Hotel Resort Veronza | mapa | Cestolapka.cz

Hotel Resort Veronza Cavalese, Itálie

Velmi dobré
10 RECENZÍ
4.2

K tomuto hotelu jsme bohužel více informací nechytili. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.2/5.0
Recenze od uživatele Filip OEGP

Filip OEGP

22.02.2020

4.0

Myslím že kvalita se poněkud zhoršila od doby kdy jsem tu byl naposledy. Zejména mi vadilo že na snídaňi se podává místo míchaných vajíček jakási nažloutlá brečka co vajíčka viděla jen z dáli.

Recenze od uživatele Lucie Kralova

Lucie Kralova

02.02.2020

5.0

Široká nabídka služeb, vhodné pro rodiny s dětmi, skvělý výhled, profesionální služby

Recenze od uživatele Vaclav Carvan

Vaclav Carvan

28.02.2018

4.0

Cenově dostupné ubytovaní. Bazen v ceně jen nutnost koupaci čepice nebo na místě za 3€. Měli jsme podkrovní pokoj kde si musí dát člověk pozor na hlavu.

Recenze od uživatele Radovan Vančura

Radovan Vančura

16.02.2018

3.0

Klady: dobre zázemí s bazénem..... parkoviště velké.. teplo na pokoji.. zapory: chudé vybavení v kuchyni.... malé apartmány, wifi pouze v lobby.. sauna za poplatek... daleko k ostatním lyžařský centrum mimo Cavalese

Recenze od uživatele Jiří Svoboda

Jiří Svoboda

07.07.2016

5.0

Parádní místo na strávení dovolené na horách. Kousek od Veronzy jsou 3 velká lyžařská střediska, stačí sjet kopec a jste ve městě Cavalese a výhled je tu také výborný. V hotelu se nachází restaurace (výborná s příjemnou obsluhou), bazen, posilovna i masáže. WIFI je dostupná zadarmo, pouze ve střetům patře už signál nestačí a WIFI neběží. Sečteno a podtrženo, hotel je opravdu dobrý a jediné mínus co bych snad našel je, že potkáte asi milion Čechů :).

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti