Hotel Filitheyo Island R. | recenze | Cestolapka.cz

Hotel Filitheyo Island R. Faafu, Dhaalu (Nilandhe Atol), Maledivy

Slušné
14 RECENZÍ
3.0

Popis
Resort oblíbený především pro svou výtečnou kuchyni, vstřícnou obsluhu a velmi příjemné prostředí! Vhodný pro rodiny s dětmi, ideální podmínky pro potápění, šnorchlování a vodní sporty!
Rychlý přehled
transfer - hydroplán možnost příplatku na ALL INCLUSIVE elegantní romantický resort střední kategorie svěží ostrov obklopený korálovým útesem ráj pro potápěče benefity pro novomanžele
Stručná poloha
118 km od letiště v Malé v turisticky nedotčeném atollu
Poloha
Faafu Atoll, vzdálenost od letiště 118 km - transfer hydroplánem 35 minut.
Pojmenování upoutávky 1
Resort.
Popis upoutávky 1
Příjemný relax v hotelovém wellness.
Rozloha
délka cca 900 m, šířka cca 500 m.
Popis resortu
je jediným resortem v neporušeném Faafu Atoll, na rozlehlém ostrově trojúhelníkového tvaru plném přírodní tropické vegetace. Jako mnoho dalších nabízí luxus chození naboso. Celý ostrov lemují půvabné pláže. Resort byl renovován počátkem roku 2019. 94 Superior vil, 15 Deluxe vil a 16 vodních vil, některé s jacuzzi.
Vybavení resortu
2 restaurace, 2 bary, bazén, SPA centrum, fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, katamarány, kanoe, rybaření, volejbal, stolní tenis, billiard, boutique, internet.
Vybavení pokoje
Superior vila - klimatizace, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, CD přehrávač, open air koupelna, sprcha, WC, venkovní sprcha, terasa, plážová lehátka. Možnost přistýlky.
Pojmenování zařízení 1
Superior vila pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky
Popis zařízení 1
Superior vila - klimatizace, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, CD přehrávač, open air koupelna, sprcha, WC, venkovní sprcha, terasa, plážová lehátka. Možnost přistýlky.
Stravování
polopenze, možnost dokoupení plné penze nebo ALL INCLUSIVE - vše formou bufetu.ALL INCLUSIVE zahrnuje:* snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci* odpolední čaj/ kávu + snacks * vybrané koktejly* láhvovou vodu a nealko a alko nápoje servírované po skleničkách (10.00 - 24.00, prémiové značky za příplatek)* minibar - voda a nealko nápoje (doplňován 1x denně)* 20% sleva v a la carte restauraci, pokud účet přesáhne 50 USD* 20% sleva na speciální nabídku večeří* 10% sleva na lázeňské procedury* 2 výlety na osobu a pobyt** popis těchto služeb je informativní, přesný popis může být operativně změněn resortem s ohledem na sezónu, naplněnost resortu či nepředvídatelné situace
Náš názor
Resort oblíbený především pro svou výtečnou kuchyni, vstřícnou obsluhu a velmi příjemné prostředí! Vhodný pro rodiny s dětmi, ideální podmínky pro potápění, šnorchlování a vodní sporty!
Speciální nabídka
* NAROZENINY * dort* PŘI OPAKOVANÉ NÁVŠTĚVĚ RESORTU * láhev vína a košík ovoce** popis těchto služeb je informativní, přesný popis může být operativně změněn resortem s ohledem na sezónu, naplněnost resortu či nepředvídatelné situace
Poznámka
za příplatek možnost ubytování v Deluxe vile či vodní vile.
Odkaz na WWW
http://www.aaaresorts.com.mv/filitheyo
www odkaz popis 1
Filitheyo Island Resort
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha - Male - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u resortu, transfery uvedené v popisu resortu, pobytové taxy, asistenci místního partnera/resortu, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění.
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Celkové hodnocení 3.0/5.0
Recenze od uživatele Xbtjxw

Xbtjxw

04.03.2024

3.0

buy generic atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor canada</a> lipitor generic

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti