Sea Cliff Resort | fotogalerie | Cestolapka.cz

Sea Cliff Resort Zanzibar a Tanzanie

Popis hotelu

Poloha
Luxusní hotel Sea Cliff Resort & SPA Zanzibar umístěný na vysokém pobřeží s panoramatickým výhledem na Indický oceán. Objekt se nachází na severozápadním pobřeží ostrova cca 18 km od centra Stone Town, cca 50 km od Nungwi. Letiště je vzdáleno cca 25 km. Povinná pobytová taxa - platí se na místě v hotelu - cca 1 USD/os./den.

Pláž
Hotel Sea Cliff Resort & SPA Zanzibar se nachází cca 800 m od široké pláže s bílým pískem (přístup stezkou) s oddělenou hotelovou částí. Lehátka a slunečníky jsou pro hotelové hosty k dispozici zdarma.

Vybavení
Recepce 24h, prostorná lobby, hlavní restaurace Mangapwani s místní a mezinárodní kuchyní a restaurace a'la carte Kobe (za poplatek), 3 bary: hlavní bar Zanzi-bar, Jetty bar na molu a plážový bar, 2 bazény, z toho jeden bazén typu infinity s bezplatnými lehátky a slunečníky a dětský bazén. Navíc: parkoviště, úschovna zavazadel, za poplatek: obchody, směnárna, prádelna, půjčovna aut.

Strava
Snídaně a večeře formou bufetu (možnost doplatku za program half board plus - navíc nealkoholické a místní alkoholické nápoje v barech v jejich otevírací době). Za příplatek program full board - navíc obědy podávané formou bufetu nebo All Inclusive: snídaně, obědy a večeře, nealkoholické a místní alkoholické nápoje v barech během jejich otevírací doby.

Sport a zábava
Hotel Sea Cliff Resort & SPA Zanzibar organizuje denní a večerní animační program pro děti i dospělé s živou hudbou. Hostům jsou k dispozici: šipky, kulečník, stolní tenis, dva tenisové kurty (zapůjčení vybavení za příplatek), squashový kurt (zapůjčení vybavení za příplatek), půjčovna kol, plážový volejbal, posilovna. Za příplatek: vodní sporty na pláži, lekce potápění, golfové hřiště. Pro nejmenší: miniklub, hřiště.

Internet
V areálu hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Místní kategorie
*****

Webové stránky
www.seacliffzanzibar.com

Náš názor
Malebná poloha, různé typy pokojů, chutná kuchyně a přátelské služby - to jsou hlavní výhody tohoto elegantního hotelu. Hotel Sea Cliff Resort & SPA Zanzibar je ideálním místem na rodinnou dovolenou a exotický pobyt ve dvou. Vzhledem k velmi širokému sportovně-rekreačnímu zázemí jej doporučujeme zejména hostům, kteří preferují aktivní trávení volného času.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem s mezipřistáním, letištní taxy, ubytování (10 nebo 11 nocí) v hotelech, transfery: letiště - hotel - letiště, stravování dle popisu vybraného hotelu, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní

Základní cena nezahrnuje: vízum do Tanzánie (cca 50 USD/os.), fakultativní výlety, spropitné, další jídla a nápoje a ostatní osobní výdaje.

Důležité! Přečtěte si aktuální Covid podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Zanzibar - wypoczynek

Upozornění! Výše uvedené ceny víz byly uvedeny ke dni 28.02.2023 a mohou se změnit.

Květen - Od 28 350,-

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti