Primorsko Grandhotel | volné termíny | Cestolapka.cz

Primorsko Grandhotel Primorsko, Bulharsko

Slušné
23 RECENZÍ
3.1

Popis

Poloha
Hotel Primorsko Del Sol byl znovu uveden do provozu v roce 2017, je po částečné renovaci a také po změně vlastníků a managementu. Nachází se v severní části Primorska, cca 800 m od centra a cca 500 m od autobusového nádraží. Primorsko je bývalou rybářskou vesnicí, která se v posledních letech rychle rozvíjela. Kromě malebných pláží a teplého moře nabízí rovněž mnoho dalších zajímavostí - pro milovníky poznávání pozoruhodné historické památky a pro milovníky aktivního odpočinku je k dispozici aquapark (cca 400 m od hotelu Primorsko Del Sol, vstupenka cca 30 BGN/os., děti do 90 cm zdarma) a široká nabídka vodních sportů. Primorsko je plné barů, taveren a diskoték. Hotel Primorsko Del Sol je vzdálen cca 60 km od mezinárodního letiště v Burgasu, letiště ve Varně je vzdáleno cca 170 km (Upozornění! Z Varny dlouhý několikahodinový transfer).

Pláž
Hotel Primorsko Del Sol se nachází cca 150 m od dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře - je oddělen místní silnici a cca 60metrovým pásem dun. Na oddělené hotelové části pláže jsou slunečníky a lehátka k dispozici v ceně (omezený počet).

Vybavení
Hotel Primorsko Del Sol nabízí svým hostům 24 hodinovou recepci, 4 výtahy, prostornou lobby, úschovnu zavazadel. K dispozici je bufetová hlavní restaurace servírující pokrmy regionální a mezinárodní kuchyně, 3 bary, diskotéka, prosluněná terasa, venkovní bazén s odděleným brouzdalištěm pro děti, polokrytý bazén (s nezastřešenou částí) s lehátky a slunečníky u bazénu, obchod, směnárna, parkoviště. Za příplatek: plážové osušky, prádelna, půjčovna aut a kol.

Pokoje
Hotelový komplex se skládá z osmipodlažní hlavní budovy a 4 vedlejších budov, ve kterých je umístěno 254 funkčně zařízených prostorných studií a standardních dvoulůžkových pokojů s možností 1 (rozkládací křeslo) nebo 2 přistýlek (rozkládací pohovka). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou (vana/sprcha, WC, vysoušeč vlasů), satelitním TV, trezorem (za příplatek), klimatizací. Každý pokoj má vlastní terasu nebo balkon. Standardní pokoje jsou umístěny v hlavní budově, zatímco studia a apartmány jsou o něco větší než standardní pokoje a jsou umístěna v bočním křídle hlavní budovy se samostatným vchodem od bazénové zóny. Apartmány se skládají z ložnice a obývacího pokoje. Dětské postýlky pro děti do 2 let - za poplatek (3 EUR/den).

Upozornění! Dítě do 2 let je zahrnuto v obsazenosti pokoje.

Strava
All Inclusive: snídaně (07:30 - 10:00), oběd (12:00 - 14:00) a večeře (18:30 - 21:00) - jsou podávány formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Během dne (10:00 - 12:00 a 15:00 - 17:00) je servírováno teplé a studené občerstvení v určených barech a zmrzlina (10:30 - 17:00) je k dispozici v baru u bazénu. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje jsou podávány v baru u bazénu v hodinách od 10:00 - 23:00.

Sport a zábava
6x týdně animační program a večerní show, diskotéka, posilovna, fotbal a plážový volejbal. 1x za týden turnaj v plážovém volejbalu s cenami. Pro nejmenší: brouzdaliště, miniklub (4-12 let), mini disko. Za příplatek: stolní tenis, kulečník, wellness, masáže, sauna, vířivka, turecké lázně, sportovní centrum s tenisovými kurty; vodní sporty v nabídce okolních firem na pláži. Pro děti kroužky ve FIGLOKLUBU v období od poloviny června do poloviny září - animace, hry a zábavy s polskými animátory!

Internet
V lobby Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Místní kategorie
*****

Webové stránky
Webové stránky se připravují.

Hodnocení klientů
Recenze k tomuto hotelu najdete zde: https://r.pl/bulgaria-sloneczny-brzeg-wczasy/primorsko-del-sol

Náš názor
Komfortně navržený hotel Primorsko Del Sol se nachází v blízkosti krásné písečné pláže a skvělý program All Inclusive z něj činí ideální místo pro rodinnou dovolenou.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Srpen - Od 14 490,-

Září - Od 12 790,-

Celkové hodnocení 3.1/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti