Cha-Da Krabi Thai Village Resort | recenze | Cestolapka.cz

Cha-Da Krabi Thai Village Resort Krabi, Thajsko

Velmi dobré
29 RECENZÍ
3.5

Vybavení:
Prázdninová vesnice nabízí hostům celkem 120 pokojů. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Je zde hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V komplexu se nachází restaurace, snídaňový salónek a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Komplex nabízí službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování:
V pokojích je klimatizace, ventilátor, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio, stereo aparatura a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/Zábava:
Prázdninová vesnice má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hostům jsou k dispozici slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Pro fanoušky vodních sportů je zde potápění. V hotelové nabídce jsou také indoorové sportovní aktivity. Komplex nabízí fitness studio a za poplatek kulečník. V komplexu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, kosmetický salon a masáže. Pro děti je připraven zábavní program s mnoha zajímavými aktivitami.

Stravování:
V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře.

Kreditní karty:
Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.5/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti