Qawra Palace | volné termíny | Cestolapka.cz

Qawra Palace Qawra, Malta

Slušné
72 RECENZÍ
2.9

Popis
Příjemný 4* hotel s rodinnou atmosférou se nachází přímo na pobřežní promenádě. Hotel Qawra Palace je oblíbený pro svou polohu. Během několika minut chůze se dostanete do centra letoviska, kde se nachází obchody, kavárny, restaurace a bary.
Rychlý přehled
hotel vhodný pro rodiny venkovní bazén s výhledem na moře animační programy
Stručná poloha
přímo na pobřežní promenádě skalnatá pláž přes silnici autobusová zastávka před hotelem
Poloha
4* hotel s rodinnou atmosférou stojící přímo na pobřežní promenádě nabízí panoramatický výhled na záliv Salina Bay v letovisku Qawra, cca 50 m od skalnaté pláže a jen pár minut chůze od malé písečné pláže a od centra letoviska, kde se nachází spousta barů, restaurací, diskoték a kin.
Vybavení hotelu
4* hotel, 392 pokojů, restaurace, pizzerie, bar, noční klub, kavárna, vnitřní vyhřívaný bazén, venkovní bazén, dětský bazén, tenis, minigolf, vodní sporty, masáže, sauna, jacuzzi, kadeřnictví, obchodní zóna, internet, půjčovna aut a kol, animační programy.
Vybavení pokoje
2-lůžkové pokoje s možností přistýlky, příslušenství, klimatizace, SAT-TV, fén (na vyžádání), telefon, chladnička, varná konvice a trezor (za poplatek), balkon nebo terasa.
Pojmenování zařízení 1
Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky
Popis zařízení 1
2-lůžkové pokoje s možností přistýlky, příslušenství, klimatizace, SAT-TV, fén (na vyžádání), telefon, chladnička, varná konvice a trezor (za poplatek), balkon nebo terasa.
pojmenovani_zarizeni_2
Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře s možností přistýlky
popis_zarizeni_2
2-lůžkové pokoje s výhledem na moře s možností přistýlky, příslušenství, klimatizace, SAT-TV, fén (na vyžádání), telefon, chladnička, varná konvice a trezor (za poplatek), balkon nebo terasa.
Stravování
snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze formou bufetu.
Náš názor
hotel je vhodný zejména pro rodiny s dětmi.
Poznámka
za příplatek možnost ubytování v pokojích s výhledem na moře.
Odkaz na WWW
http://www.qawrapalacemalta.com
www odkaz popis 1
www.qawrapalacemalta.com
Cena letecky/osoba zahrnuje
ubytování na 7/10/11/14 nocí se snídaní, leteckou dopravu Praha - Malta - Praha, letištní a bezbečnostní taxy, transfery letiště - hotel - letiště, asistenci místní CK.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku, komplexní pojištění 30 Kč osoba/den. S účinností od 1. 6. 2016 je na všech maltských ostrovech (Malta, Gozo, Comino) zavedena tzv. ekologická daň, kterou hradí osoby ve věku od 18 let ubytované v místních ubytovacích zařízeních všech typů (vč. hostitelských rodin). Poplatek vybírají přímo ubytovatelé v místě pobytu, a to ve výši 0,5 EUR/osoba/noc, max. 5 EUR/osoba/pobyt. Osoby mladší 18 let jsou od tohoto poplatku osvobozeny.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 2.9/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti