Cornelia Deluxe | fotogalerie | Cestolapka.cz

Cornelia Deluxe Belek, Turecko

Velmi dobré
21 RECENZÍ
4.3

Popis
Skvěle vybavený hotelový resort s golfovým klubem.
Rychlý přehled
27jamkové golfová hřiště 6 restaurací, 6 barů aquapark se skluzavkami Spa a wellness centrum
Stručná poloha
u vlastní písečné pláže s molem centrum Beleku 4 km město Alanya 43 km mezinárodní letiště 53 km
Poloha
Luxusní hotelový 5* komplex, rozléhající se na celkové ploše 65 000 m2, se pyšní polohou přímo u dlouhé a široké písečné pláže v turisticky oblíbené oblasti Belek. Centrum letoviska je vzdáleno pouhé 3 km a Vy se do něj, stejně jako do řady dalších zajímavých míst v okolí, snadno dopravíte místní autobusovou dopravou. Hlavní město oblasti-Alanya-je vzdáleno 43 km a mezinárodní letiště 53 km (doba transferu cca 1 hod.).
Pojmenování upoutávky 1
Deluxe All Inclusive
Popis upoutávky 1
Hotel poskytuje bohatý program Deluxe All Inclusive s neomezenou konzumací místních nápojů
Pojmenování upoutávky 2
Aquapark
Popis upoutávky 2
Milovníci vodní zábavy mohou využívat 4 venkovní bazény (3 609 m2) s vodopádem, dětský bazén, aquapark se 4 skluzavkami, velký vnitřní bazén a dětský klub se 2 krytými bazénky.
Vybavení hotelu
Hotelový areál tvoří hlavní vícepatrová budova se s centrální částí a dvěma kaskádovitě stavěnými ubytovacími křídly a několik dalších hospodářských budov svírajících velký areál bazénů, který se v přední části dotýká pláže (v přilehlé části náleží hotelu jako soukromá) s dřevěným 118 m dlouhým molem. Po příjezdu Vás uvítá velká elegantní vstupní hala s recepcí a výtahy a velkým lobby s barem. Vnitřní prostory Vám dále nabídnou společenské prostory, salónky, business centrum a velkokapacitní konferenční prostory, nákupní pasáž, kadeřnictví, knihovnu, herny, prostory pro děti aj. Zatoužíte-li po příjemné relaxaci, k dispozici je hotelové Spa a wellness centrum Cornelia s vnitřním bazénem, saunami, tureckými lázněmi, širokou nabídkou masáží a revitalizačních či kosmetických procedur všemožných typů. O stravování bude postaráno v hlavní bufetové restauraci Cornelius a snack restauraci Daphne, dále v 4 a´la carte tematických restauracích (italská, středomořská, asijská a francouzská). O posezení u studeného nápoje či kávy bude k dispozici celkem 6 venkovních i vnitřních barů (snack, pool, plážový aj). Venkovní areál Vám nabídne 2 velké hlavní bazény ( 1 000 a 626 m2), 2 samostatné dětské bazény (113 a 64 m2), brouzdaliště (40 m2) a aquapark se 4 skluzavkami (450 m2). Jsou obklopené slunečními terasami se lehátky a slunečníky (v ceně, i na hotelové části pláže, na molu za poplatek). K zábavě a aktivnímu odpočinku lze využít animačních programů pořádaných hotelem (sportovní, soutěžní, společenské, pro děti), zahrát si tenis, stolní tenis, kulečník, šipky, elektronické hry, volejbal, využít nabídky středisek vodních sportů či sjednat si rezervaci na 5 min. jízdy vzdáleném 27jamkovém golfovém resortu Cornelia Golf Club.
Vybavení pokoje
Hotel s celkovou kapacitou 358 pokojů nabízí ubytování několika kategorií. Všechny nabízené pokoje a suity jsou velmi vkusně a moderně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (v ceně), SAT/TV, telefon, trezor a minibar (poplatek), coffee/tea set, pracovní stůl, balkón nebo terasu. Pokoje typu Classic (35 m2) mají kapacitu 2-3 osoby, umístění v zahradě nebo v hlavní budově. Pokoje Family (55 m2) mají kapacitu až 4 osoby (2 ložnice, mezonetový typ). Suity (na vyžádání) se dělí na kategorii Villa Junior suita (50 m2) mají kapacitu až 4 osoby a mají přímý vstup do sdíleného bazénu. Suity Deluxe a Grand Deluxe (100-120 m2) mají kapacitu až 4 osoby, mají obývací část a 2 ložnice (lze i s vlastní vířivkou). Hotel disponuje i pokoji s bezbariérovými přístupy.
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.
Popis zařízení 1
Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (v ceně), SAT/TV, telefon, trezor a minibar (poplatek), coffee/tea set, pracovní stůl, balkón nebo terasu.
pojmenovani_zarizeni_2
Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře s možností 1 přistýlky
popis_zarizeni_2
Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (v ceně), SAT/TV, telefon, trezor a minibar (poplatek), coffee/tea set, pracovní desk, balkón nebo terasu.
Stravování
all inclusive-plná penze formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), pozdní snídaně, denní a půlnoční snack občerstvení, neomezená konzumace vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů 24 hodin denně. Hotel vyžaduje u stravování formálnější oblečení.
Náš názor
Skvělá vybavenost s možností vyžití ve všech ohledech není jediným kapitálem tohoto luxusního zařízení. Vysoce oceňujeme pestrost stravovacích možností a jejich vysokou kvalitu, dále vlastní Spa a wellness, velký areál bazénů včetně aquaparku, variabilitu typů ubytování, polohu u velké soukromé pláže a v neposlední řadě snadnou dostupnost okolních zajímavých míst či centra letoviska. Zmínit nutno i přístup k nejmenším hotelovým hostům (dětské sektory, bazény, dětský klub, herny aj.). Vřele doporučujeme.
Odkaz na WWW
https://www.corneliaresort.com/EN/Cornelia-Deluxe-Golf-Resort-Hotel-Belek-Antalya
www odkaz popis 1
www.corneliaresort.com/EN/Cornelia-Deluxe-Golf-Resort-Hotel-Belek-Antalya
Cena letecky/osoba zahrnuje
odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.3/5.0
Recenze od uživatele Jan Krauskopf

Jan Krauskopf

20.02.2020

4.0

Nadprůměrně dobré jídlo, zahraniční alko i nealko drinky zahrnuté v all-inclusive

Recenze od uživatele JUDr.Jiří Skořepa

JUDr.Jiří Skořepa

24.03.2019

4.0

Vybavení a služby na dobré úrovni. Doporučuji.

Recenze od uživatele Marek Krhovjak

Marek Krhovjak

21.02.2019

5.0

golfovy prodlouzeny luxusni vikend

Recenze od uživatele Zdeněk Knaizl

Zdeněk Knaizl

07.01.2019

5.0

Ochotny a mily personal jidlo dobre a velky vyber vseho krom veproveho masa

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti