Heritage Awali Golf & Spa Resort | volné termíny | Cestolapka.cz

Heritage Awali Golf & Spa Resort Bel Ombre, Mauricius

Vynikající
15 RECENZÍ
4.6

Popis
Nejlepší 5* ALL INCLUSIVE resort na ostrově! V tradičním elegantním africkém designu v klidném prostředí nedotčené přírody u okouzlující pláže! Vhodné pro rodinnou dovolenou! Pro golfisty!
Rychlý přehled
ALL INCLUSIVE v ceně možnost příplatku na Premium ALL INCLUSIVE benefity pro novomanžele zdarma 1 lázeňská procedura na pobyt pro golfisty - green fee v ceně slevy pro děti do 18 let možnost ubytování až 2 dětí v pokoji s rodiči neomezená konzumace sektu možnost využívání 9 restaurací bazén vyhrazený jen pro dospělé Wi-fi internet zdarma
Stručná poloha
cca 40 minut jízdy z letiště přímo u 1 km dlouhé písečné pláže v blízkosti golfového hřiště
Poloha
Bel Ombre, nejlepší ALL INCLUSIVE resort na Mauritiu se nachází v jižní části ostrova, přímo u vlastní 1 km dlouhé písečné pláže s tyrkysovou lagunou a výhledem na vulkanické pohoří a pole s cukrovou třtinou. Vzdálenost od letiště cca 40 minut, od hl. města Port Louis cca 60 minut. V těsné blízkosti se nachází mistrovské golfové hřiště Heritage Golf Club. Resort je součástí komplexu Heritage Resorts (Heritage Le Telfair, Heritage Awali, Heritage The Villas), který se nachází na nedotčeném jižním pobřeží ostrova Mauricius na 2.500 ha zachovalého parku a nabízí paletu luxusního pohostinství s dokonalou kombinací nádherné pláže, bujné přírody, historie a dobrodružství. Jedinečná destinace se pyšní nejlepším golfovým hřištěm v Indickém oceánu, rozmanitými kulinářskými koncepty ve 12 restauracích, výjimečnými lázněmi, přírodní rezervací a historickým domem Plantation House z 19. století.
Pojmenování upoutávky 1
Pláž.
Popis upoutávky 1
Příjemné posezení přímo na pláži.
Vybavení resortu
160 prostorných pokojů a suite a 1 vila s privátním bazénem. 12 restaurací a barů, 3 bazény (z toho jeden jen pro dospělé), Seven Colours Spa, fitness, aerobic, jóga, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, kite surfing, šlapací kola, vodní lyže, katamarány, kajaky, rybaření, tenis, plážový volejbal, fotbal, golf, stolní tenis, billiard, jízda na koni, boutique, dětský klub, kadeřník, business centrum, konferenční sál, Wi-fi internet zdarma, lékař, hlídání dětí, pronájem aut, půjčovna kol. Možnost vstupu a užívání všech zařízení komplexu Domaine de Bel Ombre, kam jezdí pravidelný shuttle. Volný vstup na 18jamkové mistrovské golfové hřiště, golfový klub Heritage a bezplatné neomezené green fee na golfovém hřišti Le Chateau.
Vybavení pokoje
Deluxe garden view pokoj - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, espresso přístroj, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, WC, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí.
Pojmenování zařízení 1
Deluxe garden view pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky a možnost ubytování pro 2 děti
Popis zařízení 1
Deluxe garden view pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky a možnost ubytování pro 2 děti
Stravování
formou ALL INCLUSIVE, možnost dokoupení Premium ALL INCLUSIVE (čerpání All Inclusive od příjezdu až do odjezdu).
Náš názor
Nejlepší 5* ALL INCLUSIVE resort na ostrově! V tradičním elegantním africkém designu v klidném prostředí nedotčené přírody u okouzlující pláže! Vhodné pro rodinnou dovolenou!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve suite nebo vile.
Odkaz na WWW
http://www.heritageresorts.mu/awali-welcome.html
www odkaz popis 1
Heritage Awali Golf & Spa Resort
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha-Mauritius-Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, česky mluvící asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění.
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Celkové hodnocení 4.6/5.0
Recenze od uživatele Gabriela Hyklova

Gabriela Hyklova

12.02.2020

5.0

Krásné, exotické, čisté, udržované, klidné, bezpečné, ideální místo pro klidnou a luxusní dovolenou.

Recenze od uživatele Petr Dufek

Petr Dufek

26.10.2019

5.0

Nádherné prostředí

Recenze od uživatele Jan Říha

Jan Říha

25.08.2019

5.0

Nejlepsi a nejhezci. Vynechejte 3x dovolenou v Recku a uzijte si opravdovou dovolenou na ostrove Mauricius.

Recenze od uživatele Petr Skuček

Petr Skuček

08.02.2019

5.0

Krásný hotel uprostřed panenské přírody. Čisté pokoje s velkým balkónem nebo terasou. Dvakrát denně úklid pokojů a doplnění minibaru. Spousta aktivit zdarma a další za příplatek. Usměvavý a vstřícný personál, který vám vždy rád poradí. Vše, co jsme zde jedli, bylo vynikající. Velký výběr v hlavní restauraci a příjemné posezení třeba i s výhledem na moře. Bazény čisté s příjemně teplou vodou. Každý večer živá hudba a posezení v baru u bazénu. Na pláž doporučuji boty do vody, je zde dost polámaných koralů a silné proudy. Celkový dojem z hotelu je nezapomenutelný. Děkujeme personálu Awali za skvělí servis a úžasné strávený čas.

Recenze od uživatele Pavel Vanicek

Pavel Vanicek

05.11.2018

5.0

Klid a nádherná příroda příjemní lidé.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti