Lily Beach Resort & Spa | fotogalerie | Cestolapka.cz

Lily Beach Resort & Spa Atol Ari, Maledivy

Velmi dobré
22 RECENZÍ
4.1

Popis
První resort tohoto druhu na Maledivách - stravování formou Luxury Platinum Plan, tzv. Premium All Inclusive. Vše v ceně! Nádherná laguna s úžasnou mořskou faunou a flórou stvořená pro šnorchlování!
Rychlý přehled
transfer - hydroplán nebo vnitrostátní let a rychloloď jedinečný koncept prémiového ALL INCLUSIVE v ceně luxusní, přesto dostupná volba moderní a elegantní resort možnost ubytování až 2 dětí ve vile s rodiči benefity pro novomanžele úžasné šnorchlování na vlastním útesu vhodné pro rodiny s dětmi i pro páry unikátní Spa všechny vodní vily s privátním bazénem Wi-fi internet zdarma benefity pro novomanžele
Stručná poloha
80 km od letiště v Malé u nejlepších míst na světě k pozorování žraloků obrovských
Poloha
South Ari Atoll, vzdálenost od letiště 80 km - transfery hydroplánem 25 minut nebo vnitrostátní let Fly Me 30 minut, dále pak rychlolodí 30 minut.
Pojmenování upoutávky 1
Bazén.
Popis upoutávky 1
Pohled na bazén.
Rozloha
délka cca 600 m, šířka cca 110 m.
Popis resortu
resort nově otevřený v březnu 2009 se pyšní 125 velmi elegantními vilami v 9 kategoriích. Resort nabízí víc než All Inclusive - od neomezeného požívání koktejlů, brandového alkoholu, šampaňského Taittinger Brut až po bezplatné šnorchlování a dokonce i bezplatné cigarety. Resort Vám nabídne jen samé kvalitní značky, dobrá vína a poctivá jídla.57 Beach vil, 6 Beach Family vil, 16 Lagoon vil, 36 Deluxe vodních vil, 4 Sunset vodní suite. V roce 2019 představil resort nové kategorie ubytování - Beach Suite, Beach Suite s jacuzi, Beach Suite s bazénem a Beach Residence s bazénem.
Vybavení resortu
3 restaurace, 3 bary, 2 bazény, dětský bazén, SPA centrum, fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, jízda na banánu, wake-boarding, ponorka, katamarány, kanoe, rybaření, tenis, plážový volejbal, stolní tenis, billiard, boutique, dětský klub, lékař, Wi-fi internet zdarma.
Vybavení pokoje
Beach vila (68 m2) - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, espresso přístroj, fén, telefon, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, terasa, plážová lehátka. Možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí.
Pojmenování zařízení 1
Beach vila pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí
Popis zařízení 1
Beach vila pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí
Stravování
formou Luxury Platinum Plan - Premium ALL INCLUSIVE:* letištní salónek v Male - občerstvení, nápoje a Wi-fi internet* snídaně, oběd a večeře v hlavní restauraci Lily Maa - široký výběr formou bohatého bufetu* výběr z 80 prémiových druhů kvalitních červených, růžových i bílých vín a také sektů* šampaňské Taittinger Brut* nelimitovaný počet alkoholických a nealkoholických koktejlů a drinků, nealko džusů a nápojů, kávy a čaje* á la carte menu na oběd a snacks, drinky - Aqua Pool Bar a Vibes Bar* minibar - pravidelně doplňován pivem, vínem, nealko nápoji, minerální vodou a malými snacky* 1x za pobyt večeře á la carte v restauraci Tamarind* 4 druhy cigaret ve všech barech* Wi-fi internet zdarma* vybavení na šnorchlování s ploutvemi pro každého klienta* 3 výlety zdarma na osobu a pobyt (rybaření při západu slunce, výlet na neobydlený ostrov vč. občerstvení, apod.)* vstup do sportovního centra, tenis, fitness, nemotorizované vodní sporty, plážový volejbal, stolní tenis, biliár, šipky a další různé aktivity* diskotéka a živá hudba několikrát v týdnu* "Turtles" Kids Club - dětský klub pro děti** popis těchto služeb je informativní, přesný popis může být operativně změněn resortem s ohledem na sezónu, naplněnost resortu či nepředvídatelné situace
Náš názor
První resort tohoto druhu na Maledivách - stravování formou Luxury Platinum Plan, tzv. Premium All Inclusive. Vše v ceně! Nádherná laguna s úžasnou mořskou faunou a flórou stvořená pro šnorchlování!
Speciální nabídka
* SUNSET WATER SUITE* láhev šampaňského a košík ovoce* expresní check-in* privátní služby butlera* neomezený vstup do restaurace Tamarind* privátní Sunset Cruise* DELUXE WATER VILLA* láhev sektu ** popis těchto služeb je informativní, přesný popis může být operativně změněn resortem s ohledem na sezónu, naplněnost resortu či nepředvídatelné situace
Poznámka
za příplatek možnost ubytování v Beach Family vile, Lagoon vile, Deluxe vodní vile či Sunset vodní suite.
Odkaz na WWW
http://www.lilybeachmaldives.com
www odkaz popis 1
LilyBeach Resort & Spa
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha - Male - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u resortu, transfery uvedené v popisu resortu, pobytové taxy, asistenci místního partnera/resortu, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění, služby česky mluvícího delegáta na letišti v Male - 1.400 Kč za pár nebo 2.000 Kč za rodinu.
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Celkové hodnocení 4.1/5.0
Recenze od uživatele Zdeněk Slavík

Zdeněk Slavík

15.02.2020

5.0

Krasa pozdrav vsem Slavikovi

Recenze od uživatele Patrik Novotný

Patrik Novotný

14.01.2020

5.0

Nádherné místo pro náročné.

Recenze od uživatele Petr Huml

Petr Huml

28.12.2019

5.0

Dobrý obsluha je dobrá a jídlo dobrý a krmění ryb dobrý

Recenze od uživatele lubomir kubec

lubomir kubec

30.03.2018

5.0

Nádherné místo pro náročné...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti