Ocean Blue & Sand | fotogalerie | Cestolapka.cz

Ocean Blue & Sand Punta Cana, Dominikánská republika

Slušné
9 RECENZÍ
2.9

Pláž

Písčitá pláž lemovaná palmami se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A PLÁŽOVÉ OSUŠKY ZDARMA, BAR NA PLÁŽI. Motorizované vodní sporty za poplatek.

Poloha

Hotel se nachází ve východní části Dominikánské repubilky, v oblasti Punta Cana, přímo u krásné pláže Arena Gorda pokryté bílým pískem. Mezinárodní letiště Punta Cana je vzdáleno asi 25 km. Městečko El Cortecito cca 5 km, golfové hřiště Iberostar Golf Course cca 3 km, další golfové hřiště Punta Blanca cca 10 km.

Stravování

Program all inclusive je poskytován 24 hodin denně a zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře v některé z tématických restaurací po předchozí rezervaci, během dne lehké občerstvení. Neomezené množství vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a vybrané zahraniční nápoje v restauracích a barech. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Na večeři je vyžadováno formální oblečení.

Ubytování

Prostorné a komfortně zařízené pokoje junior suite s balkonem nebo terasou a výhledem do zahrady disponují sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) a jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV, telefonem, setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem, minibarem, žehličkou a žehlícím prknem. Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, dvě hlavní restaurace, šest tématických restaurací s obsluhou (francouzská, mexická, italská, americká, japonská, jihoamerická), jedenáct barů (včetně baru u bazénu a baru na pláži), dva bazény, vířivky, dětský bazén, denní a večerní animační programy, miniklub, konferenční místnost, obchod se suvenýry, minimarket, diskotéka, kasíno.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách a na pokojích), slunečníky a lehátka u bazénu, fitness, stolní tenis, tenis, šipky, aerobik, kulečník, bowling, půjčovna kol, vybrané vodní sporty.
Za poplatek: Spa centrum, masáže, potápění, golf.

TIP

Luxusní pětihvězdičkový hotelový komplex nacházející se ve východní části Dominikánské republiky, přímo u široké písčité pláže lemované palmami, se pyšní elegantními a prostornými pokoji, prémiovým programem all inclusive a širokou škálou sportovních a zábavních aktivit. Díky skvělému servisu a stylovému, klidnému prostředí bude dovolená v tomto hotelu jistě nezapomutelným zážitkem i pro náročné klienty.

Celkové hodnocení 2.9/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti