Lordos Beach | volné termíny | Cestolapka.cz

Lordos Beach Larnaca, Kypr

Slušné
11 RECENZÍ
3.0

Popis
Velmi oblíbený a vyhledávaný hotel u písečné pláže.
Rychlý přehled
výborná vybavenost a úroveň služeb stravování přímo v hotelu prostorné sluneční terasy doporučena včasná rezervace
Stručná poloha
hotel přímo u pláže poblíž pobřežní promenády centrum střediska 9 km mezinárodní letiště Larnaca 16 km
Poloha
4* hotel Lordos Beach leží v turistické části Larnaca - Dekelia, necelých 9 km od rušného centra města s jeho nákupními možnostmi či tuirsticky a historicky zajímavými místy. Do centra města, stejně jako do řady zajímavých míst v okolí, se lze snadno dopravit místní dopravou, jejíž zastávka je cca 150 m od hotelu. Již v přímém okolí budete mít možnost navštívit místní obchůdky, taverny, kavárny aj. Hotelový komplex se pyšní výtečnou polohou přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Mezinárodní letiště je vzdáleno 16 km (doba transferu cca 25 min).
Pojmenování upoutávky 1
Stravování.
Popis upoutávky 1
Stravování formou bohatého bufetu.
Vybavení hotelu
členitý moderní hotelový komplex tvoří hlavní vícepatrová budova s několika ubytovacími křídly a areál bazénů vsazen do udržované hotelové zahrady protkané chodníky, která se v přední části dotýká pláže. Uvítá Vás elegantní vstupní hala s recepcí a výtahy, lobby s příjemným piano barem, k dispozici Vám budou 2 restaurace (hlavní bufetová restaurace Atlantis a a´la carte restaurace Oceanis) podávající speciality tradiční kyperské i mezinárodní kuchyně, k posezení u nápoje poslouží vnitřní bar, venkovní bar s vyhlídkovou terasou a bar na pláži. Ve vnitřních prostorách se Vám dále nabízí moderní konferenční sál, společenská TV místnost, busieness centrum, internetový koutek (Wi-Fi připojení ve společných prostorách zdarma), obchod se suvenýry, dětská herna, zajisté potěší hotelové Spa and wellnes s vnitřním bazénem, saunou, parní lázní, možností masáží a kosmetiky, samozřemostí je výborně vybavené fitness. Venkovní areál má velký sladkovodní bazén, dětský bazén se skluzavkami v provedení hradní pevnosti, prostorné sluneční terasy u bazénů i v udržované hotelové zahradě v části poblíž pláže (lehátka a slunečníky zdarma, i na pláži). K aktivnějšímu odpočinku Vám poslouží tenisové kurty (s osvětlením, za poplatek), stolní tenis, herna, kulečník, plážový volejbal, nabídka vodních sportů aj. V hlavní sezóně hotel nabízí řadu tématických večerů nebo animačních denních programů pro všechny věkové kategorie. Privátní parkoviště je hotelovým hostům k dispozici zdarma.
Vybavení pokoje
v nabídce hotelu jsou moderně a velice hezky zařízené 2lůžkové pokoje kategorií Classic a Superior (23 m2), rodinné pokoje s kapacitou 4 osoby (23 m2, 1 místnost s rozkládací sofa) a suity (27-46 m2) v několika kategoriích (na vyžádání, liší se velikostí, umístěním, kapacitou a výhledem). Pokoje i suity mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojené (zdarma), minibar (na vyžádání, poplatek), trezor, stolek a židle, balkón nebo terasa (výhled na moře za poplatek).
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností přistýlky.
Popis zařízení 1
mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojené (zdarma), minibar (na vyžádání, poplatek), trezor, stolek a židle, balkón nebo terasa (výhled na moře za poplatek).
Stravování
snídaně, za příplatek polopenze, plná penze formou bohatého bufetu.
Náš názor
hotel se zaslouženě řadí mezi nejoblíbenější v dané lokalitě, poskytuje vynikající služby a cenovou dostupnost, výhodou je široká škála služeb, možnost stravování přímo v hotelu a prostorný venkovní areál. Doporučujeme včasnou rezervaci, ideální i pro rodiny s dětmi.
Odkaz na WWW
https://lordosbeach.com.cy
www odkaz popis 1
www.lordosbeach.com.cy
Cena letecky/osoba zahrnuje
ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.

Celkové hodnocení 3.0/5.0
Recenze od uživatele Tcjbaw

Tcjbaw

Před měsícem

3.0

brand atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg tablet</a> lipitor 20mg for sale

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti