Royal Adam&eve | mapa | Cestolapka.cz

Royal Adam&eve Belek, Turecko

Velmi dobré
93 RECENZÍ
4.4

Popis
Zažijte andělskou dovolenou. Mnoha cenami oceněný designový hotel, který uspokojí nejen romanticky naladěné a po zábavě toužící zákazníky. Skutečným zážitkem jsou tématické večírky, popíjení skvělých koktejlů na posteli přímo v hlavním baru, bohatý vyběr a la carte restaurací i komfort nezvykle zařízených pokojů.
Rychlý přehled
hotel nejvyšší kategorie aquapark největší barový pult na světe (96 m) sportovní vyžití
Stručná poloha
rozloha víc jak 100 000 m2 300 m široká písečná pláž s molem 35 km od letiště 1 km od centra Beleku
Poloha
velice extravagantní hotel nejvyšší kategorie, který si nezakládá na počtu hvězd, ale na své filosofii, čistotě, ryzí dokonalosti, výmečnosti a kultivovanosti. Jeho krédem je andělská dovolená. Hotel se rozkládá na pozemku o rozloze víc jak 100.000 m2, sestává se z hlavní 6 podlažní obdelníkové budovy, kolmo postavené k moři a více jak 70 samostatných vil umístěných stranou v zeleni. Jde v pravdě o jedinečnou, ultra moderní stavbu, charakteristickou známou zelenou fasádou jakoby "porostlou" umělými rostlinami a velkým množtvím kontrastních, různobarevně osvětlených balkonů. Stavba zvenku i uvnitř působí velice futuristicky až uměle. Kdysi ji někdo nazval opravdovým Nebem na Zemi. Je jako den a noc. Všude se střída černá barva s bílou doplněná stovkami zrcadlových ploch, skel a interiérovou zelení. Hotel působí v každém případě velice zajímavě a v žádném případě nepřipomíná otomanské ani jiné zdobné styly. I když hotel nepatří mezi nejnovější stavby, stále vyvolává vášnivé emoce a diskuze mezi klienty. Buď ho budete milovat či rovnou nenávidět. Hotel patří do společenství Stone Group a má 300 m širokou, písečnou pláž s jedním velkým molem. Letiště je vzdálené 35 km a centrum Beleku 1km.
Pojmenování upoutávky 1
Nekončící Ultra All Inclusive koncept
Popis upoutávky 1
Vynikající nikdy nekončící Ultra All inclusive koncept s bohatou nabídkou rúznorodých místních i mezinárodních nápojů (např. 12 leté premium drinky v ceně), vytříbenou kuchyní a prvotřídními službami. Pouze ve 3 á la carte restauracích se hradí příplatek.
Pojmenování upoutávky 2
Vodní svět
Popis upoutávky 2
Milovníci vody mohou využívat nejdelší bazén (104x9 m) na riviéře Relax (936 m2), Regular (650 m2), private beach (160 m2), dětský (51 m2) a Aqua bazén (160 m2) se 4 skluzavkami.
Vybavení hotelu
hotel (2006) má v hlavní budově 455 pokojů ve formě 435 Design (64+16 m2), 18 rodinných pokojů se 2 ložnicemi (120+70m2) a 2 King suite (500 m2), které doplňuje 71 "Nebeských" vil umístěných v zahradě (175-600m2) s vlastní restaurací, barem, bistrem a 3 velkými bazény. V hlavní budově nejdete minimalistickou recepci, majestátní atrium tzv. Apple garden patřící k největším na světě (10.000 m2, vysoké 22m a dlouhé 175m), jejíž strop je pokryt 4.980.000 zrcátky o rozměru 5x5 cm a které obvzláště při večerních party vytváří neopakovatelnou atmosféru. Tomuto mimořádnému místu vevodí jeden z největších barových pultů na světě (96 m), 4 a la carte restaurace, 3 bary a 10 obchodů. Dále zde najdete hlavní Royal restauraci, snack a bistro, 6 a la carte restaurací (mezinárodní, Secret, Mezes a rybí, japonská, turecká, Dinner in dark), 7 barů, vynikající cukrárnu a kavárnu, vinotéku, disko, noční club, nejdelší bazén (104x9 m) na riviéře Relax (936 m2), Regular (650 m2), private beach (160 m2), dětský (51 m2) a Aqua bazén (160 m2) se 4 skluzavkami, dobře vybavený dětský klub (4-12 let) na ploše 635 m2 s mini kinem, diskotékou, jídelnou, knihovnou, velkou hernou, dětským bazénem a hřištěm. K hotelu patří 4 tenisové kurty s umělým povrchem, hřiště na volejbal, basketbal, malou kopanou a házenou, hřiště na plážový volejbal, bowling, střelbu vzduchovkou, plně vybavené středisko vodních sportů s potápěním, stolní tennis, 2 squashové kurty, vnitřní tělocvična, kulečník, šipky, badminton, boccia, vodní pólo, joga, elektronické hry, iInternet v celém areálu zarma, rozlehlé Eden SPA (5.500 m2) s ultramoderním fitness (500 m2), vnitřním (455 m2) a dětským bazénem (52 m2), ke kterému náleží několik saun, pára, hammam, velké turecké lázně a 27 masážních místností.V komplexu hotelu najdete rovněž kino, disko, několik obchodů, fotoslužbu, optiku, minimarket, zlatnictví, prádelnu, službu doktora a půjčovnu aut i kol. Hotel pořádá každodenní animační programy, různorodé turnaje, pravidelná večerní představení s Go Go tanečnicemi, nikdy nekončící pohádkové party, Laser show a nabízí živou hudbu i skvělou DJ zábavu. Slunečníky, lehátka i ručníky zdarma v celém areálu hotelu i na pláži. Kromě lehátek jsou velice oblíbené sedačky "fat boy", integrovaná lehátka v bazénu nebo pavilony jak u bazénu, tak i na pláži.
Vybavení pokoje
prostorné ultramoderní pokoje se světelnným stropem v bílé barvě doplněné všudepřítomnými zrcadlovými stěnami se liší především svou velikostí, umístěním a dodatečným vybavením. Všechny mají veliké sociální zařízení s parní kabinou pro 2 osoby, vysoušeč vlasů, jacuzzi v místnosti (župan a přezůvky na vyžádání), 42" plazmová Sat-TV, telefon, centrální klimatizaci, wifi internet, pravidelně doplňovaný mini či maxibar, sedací kout, psací stůl, ergonomickou postel, šatnu, velký trezor a balkon s pohodlným nábytkem. Podlaha je vylita epoxidem a plně koresponduje s bílým interiérem, který je netradičně osvětlen ledkovými světly s možností přepínání až 11 barevných odstínů. Bílé pokoje naopak často kontrastují se zcela černými chodbami v budově hotelu. Možnost ubytování v "Nebeských" vilách až pro 8 osob s privátní zahradou (až 700 m2), saunou, butler servicem apod. Některé mají vlastní (64 m2) či sdílený bazén. Ceny na vyžádání v CK.
Pojmenování zařízení 1
Dvoulůžkový pokoj - honeymoon design pokoj
Popis zařízení 1
prostorné ultramoderní pokoje se světelnným stropem v bílé barvě doplněné všudepřítomnými zrcadlovými stěnami. Všechny mají veliké sociální zařízení s parní kabinou pro 2 osoby, vysoušeč vlasů, jacuzzi v místnosti (župan a přezůvky na vyžádání), 42" plazmová Sat-TV, telefon, centrální klimatizaci, wifi internet, pravidelně doplňovaný mini či maxibar, sedací kout, psací stůl, ergonomickou postel, šatnu, velký trezor a balkon s pohodlným nábytkem. Podlaha je vylita epoxidem a plně koresponduje s bílým interiérem, který je netradičně osvětlen ledkovými světly s možností přepínání až 11 barevných odstínů. Bílé pokoje naopak často kontrastují se zcela černými chodbami v budově hotelu.
Stravování
vynikající nikdy nekončící Ultra All inclusive koncept s bohatou nabídkou rúznorodých místních i mezinárodních nápojů (např. 12 leté premium drinky v ceně), vytříbenou kuchyní a prvotřídními službami. Pouze ve 3 á la carte restauracích se hradí příplatek.
Náš názor
mnoha cenami oceněný designový hotel, který uspokojí nejen romanticky naladěné a po zábavě toužící zákazníky. Skutečným zážitkem jsou tématické večírky, popíjení skvělých koktejlů na posteli přímo v hlavním baru, bohatý vyběr a la carte restaurací i komfort nezvykle zařízených pokojů. Bílá odráží ryzost a čistotu, zrcadla Vám připomínají, že nikdy nejste sám a všudepřítomná skla definují touhu pozorovat bohatost a rozmanitost života. Doporučujeme všem, kteří chtějí prožít dovolenou trochu jinak, neobvykle, nápaditě či originálně. Doporučujeme všem, co mají dobré gusto a chtějí trávit svůj čas odlišně uprostřed designové architektury, skvělé gastronomie, s netradičními drinky a vyhledávají nikdy nekončící zábavu a rozptýlení nejen při dobré hudbě a světelných show.
Odkaz na WWW
http://www.adamevehotel.com
www odkaz popis 1
www.adamevehotel.com
Cena letecky/osoba zahrnuje
odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu, hotel s Ultra all inclusive, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.

Celkové hodnocení 4.4/5.0
Recenze od uživatele SimPa

SimPa

07.08.2018

5.0

Hotel pro Ty, kteří mají rádi zábavu, je pro lidi od 16ti let, malé děti zde nenajdete , výřivka na pokoji vedle postele, parní sprcha, super jídlo, pokoj, molo, žije to tu celý den až do ranních hodin.Takže odpočinek a klidnou dovolenou v tomto hotelu nečekejte, pořád živo

Recenze od uživatele Michal Janda

Michal Janda

30.05.2012

5.0

Nejlepší ubytování v mém životě. Vynikající jídlo, personál, vybavení hotelu, prostě vše.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti