Hotel Amerikan | mapa | Cestolapka.cz

Hotel Amerikan Livigno, Itálie

Velmi dobré
22 RECENZÍ
4.1

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.1/5.0
Recenze od uživatele Michal Šefl

Michal Šefl

21.01.2020

5.0

Byli jsme zde na večeři a vynikající.

Recenze od uživatele Creeprovec

Creeprovec

05.10.2019

4.0

Velký výběr, přijatelné ceny, je zde i bazén. V ubytování okolo hotelu lze dostat slevový kupón do bazénu.

Recenze od uživatele Max B

Max B

11.02.2019

3.0

Hodnotím pouze restauraci: příjemné prostředí, obsluha funkční, avšak strohá, chladná, bez úsměvu. Pizza "prosciutto" byla chutná, ale nic zvláštního, co by člověk měl pamatovat. Útrata 16 Eur - pizza 7, 2 malé sklenky vína 7, couvert (= sůl a pepř?) 2 Eura.

Recenze od uživatele Pomaly Net

Pomaly Net

28.12.2018

5.0

Velmi hezké ubytování,strava překonala me očekávání. Strávil jsem zde vánoční svátky a nemam žádné výhrady.Velice příjemná obsluha restaurace .Z me strany mohu tento hotel vřele doporucit.

Recenze od uživatele Adam Zapletal

Adam Zapletal

05.04.2018

5.0

Hotel mě velmi příjemně překvapil. Byl jsem zde 3x a nemůžu si tu zde vynychválit. Snídaně a večeře jsou řešeny tak, že pod Hotelem je velká restaurace, kde máte na snídaně a večeře švédské stoly ale každý den so obědnáváte 3 chodovou večeři v ceně ubytování. Ubytování bylo velmi příjemné, buďto v hlavní budově nebo v domě hned vedle hotelu. Hotel má i svůj vlastní vlek kterým se může snadno dostat až nahoru na sjezdovky nebo přejet autobusy na vedlejší stranu Livigna.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti