Vila Beatrice - Resort Beatrice, Tatranská Lomnice | recenze | Cestolapka.cz

Vila Beatrice - Resort Beatrice, Tatranská Lomnice Tatranská Lomnica, Slovensko

Velmi dobré
30 RECENZÍ
4.3

Poloha

Resort Beatrice se nachází v blízkosti centra Tatranské Lomnice, v centru Národního parku Vysoké Tatry, které jsou nejvyšší částí Karpat a dosahují nadmořské výšky 2600 m. Lanovka a vlaková stanice jsou vzdáleny cca 500 m od vily. V okolí se dále nachází nespočetné množství turistických tras, které nabízí poznání krásné okolní přírody a malebných přilehlých vesniček.

Stravování

Bez stravy. Možnost dokoupení snídaní.

Ubytování

Apartmány se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, chladničkou a minibarem. Apartmán A2+2 se skládá z obývacího pokoje, vybaveného kuchyňského koutu s jídelním koutem, rozkládacího lůžka pro dvě osoby a ložnice pro dvě osoby. Maximální obsazenost čtyři osoby.Apartmán A3+2 se skládá z obývacího pokoje, vybaveného kuchyňského koutu s jídelním koutem, rozkládacím lůžkem pro jednu osobu a ložnice pro tři osoby (manželská postel a jedno samostatné lůžko) Některé apartmány jsou mezonetové. Apartmán A4+2 se skládá z obývacího pokoje, vybaveného kuchyňského koutu s jídelním koutem, rozkládacího lůžka pro dvě osoby a dvěma ložnicemi, každá pro dvě osoby. Některé apartmány jsou mezonetové.

Vybavení

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar s terasou, dětská herna, velká zahrada s krbem, lehátka, dětské hřiště, Wi-Fi (zdarma), parkoviště. Zdarma: trezor v recepci, Wi-Fi na pokojích, parkoviště. Za poplatek: sauna.

TIP

Luxusně zařízená vila Beatrice je situována nedaleko centra Tatranské Lomnice pod úpatím Lomnického štítu. Místo je vhodné pro strávení aktivní i odpočinkové dovolené v krásném prostředí. Apartmány doporučujeme jak pro romantickou dovolenou, tak i pro rodiny s dětmi.

Celkové hodnocení 4.3/5.0
Recenze od uživatele František Sviba

František Sviba

24.07.2020

5.0

Pekne ubytovani s krasnym vyhledem na hory a Lomnicky stit. Strategicky pro vyslapy a premistnovani vlakem super misto. Ohledne Beatrice, po vsech strankach nema chybu.

Recenze od uživatele Tereza Bellanová

Tereza Bellanová

20.06.2020

4.0

Vše v naprostém pořádku, čisto, příjemný personál. Jen pokud se vejde z pokoje do společných prostor, je to jako vejít do sauny, bylo přetopeno, velmi špatně se mi ve společných prostorách dýchalo.snídaně byly poněkud strohé a jednotvárné, chybělo ovoce a dostatek džusu.

Recenze od uživatele Petr Řihák

Petr Řihák

17.10.2019

5.0

Skvělé ubytování

Recenze od uživatele Jirka Passos

Jirka Passos

27.08.2019

5.0

Perfektně vybavené apartmány. Kousek od nádraží. Parkování zdarma. Skvělý výhled na Tatry v ceně.

Recenze od uživatele Miroslav Plachy

Miroslav Plachy

29.12.2016

4.0

Pěkné a klidné ubytování.Dobrý poměr kvalita-cena.Ochotný personál.Vše v dosahu bez nutnosti auta.Sjezdovka,obchody,restaurace.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti