Hotel Solaria | fotogalerie | Cestolapka.cz

Hotel Solaria Marilleva 1400, Itálie

Velmi dobré
8 RECENZÍ
3.7

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.7/5.0
Recenze od uživatele Aleš Bažant

Aleš Bažant

01.03.2019

3.0

Pokoje čisté a denně uklizeno. Vybavení starší. Hotel u sjezdovky ale první lyžování cca 25 min. od spuštění lanovky.

Recenze od uživatele Petra Kořená

Petra Kořená

25.02.2019

4.0

Velký hotelový komplex. Kabinová lanovka přímo u hotelu. Budovy jsou řešeny kaskádovitě nad sebou (osm pater). Díky tomuto rozmístění se dají všechna auta parkovat "pod střechou". Z našeho 2 lůžk.pokoje byl výhled akorát na ta zaparkovaná auta. Pokoj byl velmi tmavý. Jinak byl celkem prostorný. TV, malá lednice a tresor k dispozici. Koupelna s vanou a WC velká akorát, jen šlo špatně odvětrávat. Denně se uklízelo. Signál na pokoji žalostný, aspoň byl pokoj od práce :-D Jídlo bylo formou bufetu. Pozor na obuv! Do jídelny Vás nepustí v žabkách, či pantoflích. První večer po příjezdu nemilosrdně vracel personál hosty zpět na pokoj, aby se vhodně obuli. Jinka byl personál velmi milý. Jen občas haprovala domluva v angličtině. Jídlo bylo výborné, člově musel ochutnat ze všeho :-) Do hotelového bazénu Vás nepustí bez koupací čepice. Tu si můžete za 3 eura koupit v baru vedle bazénu a pak už je Vaše. Čepice lze zakoupit ale i v místních suvenýrech, levnější o 30 centů nebo v supermarketu o stanici lanovky výše za 1,9 eur. Nebo si holt přibalte do kufru svou. V komplexu je jeden malý supermarket, suvenýry, obchod se sportovím oblečením a restaurace. Lyžárna se nachází nad posledním patrem hotelu a dle vyvěšeného upozornění, prý hotel není zodpovědný za případnou ztrátu vybavení, které si ve skříňce na klíč necháte. Free wifi bezvadně fungovala pouze v baru vedle bazénu. Celkově hodnotím 4*, s pobytem jsem byla velmi spokojená.

Recenze od uživatele Michal H.

Michal H.

26.06.2017

4.0

Výborná poloha - u sjezdovky, super ubytování

Recenze od uživatele Petr Jašek

Petr Jašek

01.02.2017

4.0

Hotel vypadá z venku hezky zevnitř je vidět, že už má něco za sebou. Nicméně se jedná o povedenou stavbu. Přes to, že je to poměrně rozlehlá stavba, je všude relativně blízko, z auta do apartmánu, z apartmánu k lyžárně a vleku se dostanete pohodlně buď vnitřkem hotelu nebo venkem, podle počasí a nálady. Problém je internet, volná WiFi je dostupná pouze v restauraci a velmi omezené kapacitě.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti