Apollo Beach | volné termíny | Cestolapka.cz

Apollo Beach Faliraki, Řecko

Velmi dobré
88 RECENZÍ
4.2

Rychlý přehled
možnost stravování all inclusive velmi oblíbená lokalita s velkou pláží wellness centrum, 2 tenisové kurty vhodné i pro rodiny s dětmi
Stručná poloha
přímo u písečně - oblázkové pláže centrum střediska Faliraki 600 m hlavní město Rhodos 15 km mezinárodní letiště 16 km
Poloha
hotel leží v letovisku Faliraki - jednom z nejvyhledávanějších a turisticky nejrušnějších středisek ostrova, 15 km jihovýchodně od historického hlavního města Rhodos. Je situovaný přímo u dlouhé a široké písečně-oblázkové pláže, která je rovněž rájem milovníků vodních sportů. Centrum letoviska, vzdálené cca 600 m, disponuje velkým množstvím barů, restaurací, kaváren a diskoték a zve k večerním procházkám či zábavě. V letovisku Faliraki lze také navštívit velký oblíbený a vyhledávaný aquapark. Nejbližší nákupní možnosti se nabízí již 200 m od hotelového komplexu. Hlavní město je vzdáleno 15 km, letiště 16 km. Díky místní hromadné dopravě lze snadno navštívit i další zajímavá místa-synagoga Kahal Shalom 11 km, Seven springs 13 km, Ulice rytířů 11 km, Collachium 11 km, pláže Rhodes nebo Elli cca 12 km. Zastávka místní dopravy je ve středisku na více místech.
Pojmenování upoutávky 1
Stravování.
Popis upoutávky 1
Polopenze nebo all inclusive formou bufetu.
Vybavení hotelu
4* hotel s celkovou kapacitou 293 pokojů sestává ze dvou 5podlažních budov, velké sluneční terasy u bazénu přecházející do travnaté zahrady s lehátky a slunečníky táhnoucí se až k pláži. Nabízíme ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích s balkonem. U vstupu Vás uvítá elegantní vstupní hala s recepcí a výtahem, hlavní hotelová restaurace, bar, k posezení a menšímu občerstvení dále slouží venkovní snack taverna s terasou u bazénu a pool bar. Ve vnitřních prostorách je také společenská TV místnost, internetový koutek, minimarket, kadeřnictví. Velký venkovní sladkovodní bazén a dětský bazén jsou obklopeny sluneční terasou navazující na rozlehlou travnatou zahradu s lehátky a slunečníky, která ústí na pláži jen pár mětrů od moře. Lehátka a slunečníky jsou v hotelovém areálu zdarma, na pláži za poplatek. K příjemné relaxaci Vám bude k dispozici wellness centrum s vnitřním bazénem, saunou, salónem krásy, možností masáží aj., k aktivnímu odpočinku zde najdete 2 tenisové kurty, dětské hřiště, stolní tenis, kulečník. Hotel pořádá denní i večerní animační programy pro všechny věkové kategorie. Na pláži lze využít nabídky plážových sportů a atrakcí. WiFi připojení je za poplatek, privátní hotelové parkoviště zdarma.
Vybavení pokoje
jednolůžkové a dvojlůžkové pokoje s možností 1 přistýlky jsou prostorné a vkusně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (zdarma), SAT-TV, minilednici, telefon, psací stůl, balkon s venkovním nábytkem (výhled na okolí nebo boční či přímý výhled na moře). Trezor a WiFi lze sjednat na recepci (za příplatek).
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky (boční výhled na moře)
Popis zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (zdarma), SAT-TV, minilednici, telefon, psací stůl, balkon s venkovním nábytkem a s bočním výhledem na moře. Trezor a WiFi za příplatek.
Stravování
polopenze formou bufetu, možnost sjednání plné penze nebo programu all inclusive - snídaně, obědy i večeře se podávají v hlavní restauraci s výběrem jídel jak řeckých tak i jídel mezinárodní kuchyně. Během dne je vícekrát podáváno další občerstvení (saláty, pizza, sendviče, pasta aj.), dále káva, čaj, zákusky, neomezené množství rozlévaných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby.
Náš názor
výtečný hotel s dobře řešeným průchodem z hotelu na sluneční terasu u bazénů a přes travnatou zahradu přímo na pláž. Oceňujeme kvalitu stravování, stejně tak rozsah a kvalitu služeb a jako bonus dlouhou a širokou pláž přímo před hotelem. Hotel je vhodný pro všechny kategorie. Vzhledem k omezené kapacitě dopručujeme včasnou rezervaci.
Odkaz na WWW
http://www.apollobeach.gr
www odkaz popis 1
www.apollobeach.gr
Cena letecky/osoba zahrnuje
ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.
Povinné příplatké letecké dopravy
pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 0,50 Eur, 3* hotely 1,50 Eur, 4* hotely 3 Eur, 5* hotely 4 Eur.

Celkové hodnocení 4.2/5.0
Recenze od uživatele martina votavova

martina votavova

05.09.2020

5.0

Můžu doporučit , úplný top hotel ❤️

Recenze od uživatele Karel Doležal

Karel Doležal

11.06.2019

4.0

Tento hotel jsem si právě neužíval,na to by mně mé skromné prostředky zřejmě nestačily a tak jsem se jen kochal jeho rozsáhlým a skvostným areálem.

Recenze od uživatele sadilkova professionals

sadilkova professionals

26.10.2018

5.0

Nádherný hotel

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti