phase, and 4 healing phase

Recenze od uživatele optople

optople

22.11.2022

3.0

The increase in use among people who gained coverage could reflect the initiation of treatment for newly diagnosed conditions or for preexisting but untreated or undertreated conditions <a href=http://stromectol.ink/>who makes stromectol</a>

Recenze od uživatele Zodemyday

Zodemyday

21.11.2022

3.0

<a href=http://clomid.mom/>uk research chemicals clomid</a> 1, First Floor, Behind Deewan Hall, Bhagirath Palace, Central Delhi, New Delhi 110006, Delhi

Recenze od uživatele coinkitte

coinkitte

16.11.2022

3.0

Ear skins from adult mice were dissected, fixed in 4 paraformaldehyde PFA in PBS for overnight at 4 C, and washed three times with PBS <a href=http://doxycycline.world/>buy doxycycline online for humans</a> 1, 2 However, women taking tamoxifen are at increased risk for rare, yet potentially life threatening adverse effects such as endometrial cancer and deep venous thrombosis

Recenze od uživatele outfigh

outfigh

14.11.2022

3.0

<a href=http://nolvadex.one/>where to get nolvadex</a> Loren KypYsweoggGO 6 17 2022

Recenze od uživatele Ruspets

Ruspets

13.11.2022

3.0

<a href=https://lasix.autos/>lasix 20 mg</a> I have only been on this drug for 3 months

Recenze od uživatele Cooredo

Cooredo

12.11.2022

3.0

Ras1 PKA signaling is also required to down regulate expression of the transcriptional repressor gene NRG1 upon initiation of filamentous growth 70, 72, and we observe a pronounced reduction of Nrg1 levels in filaments induced by diverse cues including DTPA Fig 8A <a href=https://priligy.me/>buy priligy in usa</a>

Recenze od uživatele Epillalig

Epillalig

07.11.2022

3.0

<a href=https://stromectol.homes/>stromectol uses</a> Effect of propionyl L carnitine on quality of life in intermittent claudication

Recenze od uživatele joyclecep

joyclecep

01.11.2022

3.0

UNIT PRICE PILL IMAGE Zytiga oral <a href=https://stromectol.autos/>ivermec</a> Es wird vereinbart, daß in der überwiegenden Mehrheit der Gemeinden vorhandenen Verfahren für die Kontrolle von Impotenz kann effizienter levitra berlin gemacht werden können

Recenze od uživatele tammope

tammope

13.10.2022

3.0

Is it true that grapefruit could affect breast cancer risk <a href=http://bestcialis20mg.com/>generic cialis for sale</a> Take it, do not be afraid of ten thousand, just in case, remember what I said

Recenze od uživatele elonfible

elonfible

07.10.2022

3.0

Ian, USA 2022 05 20 21 38 36 <a href=https://buylasixon.com/>is lasix a diuretic</a> You don t rely on the body, the mind, or the body

Recenze od uživatele Niftpoete

Niftpoete

17.09.2022

3.0

9 11 While superficial x- ray therapy fell out of favor in the 1970s, superficial radiotherapy is valuable for the subset of HS patients who have severe disease and have failed all other therapies. <a href=https://buydoxycyclineon.com/>doxycycline hyclate dosage</a>

Recenze od uživatele audisee

audisee

13.09.2022

3.0

<a href=https://tamoxifenolvadex.com/>buy nolvadex pct</a> The PCC will then likely prescribe you blood test that you ll get taken prior to seeing the Dr.

Recenze od uživatele Funddrano

Funddrano

10.09.2022

3.0

Just ran all the possible tests. <a href=http://clomida.com/>clomid success rate</a> A recent report on the Society of Assisted Reproductive Technology data showed that the average delivery rate per retrieval of patient s undergoing IVF-ET in vitro fertilization-embryo transfer was 39.

Recenze od uživatele letEageft

letEageft

07.09.2022

3.0

Try our special Modvigil Artvigil Budget Combo Pack or Modafinil Armodafinil Saver Pack instead <a href=http://cheapcialiss.com/>non prescription cialis online pharmacy</a>

Recenze od uživatele geteFluen

geteFluen

05.09.2022

3.0

<a href=http://vtopcial.com/>cialis 40 mg</a> It acts against the phosphodiesterase inhibitor that is responsible for the flow of blood to the male reproductive system

Recenze od uživatele Accigut

Accigut

03.09.2022

3.0

PLEASE NOTE WE MUST OBTAIN A PRESCRIPTION FROM YOUR PROVIDER IN THE STATES OF VT, LA, SC AND RI <a href=https://buypriligyo.com/>buy priligy in usa</a> How common is ED

Recenze od uživatele clotron

clotron

01.09.2022

3.0

62 Events of syncope were reported during the clinical development program, with the majority occurring during study visits on site on day 1 following administration of the first dose when various procedures eg, orthostatic maneuvers, venipunctures were performed, suggesting that the procedures contributed to the incidence of syncope <a href=https://cialisfstdelvri.com/>online cialis pharmacy</a>

Recenze od uživatele Jiří Švadlenka

Jiří Švadlenka

25.08.2019

5.0

Hodně navoněný hotel, prý nejluxusnější v okolí. Bar přímo v bazénu, spousta stínu. Jen přístup do moře se mi moc nezdál.

Recenze od uživatele Béďa Martinka

Béďa Martinka

14.08.2019

5.0

Krásné , čisté, teplé moře. Příjemný vstup do moře. Ohromný výběr jídel, profesionální služby obsluhy. Všude čisto. Pokoje hezké. Všude připojení wi-fi. Mohu s čistým svědomím doporučit.

Recenze od uživatele Petr Hricina

Petr Hricina

12.08.2019

5.0

Neuvěřitelné krásný hotel. Super služby, super jídlo, super pití, super obsluha, super úklid. Kraany zaliv pro snorchlovani, je i moznost potapeni. Chtěl bych se sem v budoucnosti vrátit. Děkuji za skvělou dovolenou.

Recenze od uživatele Rostislav Vecera

Rostislav Vecera

20.07.2019

5.0

Úžasné místo, skvělé služby. Výborná kuchyně, ubytování. Vstup do moře je piscity, plynulý, v moři korály a mnoho druhů rybiček. Doplněno o nádherné bazény, masáže, pedikuru. Každý večer vystoupení zpevaku a v amfiteátru další show tanečníků, kouzelníků atd.

Recenze od uživatele Jitka Broďáková - Bernardová

Jitka Broďáková - Bernardová

24.10.2018

4.0

Hotel pro dospělé, tedy hlavně pro německé, případně anglické důchodce, kteří vstávají asi dost brzo, aby si zabrali "svá" místa na pláži. Sice jsou všude cedule, že se lehátka nesmí zabírat, ale okolo 9 už na většině byly ručníky, proto jsme si po této zkušenosti nejdříve chodili "zabrat" lehátka a až potom jsme šli na snídani. Nějaké místečko na ležení se vždycky našlo a kdyžtak u bazénu. Na pláži jsou lehátka a slunečníky docela blízko sebe, pokud chcete být ve stínu můžete skončit hned vedle souseda, případně soused hned vedle Vás. Naštěstí jsou tam zástěny proti větru, které se dají použít jako zástěna proti sousedovi. Vstup do moře je po gumovém koberci, tak neni potřeba obuv do vody. Šnorchlování je docela dobré, viděli jsme i "Nema", korál je podél celé pláže za provazem, aby se neničil. Poránu bylo lépe vidět, odpoledne bylo moře už zkalené. V moři jsme se museli obrnět trpělivostí, protože do nás pořád někdo narážel, případně kopnul ploutví. Trochu jsme si připadali jako v domově důchodců, ale po celém areálu je zase klid a nikde nehraje hlasitá hudba. Bohužel jsme byli ubytováni hned vedle stavby nového hotelu v budově 26, přes den to nevadilo, to jsme na pokoji nebyli, ale pracovali tam od rána do večera až do tmy. Po příjezdu do hotelu jsme po zaplacení 20$ byli hned ubytováni, dostali jsme gumový náramek, což je super a mohli jsme hned začít využívat all inclusive služeb. Jídlo je vynikající, pití roznášejí číšníci u bazénu i na pláži, v ceně je i minibar v pokoji. Ve vnitřních prostorách se nikde nekouří, ale venku bohužel všude. Večerní program byl klasika, pěkná byla fire a oriental show, chlapci s ohni, břišní tanečnice a machr s točící sukní se nám moc líbili. Pokud bude hotel za 20 let ještě stát a bude stále adult only možná se sem vrátíme.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti