Paradise Beach Resort | volné termíny | Cestolapka.cz

Paradise Beach Resort Koh Samui, Thajsko

Slušné
5 RECENZÍ
2.7

Popis hotelu
POLOHA: Paradise Beach Resort Samui se nachází v krásné tropické zahradě u poklidné pláže Mea Nam na severu ostrova Koh Samui. Do centra letoviska je to asi 500 metrů. K dispozici je bezplatná kyvadlová doprava do rybářské vesnice a centra letoviska Chaweng. ve svěžích tropických zahradách u poklidné pláže Maenam na ostrově Koh Samui a nabízí 2 bazény, prostorné a moderní ubytování, sofistikovanou restauraci, bar a atraktivní možnosti vyžití. Paradise Beach Resort stojí na pokraji klidné pláže Maenam, příbližně 500 metrů od centra obce. K dispozici. Ubytování zahrnuje 77 Grand Deluxe pokojů, 6 apartmánů, 9 vil, 6 apartmá Maenam a 2 vily na pláži. Všechny možnosti ubytování jsou zařízené v moderním thajském stylu a mají balkon nebo verandu, klimatizaci a koupelnu se sprchou. UBYTOVÁNÍ: v resortu se nachází 77 pokojů typu Grand Deluxe, 6 apartmánů, 9 vil, 6 apartmá Aaenam a 2 plážové vily. Pokoje typu Grand deluxe jsou umístěny v přízemí nebo prvním patře hlavní budovy v tropické zahradě a jsou kompletně renovovány. Rozloha pokoje je 36m2. Je zde velká terasa či balkon s posezením.Pokoj je vybavený postelí typu king, pohovkou, minibarem, LCD TV, bezpečnostní trezor, konvicí na přípravu kávy a čaje (denně doplňován čaj a káva), láhev stolní vody zdarma každý den. Pokoje jsou klimatizované. Koupelna se sprchou, toaletou, bidetem a toaletními potřebami. Wi-Fi připojení zdarma ve všech pokojích.
Vybavení
VYBAVENÍ A SLUŽBY: Recepce, restaurace, bazén, turistické informace, obchod se suvenýry, nabídka výletů, služba praní a žehlení prádla. Restaurace The Terrace je umístěna přímo na pláži s krásným výhledem na sousední ostrov Koh Phangan. Snídaně formou bufetu se podávají od 07:00 do 11:00 hodin. he Terrace Restaurant is located right on the beach with a stunning view of our neighboring island Koh Phangan and the deep blue sea along Maenam Beach. Enjoy your meal while listening to the gently whooshing waves at the beach. Večeře jsou formou A la carte z mezinárodního menu. SPORT A ZÁBAVA: písečná pláž u hotelu, bazén s lehátky a slunečníky, wellness centrum, masáře, výlety, kyvadlová doprava do Chaweng Central Festival. Transfer do Santiburi Golf Country clubu je na vyžádání.

Celkové hodnocení 2.7/5.0
Recenze od uživatele Vcbczw

Vcbczw

05.11.2022

3.0

order generic rocaltrol 0.25 mg <a href="https://rocaltrtn.com/">order rocaltrol 0.25mg</a> order rocaltrol pill

Recenze od uživatele Sqludz

Sqludz

04.11.2022

3.0

order rocaltrol 0.25 mg pill <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol uk</a> order generic calcitriol 0.25mg

Recenze od uživatele Fomdhf

Fomdhf

04.11.2022

3.0

purchase rocaltrol online cheap <a href="https://rocaltrtn.com/">purchase rocaltrol</a> calcitriol price

Recenze od uživatele Dcgozu

Dcgozu

04.11.2022

3.0

order calcitriol 0.25mg <a href="https://rocaltrtn.com/">brand rocaltrol</a> purchase rocaltrol online

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti