Hotel Novotel Marsa Alam | mapa | Cestolapka.cz

Hotel Novotel Marsa Alam العوينة, Egypt

Velmi dobré
322 RECENZÍ
3.5

Popis hotelu

Umístění

Novotel Marsa Alam Resort patří ke známému a uznávanému hotelovému řetězci Novotel. Nachází na velké, udržované ploše přímo u písečné pláže. Leží cca 19 km od města El Quseir a cca 60 km od letiště v Marsa Alam.

Pláž

Hotel má soukromou, písečnou pláž o délce cca 650 m, na které jsou slunečníky, lehátka, matrace a osušky - zdarma. U břehu je korálový útes a molo (doporučujeme ochrannou obuv).

K dispozici pro hosty

Recepce 24h, prostorná lobby, směnárna, bankomat, obchod se suvenýry, minimarket, konferenční centrum. Hosté mohou využívat hlavní restauraci La Palme (bufet, mezinárodní kuchyně), restauraci a'la carte Pasta e Basta (italská kuchyně, nutná předchozí rezervace, jednou týdně večeře zdarma) a 3 bary: Papyrus v lobby, Island u bazénu a Ramla na pláži. V areálu hotelu jsou 3 venkovní bazény, včetně jednoho vyhřívaného v zimní sezóně (sladká voda) a brouzdaliště pro děti, obklopené sluneční terasou. Slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénů - zdarma. Za poplatek: pokojová služba, hlídání dětí, prádelna.

Internet

V areálu celého hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Catering

All Inclusive (jídla formou bufetu): snídaně (7:00-10:00), obědy (13:00-15:00), večeře (18:30-21:30) v hlavní restauraci La Palme. Italská restaurace a'la carte (19:00-22:00) je k dispozici zdarma jednou během pobytu (nutná rezervace předem). Během dne občerstvení v baru u bazénu (12:00-15:00). Místní nealkoholické nápoje se podávají v baru u bazénu (od 10:00 do západu slunce), v plážovém baru (od 10:00 do západu slunce) a v Papyrus Lounge Baru (otevřen 24 hodin denně, All Inclusive do 24:00).

Sportovní a animační program

Bohatý animační program pro dospělé i děti, např.: aerobik, vodní gymnastika, lekce tance, večerní představení a živé show. Zdarma: plážový volejbal, fitness centrum, pétanque, šipky, vodní pólo. Pro nejmenší hosty je k dispozici: brouzdaliště, dětské hřiště a miniklub (4-12 let). Za poplatek: potápěčské centrum, wellness, sauna, turecké lázně, vířivka, masáže, ošetření obličeje a těla.

Webové stránky

www.novotel.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Exkluzivní hotel Novotel Marsa Alam Resort patřící k renomovanému řetězci Novotel nabízí svým hostům komfortní odpočinek. Bohatý program All Inclusive, velký bazénový komplex a krásná písečná pláž umožní pohodový pobyt. Díky široké nabídce sportů a animací se nebudete nudit - doporučujeme zejména rodinám cestujícím s dětmi!


Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum - cca 25 USD/os. (platí se na letišti), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje.

Název zájezdu v polském jazyce: Marsa Alam wypoczynek

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště CK.
Aktuální letové řády sledujte na r.pl/rozklady.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.

Výlety v okolí

Luxor a Karnak
Celodenní výlet autobusem do slavné Théby - města se stovkou brán. V programu mimo jiné: návštěva chrámu v Karnaku, Údolí králů - s hrobkami faraónů (mimo jiné slavná Tutanchamonova hrobka), Memnonovy kolosy (pozůstatky chrámu Amenhotepa III.) a monumentálního chrámu královny Hatšeptsut (zrestaurovaného polskou archeologickou výpravou). Během výletu oběd.

Hlubinné potápění
Skvělý výlet lodí ke korálovým útesům, koupání v moři, potápění a pozorování krás korálových útesů. Vše pod dohledem profesionálních instruktorů. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění a jízda na čtyřkolkách je rizikový sport.

Plavba lodí Seascope
Pobyt v Marsa Alam bez obdivování útesu? Nemožné! Doporučujeme cca 1,5hodinovou plavbu lodí s proskleným dnem plující mezi korálovými útesy. Možnost obdivování nádherného podmořského světa z paluby lodi.


V galábiji přes El Quseir!
Odpolední výlet po nejstarším egyptském městě na pobřeží Rudého moře - El Quseir. Je to jedno z mála pobřežních měst, kde se podařilo udržet skutečné zvyky Egypťanů ještě nedotčené cestovním ruchem. Oblečeni v tradičních místních egyptských kostýmech čili galábijích navštívíme nejstarší mešitu ve městě, koptský kostel a projdeme se úzkými uličkami města. Následně oběd v místní rybí restauraci. Po jídle návštěva místního trhu, kde se nachází tradiční parfumerie a coffee shop, kde ochutnáme kávu s kardamónem nebo ibiškový čaj a zapálíme si vodní dýmku.

Potápění - ostrov Qulaan
Fantastický výlet lodí na ostrovy Qulaan - malé rajské ostrovy roztroušené po Rudém moři, obklopené pohádkovými útesy! Během výletu jsou naplánovány 2 více než hodinové zastávky na šnorchlování (vybavení ke šnorchlování v ceně). Během potápění je velká šance, že se k nám připojí delfíni! V ceně výletu je zahrnut oběd. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění je rizikový sport.


Super expedice 2 v 1 - poušť a útesy!

Expedici začneme cca 2hodinovou jízdou na čtyřkolkách po poušti - během jízdy pouští obklopenou majestátními horami, se budeme cítit jako skuteční objevitelé! Po dávce adrenalinu budeme mít příležitost k odpočinku v beduínské vesnici u občerstvení a ibiškového čaje. Následně přejezd do zátoky Marsa Mobarak, čili želví zátoky. Čas na koupání a opalování, stejně jako šnorchlování na jednom z nejkrásnějších korálových útesů v oblasti Marsa Alam. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění a jízda na čtyřkolkách je rizikový sport.

Želví dům
Skvělý výlet na místo, kde obří želvy rudého moře vytvořily svůj domov. Vyplujeme z krásného přístavu v Port Ghalibu a začneme naše dobrodružství, během něhož jsou plánovány tři zastávky na šnorchlování. Oběd na lodi v ceně. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění je rizikový sport.

Asuán a Abu Simbel
Dvoudenní autobusový výlet. 1. den: navštívíme Velkou asuánskou přehradu a chrám bohyně Isis na ostrově Philae. Následně nocleh v Asuánu (na lodi nebo v hotelu). V brzkých ranních hodinách odjezd z Asuánu a přejezd do Abu Simbel - monumentálních a úchvatných chrámů faraóna Ramzese II. a jeho manželky Nefertari. Následně přejezd do města Edfú, kde uvidíte chrám boha Hora. Cena zahrnuje 2 obědy, večeři a snídani.

Quad safari
Výlet terénními vozy po rozlehlé poušti a návštěva beduínské vesnice, kde lze poznat beduínské zvyky a jednoduchost jejich života. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože jízda na čtyřkolkách je rizikový sport.


Další možnosti výletů:

Káhira letadlem
Plavby lodí po Rudém moři
Návštěva aquaparku Akassia

Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informativní a nejsou obchodní nabídkou. Nezaručujeme, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů. Výlety jsou komentovány v polském jazyce (při dosažení minimálního počtu 15 účastníků) nebo v anglickém jazyce. Jejich organizátorem není CK, ale místní cestovní kancelář, která ručí za kvalitu služeb a sestavuje jejich program, ceny a termíny odjezdů. Delegát je pouze zprostředkovatelem fakultativních výletů. Není možnost platby kreditní kartou.

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v Egyptě obvykle trvá od listopadu do poloviny března.

Jiné

EGYPT MARSA ALAM - základní informace

Vízum
Každý cestující je povinen mít platný cestovní pas s dobou platnosti nejméně 6 měsíců ode dne výjezdu z Egypta. Pro občany ČR je vízum povinné, je uděleno na mezinárodním letišti při příletu do země. Vízum je platné 30 dnů, je vyznačeno razítkem v cestovním pase a stojí 25 USD.

Čas
Stejný jako v České republice.

Úřední jazyk
Arabský (dialekt egyptský).

Měna
EGP - Egyptská libra. 1 USD = cca 16,6 EGP, 1 EUR = cca 17,5 EGP. Doporučujeme vzít s sebou eura nebo dolary (nejsou akceptované bankovky vydané před rokem 1996). Peníze lze vyměnit v mnoha směnárnách v hotelech nebo v bankách. Je nutné mít s sebou část financí v hotovosti, protože placení kreditní kartou a použití bankomatů může být někdy obtížné.

Elektřina
Elektrické napětí je 220 V, 50 Hz. Spotřebiče s českými zástrčkami fungují bez problémů.

Telefony
Mobilní telefony fungují jak v turistických lokalitách, tak i ve městech. Ověřte si před odjezdem, zda máte aktivován roaming a informujte se u svého operátora na ceny vámi používaného tarifu.

Spropitné
V arabských zemích je zvykem věnovat malé částky jako spropitné (minimálně 1 USD). Výdělky v Egyptě jsou nízké, a proto je spropitné často velkou finanční pomocí. Platí to zejména o řidičích během výletů do okolí, pro číšníky v restauracích, ale jsou také obvyklé v hotelech pro úklidový personál.

Orientační ceny
Oběd v restauraci od 150 EGP; pivo v baru 70 EGP; 1 l vody 3 EGP; káva v kavárně od 20 EGP. V arabských zemích je zvykem smlouvání, zvlášť u větších nákupů nebo koupi suvenýrů. Je však důležité dodržovat určitá pravidla: nikdy nenabízej cenu, kterou nejsi schopen zaplatit a při nakupování nelze spěchat.
V mnoha historických budovách jsou zavedeny poplatky za fotografování, které mohou být od 5 až do 100 EGP. Informujte se prosím u průvodce během jednotlivých výletů.

Pošta
Známka na pohled do České republiky stojí 20 EGP. Cena je úředně stanovena. Při koupi známky je třeba upozornit, že je to do České republiky.

Oblast

Marsa Alam
Marsa Alam se nachází v jižní části pobřeží Rudého moře, je jednou z nejmladších a nejméně přeplněných turistických oblastí Egypta. Tato část pobřeží je panenskou krajinou, jež si vybírají milovníci klidné dovolené, stejně jako milovníci vodních sportů. Oblast Marsa Alam je známá jako ráj pro potápěče - nádherně barevné korálové útesy a nepřeberné množství ryb okouzluje turisty z celého světa. Je to také skvělá základna pro turisty, kteří chtějí vidět památky starověkého Egypta - Abu Simbel, chrám Luxor, Údolí králů a chrám ve Filé.

Odlety z: Varšavy a Katovic. Sraz na letišti, u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na r.pl/rozklady.

Květen - Od 10 990,-

Červen - Od 10 990,-

Celkové hodnocení 3.5/5.0
Recenze od uživatele ArroffDab

ArroffDab

28.07.2023

3.0

PubMed 4781432 <a href=http://sildenafila.pics>viagra moa</a> Under the direction of our mentor, Mr

Recenze od uživatele Opposevew

Opposevew

07.03.2023

3.0

Watching your temperature rise can help you identify the ovulation day best <a href=https://buycialis.lol>how much does cialis cost</a> We further demonstrated that SIRT3 was rapidly up regulated in the sensitive MCF 7 cells following exposure to Tam

Recenze od uživatele Kitamoila

Kitamoila

23.02.2023

3.0

Print 2018 Dec 21 <a href=https://buycialis.homes>how much does cialis cost</a>

Recenze od uživatele Xltwqo

Xltwqo

23.02.2023

3.0

cheap lanoxin 250 mg <a href="https://buylanoxpl.com/">digoxin pills</a> molnunat cost

Recenze od uživatele Biptexiff

Biptexiff

20.02.2023

3.0

Diarrhea has been reported during treatment with TYKERB see ADVERSE REACTIONS <a href=https://buycialis.buzz>buy cialis online from india</a>

Recenze od uživatele RokSkergo

RokSkergo

18.02.2023

3.0

Babywish56 3rd round of Clomid 50mg days 3- 7, AF FEB 10 <a href=https://priligy.bond>priligy prescription</a>

Recenze od uživatele Appeltvep

Appeltvep

12.02.2023

3.0

i m just trying to save some guys the trouble of wasting their time and money for something thats not going to make them happy <a href=http://priligy.skin>donde comprar priligy mexico</a>

Recenze od uživatele booserb

booserb

10.02.2023

3.0

<a href=https://doxycycline.buzz>doxycycline dose for adults</a> In his third year of residency, a superior urged Hasan to resign his commission

Recenze od uživatele fedPluple

fedPluple

03.02.2023

3.0

limited data for clinical outcomes and pharmacokinetics for this group <a href=https://priligy.buzz>buy priligy usa</a> It is based on capecitabine the active ingredients of Xeloda and Xeloda the brand name

Recenze od uživatele Telmepilm

Telmepilm

01.02.2023

3.0

Cells were then further incubated at 37 C in 5 CO 2 for 48 h after induction <a href=http://cialis.hair>generic cialis 20mg</a> The supernatant was subsequently used to determine the activities of antioxidant enzymes

Recenze od uživatele Fesefeani

Fesefeani

01.02.2023

3.0

<a href=http://aviagra.best>does viagra require a doctor's prescription</a> 3 fold change, respectively and were statistically significant p

Recenze od uživatele efferce

efferce

01.02.2023

3.0

To determine the sensitivity toward tamoxifen and a role for a glycolysis inhibitor on the drug sensitivity, tamoxifen citrate or 3 BrPA was treated to various cell lines and cell viability was determined using XTT assay <a href=http://priligy.bond>priligy 60 mg price</a> bendroflumethiazide will increase the level or effect of ketorolac by acidic anionic drug competition for renal tubular clearance

Recenze od uživatele slalley

slalley

31.01.2023

3.0

<a href=http://lasix.beauty>lasix Greece</a> 2021 Oct 3; 20 1 128

Recenze od uživatele Telmepilm

Telmepilm

28.01.2023

3.0

These medications fight infections <a href=https://aviagra.best>viagra street value</a>

Recenze od uživatele floagmawl

floagmawl

26.01.2023

3.0

<a href=https://cialis.autos>buy cialis online usa</a> Nevertheless, there is one important issue to keep in mind

Recenze od uživatele Pydrith

Pydrith

26.01.2023

3.0

Epub 2005 Jun 4 <a href=https://zithromax.buzz>zithromax clamydia</a>

Recenze od uživatele bepriva

bepriva

25.01.2023

3.0

Likewise, CD133 glioblastoma cancer stem cells with increased resistance to a range of chemotherapeutic agents, including paclitaxel, express high levels of CXCR4 48, and high surface expression of this chemokine receptor is considered a marker of cancer stem cells 49 <a href=https://zithromax.top>buy zithromax online canada</a> He said I can just leave the dead kidney in me or have it removed by his associate

Recenze od uživatele Frogede

Frogede

25.01.2023

3.0

2005; 365 9472 1687 1717 <a href=https://cialis.christmas>buy cialis generic online</a> chlorpheniramine and clomipramine both increase sedation

Recenze od uživatele dioddelay

dioddelay

24.01.2023

3.0

Transmission electron microscopy of control and bitransgenic lungs was performed at E18 <a href=https://doxycycline.buzz>how long after doxycycline can i have sex</a>

Recenze od uživatele dymnmagma

dymnmagma

16.12.2022

3.0

<a href=http://lasix.one>is lasix hard on the kidneys</a> Antibody a protein produced as a defense mechanism to attack a foreign substance invading the body

Recenze od uživatele gursept

gursept

14.12.2022

3.0

6 patients and pulmonary edema in 4 3 patients <a href=http://cialis.pics>buying cialis online forum</a>

Recenze od uživatele AMERBIBLE

AMERBIBLE

13.12.2022

3.0

Kennedy DJ, Chen Y, Huang W, Viterna J, Liu J, Westfall K, Tian J, Bartlett DJ, Tang WH, Xie Z, Shapiro JI, Silverstein RL <a href=http://vpriligys.buzz>priligy equivalent</a> n 93 from 3 mice

Recenze od uživatele Fligeof

Fligeof

07.12.2022

3.0

Mitotic indexes as prognostic predictors in female breast cancer <a href=https://nolvadex.buzz>tamoxifen dose</a>

Recenze od uživatele slogsjata

slogsjata

07.12.2022

3.0

<a href=http://stromectol.pics>stromectol india</a> Compared with controls, the mean AUC0 inf value was twofold greater in subjects with moderate CLCR 30 50 mL min to severe CLCR 80 mL min see DOSAGE AND ADMINISTRATION

Recenze od uživatele Ruspets

Ruspets

23.11.2022

3.0

In this study, we observed that growth of the human ER negative breast cancer cell line MDA MB 435 was inhibited by TAM and 4 hydroxytamoxifen 4OH TAM in a concentration dependent fashion <a href=https://lasix.autos/>what are the side effects of lasix</a> 00 favor the TAXOTERE arm

Recenze od uživatele Zodemyday

Zodemyday

17.11.2022

3.0

Breast cancers that lack estrogen receptors are called estrogen receptor negative ER negative <a href=https://clomid.mom/>reviews of clomid</a> It has been reported that acupuncture can decrease blood pressure in patients with hypertension, possibly by an endocrine mechanism

Recenze od uživatele coinkitte

coinkitte

16.11.2022

3.0

<a href=http://doxycycline.world/>does doxycycline treat uti</a> King and colleagues 54 found that aromatase inhibitor therapy leads to a short term acute decrease in BPE and also to a greater decrease in BPE 33

Recenze od uživatele optople

optople

15.11.2022

3.0

Although SERMs can reduce the risk for cancer, they do have side effects, some of which can be serious <a href=https://stromectol.ink/>ivermectin tablets for sale</a> Columbus, USA 2022 04 30 06 29 03

Recenze od uživatele Cooredo

Cooredo

05.11.2022

3.0

<a href=http://priligy.me/>priligy in usa</a> Nine of 11 82 of the clinical samples from the advanced metastatic endocrine resistant patients exhibited a significant reduction in TFUs following treatment with TRAIL Fig

Recenze od uživatele outfigh

outfigh

05.11.2022

3.0

was also very smart, the type 2 diabetes cookbook and with a little bit of thinking, she immediately understood the link <a href=https://nolvadex.one/>buy nolvadex for lab rats</a> Randomized controlled trials of tamoxifen versus placebo

Recenze od uživatele joyclecep

joyclecep

24.10.2022

3.0

Treatment for urine discoloration depends on what is causing it <a href=https://stromectol.autos/>stromectol dosage for humans</a>

Recenze od uživatele Fatastops

Fatastops

13.10.2022

3.0

<a href=https://bestcialis20mg.com/>cialis 20 mg</a> Anastrozole Arimidex Powder Raw AI Aromatase Inhibitor Drug

Recenze od uživatele antalacuh

antalacuh

07.10.2022

3.0

mone, TSH, insulin and glucagon <a href=https://buylasixon.com/>buy lasix</a> In addition, note that taking high dose multivitamins during radiation treatment or chemotherapy could potentially serve to protect cancer cells from the treatments and we would not recommend it

Recenze od uživatele NectOvest

NectOvest

16.09.2022

3.0

<a href=http://buydoxycyclineon.com/>doxycycline hyclate 50 mg</a> Clin Dermatol 32 3 389 396.

Recenze od uživatele Rewowedge

Rewowedge

13.09.2022

3.0

<a href=http://tamoxifenolvadex.com/>tamoxifen and alcohol</a>

Recenze od uživatele faggife

faggife

10.09.2022

3.0

Clomid clomiphene is a non-steroidal fertility medicine. <a href=https://clomida.com/>fastest place online to order clomid</a> It provides general access to standardised obstetric care for the general public.

Recenze od uživatele breetry

breetry

07.09.2022

3.0

5 mg, 5 mg, 10 mg, and 20 mg <a href=http://cheapcialiss.com/>cialis professional</a> Are you suffering from the symptoms of erectile dysfunction ED

Recenze od uživatele Unsedia

Unsedia

05.09.2022

3.0

<a href=https://vtopcial.com/>cialis buy online usa</a> 0912-23 El-Say, K

Recenze od uživatele Unurasp

Unurasp

03.09.2022

3.0

And BTW it has also noticeably helped my BPH <a href=http://buypriligyo.com/>generic priligy</a> CIALIS is only for men over the age of 18 who have ED, including men with diabetes or who have undergone prostatectomy

Recenze od uživatele Abedsyday

Abedsyday

01.09.2022

3.0

<a href=http://cialisfstdelvri.com/>safe place to buy cialis online</a> Monitor Closely 1 tadalafil increases effects of enalapril by pharmacodynamic synergism

Recenze od uživatele Daniela Velenova

Daniela Velenova

08.02.2020

4.0

Hotel má super pláž s barem. Velmi pohodlná lehátka jak u bazénu, tak na pláži. Přístup do moře je sice přes dlouhé molo, ale moře stojí za to. Doporučuji vyměnit ručníky u bazénu za jinou barvu. Na současné žluto-oranžové sedají mouchy. Hotelu bych vytkla snad jen ulepené stoly v jídelně a v baru, zatímco pokoje byly uklizené na jedničku.

Recenze od uživatele Jindra Wojnar

Jindra Wojnar

08.02.2020

4.0

Krásné počasí, dobré jídlo, moře teplé a pěkné korály...internet k dispozici po celém areálu hotelu, ale pomalý. Když jsem si připlatit jeden den za prémium internet, tak se to nevyplatilo, protože byl úplně stejný, jako ten zadarmo.

Recenze od uživatele Aneta Hlávková

Aneta Hlávková

05.02.2020

5.0

Velmi příjemná dovolená, skvělý příjemný personál, bohate animační programy v průběhu celého dne.. Možnost skveleho potápění, senzační jízda na velbloud i Mickey nebo lze využít spousty výletu nabízených prodejci v hotelu. Mezi velká + patří gym, ve kterém pracuje ochotný trenér, který vždy rád pomůže! Z jídla člověk vždy vybere, pestrý výběr desert, ovšem málo vegetariánského či veganskeho jídla. Hotel ovšem velmi doporučuji!

Recenze od uživatele Roman Valenta

Roman Valenta

05.11.2019

4.0

Jsme tu na přelomu října a listopadu. Třetí hotel v Egyptě . Dá se říct, že všechno je tady fajn. Do moře šnorchlovat z mola jsme šli 4x a u pláže se při přílivu dalo koupat kdykoli. Čistota dobrá - egyptská. . Jídlo chutné. Každý den kromě mletého a vyborně upraveného hovězího byly ryby . Ovšem pecka byla cuketa smažená v těstíčku. Takže jedině co se dá z našeho pohledu vytknout je to víno. Červené, bílé i růžové. To je prostě průšvih. Snad osladili medem vinný ocet?. Číšník v restauraci Al Dente nám doporučil, ať si ho naředime vodou 1/1, nepomohlo. Koupili jsme si v jídelně sedmičku pitelneho vínka. Pili jsme pivo. Máme mi to nádherné starosti... Přejeme všem krásný pobyt v pěkném resortu NOVOTEL

Recenze od uživatele Pavel Prášek

Pavel Prášek

18.09.2019

1.0

Příšerné chování pracujícího personálu, naprostá ignorace. Ani bakšišné nezabíralo. Dolar nebo nedej bože 10EGP byla snad urážka. Pokud by jste něco potřebovali koupit v hotelovém resortu, tak vše předraženo minimálně o 500%. Jeden příklad za všechny..... léky na faraona měly stát 43 EGP liber cca max. 75kc na naše. Krabičky měly na sobě ceny od výrobce. V hotelové lékárně nakonec 950 EGP liber!!!!! Tj. 22x dráž než pro místní. V hotelu při ubytování jsou automaticky nahaněči, kteří odchytávají nové hosty a za mírný poplatek 6$ za den vám zaručí za prvé rychlejší ubytování, lepší ubytování a v lepším místě, blíže ke všemu v resortu. Když nic nedáte, tak bydlite na okraji resortu pěkně daleko od všeho, ale apartmány jsou všude stejné a pěkně, takže aspoň tak! Nicméně prostředí pěkně, ale díky přístupu vydřidušského personálu tento hotel a místo nikdy vic. Dle hostů ve vedlejším hotelu bylo vše právě naopak a super. Takže nám může být útěchou, že takový nejsou všichni Egypťané, ale jen někde. My bohužel kapli vyloženě na zlodějskou bandu na hotelu Novotel! Nikdy vice!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti