Mitsis Faliraki Beach | mapa | Cestolapka.cz

Mitsis Faliraki Beach Faliraki, Řecko

Vynikající
257 RECENZÍ
4.5

Konečná cena zahrnuje:
základní cenu a povinné příplatky (letištní a bezpečnostní taxy včetně pozemních služeb a palivový příplatek) ve výši 3 880 Kč/ osoba.
Základní cena zahrnuje:
letenku tam a zpět, ubytování a případné stravování zahrnuté v základní ceně, transfer z letiště do ubytovacího zařízení a zpět, služby delegáta, základní pojištění asistenčních služeb a léčebných výloh ERV pojišťovny, a. s. a povinné smluvní pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., zákona o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu, ve znění pozdějších předpisů.
Konečná cena nezahrnuje:
doporučené cestovní pojištění BlueComfort (390 Kč na osobu, 180 Kč na dítě – přesný věk dítěte s nárokem na slevu je uvedené v každé cenové tabulce, max. věková hranice pro dítě je 15 let), případné vízum a volitelné nepovinné příplatky nebo slevy (např. příplatek za pokoj s výhledem na moře, fakultativní výlety, pronájem auta, slevy pro stálé zákazníky, slevu pro seniory apod.).
ALL INCLUSIVE
Snídaně (7.00–10.00), oběd (12.30–14.30) a večeře (19.00-21.30) formou bufetu. Snack během dne, zmrzlina, káva, čaj a zákusky v Piazza Cocktail baru. Po předchozí rezervaci možnost poobědvat nebo povečeřet v restauraci à la carte. Neomezené množství vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10.00–24.00). Bar na pláži je v provozu od 10.00 do 18.00.
Extra sdělení 1

**FIRST MINUTE LÉTO 2021**

Rozhodněte se včas a získejte:




Dítě do 13 let zdarma + Slevy na dospělé od 10%


nebo Slevy na dospělé od 21%


Tyto nabídky se nevztahují na LAST MINUTE prodej


Informace o uvedených nabídkách naleznete ZDE

Extra sdělení 2

Hotel pro své hosty nabízí možnost testování na Covid-19. Cena testu je cca 25 EUR. Tato služba je plně zajišťována hotelem a cestovní kancelář za ni nenese odpovědnost. Více informací se dozvíte přímo v hotelu nebo v destinaci od zástupce naší cestovní kanceláře.
Poloha

- Centrum Faliraki cca 500 m
- Nákupní možnosti, taverny a bary cca 100 m
- Město Rhodos cca 12 km
- Autobusová zastávka cca 50 m
- Letiště Rhodos cca 17 km
Pláž

- Písčitá pláž přímo u hotelu
- Pozvolný vstup do moře
Bar, sprchy a WC
- Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma
Popis

- Recepce
- 6 restaurací (hlavní a několik à la carte - např. italská, řecká, asijská apod., cukrárna), 3 bary (hlavní, u bazénu, plážový bar)
- Obchůdky, minimarket
- Fitness, wellness
- Společenská místnost
- Několik krásně situovaných bazénů se sladkou vodou (pro dospělé i pro děti)
- Skluzavky zdarma
- Lehátka a slunečníky zdarma
Internet

- Wi-Fi ve všech veřejných prostorách hotelu a na pokojích zdarma
- Internetový koutek za poplatek
Ubytování

- **Standardní pokoj s výhledem do krajiny**
- Individuální klimatizace zdarma
- Koupelna se sprchou nebo vanou a WC, vysoušeč vlasů
- Telefon, SAT-TV
- Minibar zdarma
- Set na přípravu kávy a čaje
- Bezpečnostní schránka zdarma
- Balkon nebo terasa
- **Standardní pokoj s výhledem na moře**
- **Quadruple pokoj s výhledem do krajiny**
- Stejně vybavený jako standardní pokoj, ale má palandu
- **Quadruple pokoj s výhledem na moře**
- **Rodinný pokoj s výhledem do krajiny**
- Stejně vybavený jako standardní pokoj, ale je prostornější
- Ložnice a částečně oddělený dětský pokoj
- **Standardní pokoj s výhledem do zahrady a sdíleným bazénem**
- Stejně vybavený jako standardní pokoj, ale má přístup do sdíleného bazénu
- **Standardní pokoj s výhledem do krajiny a sukromým bazénkem**
- Stejně vybavený jako standardní pokoj, ale má vlastní bazének
Stravování

- 24 hodin Ultra All Inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu, snack během celého dne, neomezené množství místních vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů v barech a restauracích dle jejich otevírací doby 24 hodin denně
WWW stránky hotelu

[www.mitsishotels.com](http://www.mitsishotels.com)
Proč právě sem

- Skvělá lokalita
- Vynikající služby
- Skluzavky
Poznámky
- **DOČASNÁ OPATŘENÍ HOTELU (PREVENCE COVID-19): **Stravování – omezení samoobslužných zařízení pro výdej nápojů, výběr jídla z à la carte menu nebo z bufetu, který je vydáván hotelovým personálem, případně při výběru z bufetu nutné roušky a rukavice, upřednostnění jednorázového nádobí, tématické restaurace uzavřeny, internetový koutek mimo provoz, elektronické hry mimo provoz.
- **UPOZORNĚNÍ:** V Řecku je zavedena povinná pobytová taxa, která platí pro všechny přílety od 1. 1. 2018. Pobytová taxa je splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie daného ubytovacího zařízení. Přibližná výše této pobytové taxy je v 5\* hotelu cca 4 EUR/pokoj/noc, ve 4\* hotelu cca 3 EUR/pokoj/noc, ve 3\* hotelu a méně cca 1,5 EUR/pokoj/noc. Upozorňujeme, že výše pobytové taxy může být během sezóny změněna. Případné změny naleznete na [www.mzv.cz](http://www.mzv.cz/).

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.5/5.0
Recenze od uživatele Ivana Pšenicová

Ivana Pšenicová

16.05.2019

5.0

Na dovolenou v tomto hotelu budu vzpomínat dlouho. Široký výběr výborného jídla přes celý den s moc milou a přátelskou obsluhou. Hotel leží přímo u pláže, všude je krásně čisto a uklizeno včetně veřejných prostor a pokojů. Doprovodný program zábaví jak děti tak dospělé. Určitě jsem tady nebyla naposledy.

Recenze od uživatele Baruu Vítkova

Baruu Vítkova

29.06.2018

5.0

Nejlepsi hotel v Recku, a to sem tam byla nekolikrat

Recenze od uživatele Míla Dvořáková

Míla Dvořáková

21.09.2017

4.0

Po příjezdu velké zklamání,ubytovali nás jako klienty CK Čedok v pokoji 462 A s tím,že máme přijít po snídani a pokoj nám vymění,jenže když jsme pokoj otevřeli,zjistili jsme,že místnost je BEZ OKEN!!,takže v 23.h.začínají dohady o výměně.Nakonec nás přestěhovali do jiného pokoje z důraznou připomínkou,že pouze na jednu noc ,ať přijdeme po snídani. Ráno jsme dorazili na recepci a tam nám řekli,že náš pokoj nám dají až v 15.30.To už jsme opravdu špatně zvládali a probíhali dohady mezi námi,recepční a delegátkou CK,která argumentovala tím,že je to věc hotelu a mi máme sepsat reklamaci.Nakonec nám kolem 11.h. ukázali pokoj ,který jsme vzali,protože jsme chtěli konečně vybalit věci a začít užívat dovolenou.Jinak asi nemáme hotelu co vytknout,5 *bych nedala,ale chválím jídlo i ochotný a přátelský personál barů i restaurací i uklizený pokoj,takže zbytek dovolené proběhl v klidu a pohodě.

Recenze od uživatele Michal Pavlik

Michal Pavlik

12.08.2017

5.0

V hotelu jsme byli skoro dva tydny. Objektivne po moha zkusenostech hotelu v Evrope musim kostatovat toto.. Pokoje - trochu mensi v kombinaci s pristylkou Cistota super Jidlo naptosto perfektni, kazdy den ryby a ruzna masa, zaroven bylo k dispozici mnoho ovoce a zeleniny Personal moc ochotny, kazdy den vengu pres obed grilovani a roznaska ovoce vsem okolo bazenu. Nejvetsi chvalu si zaslouzi animatori, kreti se perfektne starali o nasi 4 letou dceru a inpres jazykove nesrovnalosti si uzila spoustu zabavy. Kazdy vecer byl porad hotelem zabavny program a musim uznat, ze minimalne polovina byla perfektni. V hotelu byly ubytovani cesi, slovaci, mnoho britu, nemcu a rusu, sem tam byli norove a svedi. Hotel je vylozene pro rodiny s detmi a kdybychom nemeli dceru tak to asi idealni nebylo. Objeli jsme jsme cely ostrov autem a umisteni tohot hotelu je naprosto perfektni kompromis plaze, vybavenosti a dostupnosti mesta. Hozel bych radil jako ne uplne 5 hvezdickovy, ale odpovida cene. Tedy vrele mnohu doporucit primarne rodinam s detmi!

Recenze od uživatele Marta Gabrielova

Marta Gabrielova

19.11.2016

5.0

Nejlepší hotel na světě.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti