Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa | volné termíny | Cestolapka.cz

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa Rivière du Rempart, Mauricius

Slušné
9 RECENZÍ
3.3

Popis
Novější resort s výhledem na úchvatnou tyrkysovou lagunu na straně jedné, a bujnou hornatou zelenou vegetaci na straně druhé!
Rychlý přehled
možnost příplatku na ALL INCLUSIVE resort jen pro dospělé zvýhodněné green fee na golfovém hřišti The Nine Azuri Golf benefity pro novomanžele svatební balíček ZDARMA Wi-fi internet zdarma
Stručná poloha
cca 60 minut jízdy z letiště přímo u bílé písečné pláže
Poloha
na severovýchodním pobřeží ostrova, přímo u bílé písečné pláže, v tropické zahradě, cca 20 minut od živého městečka Grand Baie. Klienti mají nárok na zvýhodněné green fee na golfovém hřišti The Nine Azuri Golf vč. shuttle transferů zdarma. Klienti mají také možnost využívat gastronomická zařízení sesterského resortu Radisson Blu Azuri. Vzdálenost od letiště cca 60 minut jízdy, od hl. města Port Louis cca 90 minut jízdy.
Pojmenování upoutávky 1
Zábava.
Popis upoutávky 1
Příjemné chvíle u beach baru.
Vybavení resortu
100 pokojů a suite zařízených v minimalistickém stylu. Klimatizace, 3 restaurace a bary, bazén, SPA centrum, fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, šlapací kola, kajaky, plážový volejbal, šipky, hrací automaty, boutique, business centrum, konferenční sál, lékař, Wi-fi internet zdarma, pronájem aut, půjčovna kol.
Vybavení pokoje
Superior garden pokoj - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa, sedací souprava.
Pojmenování zařízení 1
Superior garden pokoj pro 2 osoby
Popis zařízení 1
Superior garden pokoj pro 2 osoby
Stravování
polopenze, možnost dokoupení plné penze nebo ALL INCLUSIVE - vše formou bufetu.
Náš názor
Novější resort s výhledem na úchvatnou tyrkysovou lagunu na straně jedné, a bujnou hornatou zelenou vegetaci na straně druhé!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii pokojů či suite.
Odkaz na WWW
http://www.radissonblu.com/en/hotel-mauritius-postelafayette
www odkaz popis 1
Radisson Blu Poste Lafayette
Informace pro prodejce
možnost příplatku na ALL INCLUSIVE resort jen pro dospělé slevy pro novomanžele - 30% sleva na osobu Wi-fi internet zdarma
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha-Mauritius-Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, česky mluvící asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění.
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.3/5.0
Recenze od uživatele Hosnkw

Hosnkw

04.11.2022

3.0

brand calcitriol 0.25mg <a href="https://rocaltrtn.com/">buy rocaltrol 0.25mg for sale</a> order rocaltrol generic

Recenze od uživatele Aichag

Aichag

04.11.2022

3.0

order rocaltrol 0.25mg pill <a href="https://rocaltrtn.com/">buy calcitriol generic</a> rocaltrol online

Recenze od uživatele Eiogsc

Eiogsc

04.11.2022

3.0

purchase calcitriol online <a href="https://rocaltrtn.com/">order calcitriol 0.25mg generic</a> rocaltrol 0.25 mg drug

Recenze od uživatele Ojokvv

Ojokvv

03.11.2022

3.0

rocaltrol 0.25mg drug <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol buy online</a> calcitriol order online

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti