Ykd Tourist Rest | volné termíny | Cestolapka.cz

Ykd Tourist Rest Hikkaduwa, Srí Lanka

Ujde to
2 RECENZÍ
1.8

Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd. Vydejte se s námi na tento tropický ostrov v Indickém oceánu do letoviska Hikkaduwa, které leží 100 km jižně od hlavního města Colombo a pyšní se svými uchvatnými plážemi a nadstandartními turistickými službami. Užijte si sluníčka, překrásného moře a místní atmosféru.


PROŽIJTE VAŠÍ EXOTICKOU DOVOLENOU V HOTELU YKD TOURIST REST
2* BEZ SNÍDANĚ!!!

Popis Lokace
HIKKADUWA:

Letovisko západního pobřeží s krásnými písčitými plážemi leží 100 km jižně od hlavního města Colombo. Oblast je známá především turistikou, rybolovem a je ideální lokalitou pro vyznavače windsurfingu. V Hikkaduwě můžete vidět také buddhistický chrám "Gangarama Mahavhara", poblíž jsou i chrámy "Seenigama, Purana Totagama Kaja Mashavihara nebo Kumarakanda Vihra". Ve městě žije cca 80 000 obyvatel a za navštívení stojí chovná stanice mořských želv. K dispozici jsou obchůdky, bary a restaurace, kam můžete zavítat k nákupu suvenýrů a občerstvení.

Popis ubytování
YKD TOURIST REST 2**:

2* jednoduchý penzion se nachází cca 2 hodiny jízdy od mezinárodního letiště v Colombu, v centur letoviska Hikkaduwa. 50 m od pláže Hikkaduwa - oddělena místní komunikací, kde se v blízkosti nachází korálový útes - skvělé místo pro šnorchlování, potápění a rybaření. Naleznete zde celkem 11 pokojů v několika kategorií- standard bez klimatizace (jednoduché pokoje pro max. dvě osoby s ventilátorem a wifi připojením), pokoj standard s klimatizací (jednoduché pokoje pro max. dvě osoby s klimatizací a wifi připojením), pokoj Suit (pokoje s manželskou postelí, wifi připojením a setem pro přípravu kávy a čaje). Nabízí se zde kontinentální snídaně a ze služeb pak prádelna. Vhodné pro nenáročné a aktivní cestovatele.

Strava

Kuchyně na Sri Lance nabízí plno gurmánských specialit a lahůdek. Skládá se z ovoce a zeleniny, kokosových ořechů, mořských plodů. Tamní speciality ovlivnily národy, které měly se Srí Lankou co do činění. Byli to Arabové, Indové, Holanďani či Angličané. Vliv jednotlivých kuchyní se dodnes promítá v pokrmech domorodců a tvoří zajímavé směsi chutí. Hlavní vliv má pochopitelně kuchyně indická, v mnoha ohledech jsou obě kuchyně totožné.

Program
1. DEN
Odlet z České republiky (dle potvrzeného letového řádu)

2. DEN (LETIŠTĚ/HIKKADUWA)
Po příletu se setkáte s anglicky hovořícím průvodcem, následuje transfer do hotelu YKD TOURIST REST 2** v HIKKADUWĚ
Ubytování
Volný program

3. DEN - předposlední DEN - (HIKKADUWA)
Volný program
Možnost fakultativních výletů

POSLEDNÍ DEN
Snídaně v hotelu
Odjezd na letiště

Přílet do České republiky (dle potvrzeného letového řádu)

Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 1.8/5.0
Recenze od uživatele Lwzfsx

Lwzfsx

04.11.2022

3.0

buy calcitriol 0.25mg pill <a href="https://rocaltrtn.com/">order calcitriol 0.25mg pill</a> order rocaltrol for sale

Recenze od uživatele Bpgttt

Bpgttt

04.11.2022

3.0

order rocaltrol sale <a href="https://rocaltrtn.com/">buy rocaltrol 0.25mg pills</a> cheap rocaltrol

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti